ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Источно Сарајево: Оглашава слободна радна мјеста на дан 22.02.2017.

ЈУ ЗЗЗРС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 22.02. 2017. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

*******

ЈУ СРЕДЊОШКОЛСКИ ЦЕНТАР ПАЛЕ

Ул. Његошева број 7

71420 Пале

Контакт телефон: 057/223-001

е-mail: [email protected]

 

 КОНКУРС

за упражњено радно мјесто

 

1. Професор математике - 12 часова, на одређено вријеме до 30.6.2017. године, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у настави.

2. Професор архитектонске групе предмета - 10 часова, на одређено вријеме до 30.6.2017. године са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у настави.

Право учешћа на конкурсу имају кандидати који осим  услова прописаних Законом о раду ("Службени гласник РС", број: 1/16) испуњавају и сљедеће услове:

- Има одговарајући ниво образовања - завршен први циклус студијског програма у четворогодишњем трајању, са најмање остварених 240 ECTS бодова и звање прописано Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама ("Службени гласник РС", број: 29/12, 80/14 и 83/15).

-  Има љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима,

- Није правоснажном пресудом осуђивано за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем;

-  Има положен стручни испит за рад у настави.

Уз  пријаву (потписану од стране кандидата) за наведени конкурс кандидати су дужни да приложе:

1.  кратку биографију;

2.  увјерење о држављанству не старије од шест мјесеци;

3.  извод из матичне књиге рођених или овјерену копију личне карте;

4. овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;

5. додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

6.  увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији;

7.  Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу;

8.  Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца.

Уколико се на конкурс не пријави кандидат са условима траженим конкурсом у разматрање ће се узети и документација приправника.

Процедура пријема у радни однос кандидата регулисана је Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи ("Службени гласник РС", бр. 102/14 и 42/16).

Увјерење о неосуђиваности - затражиће Школа за кандидата који буде изабран, а прије заснивања радног односа.

Кандидат који буде изабран на конкурсу, прије заснивања радног односа, дужан је доставити љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима, које није старије од шест мјесеци.

Рок за достављање пријава је 8 (осам) дана од дана објављивања. Интервју и тестирање ће се обавити 6.3.2017. године у 10 часова са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса. Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од  пријаве на конкурс.

Све копије докумената треба да буду овјерене. Достављена документација се неће враћати кандидатима. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Пријаве слати на адресу  школе са назнаком "За конкурс".

                  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана