JУ ЗЗЗ РС - Филијала Источно Сарајево: Оглашава слободна радна мјеста на дан 22. 11. 2017. године

JУ ЗЗЗ РС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 22.11. 2017. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

**********

РЕПУБЛИКА СРПКА

ЈУ ОШ „АЛЕКСА ШАНТИЋ“

ВОЈКОВИЋИ

Друге сарајевске бригаде 57

Тел/факс: 057/350-649

Е-mail: ос186@ теол.нет

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 22.11. 2017. године.

Расписује

КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

1. Наставник разредне наставе – рад у продуженом боравку, 1/2 радне норме, извршилац са искуством и положеним стручним испитом, на одређено вријеме, до 30.6.2018. године.

Општи и посебни услови за пријем у радни однос прописани су Законом о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске“ број: 44/17) и Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача („Службени гласник Републике Српске“ број: 77/09, 86/10, 25/14, 76/15).

А) Општи услови, које кандидати треба да испуњавају приликом пријављивања:

         а) да је држављанин Републике Српске и Босне и Херцеговине,

         б) да је пунољетан,

         в) да је радно способан (љекарско увјерење се доставља по пријему у радни однос)

         г) да није осуђиван правоснажном пресудом (увјерење тражи школа по пријему у радни однос)

Б) Посебни услови, које кандидати треба да испуњавају:

ђ) Да има одговарајући ниво образовања - завршен први циклус студијског програма у одређеној области и остварених најмање 180 ECTS бодова у трајању од три године или еквивалент, у складу са Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача („Службени гласник Републике Српске“ број: 77/09 и 86/10, 25/14, 76/15) и Законом о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске“ број: 44/17).

Право учешћа имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу овог закона испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

Г) Потребна документација

1. Уз пријаву (својеручно потписану од стране кандидата, са краћом биографијом, адресом и контакт телефоном) потребно је да кандидати доставе:

а) документацију којом доказују испуњавање општих услова:

2.  извод из матичне књиге рођених или овјерену копију личне карте,

3.  увјерење о држављанству (не старије од 6 мјесеци); 

б) Документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање:

4. диплому о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у  области траженој конкурсом или еквивалент,

5. додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

6. увјерење о положеном стручном испиту за самосталан васпитно-образовни рад.

7. увјерење о радном стажу - минимално једна година у струци.

8. увјерење  издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица, за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији.

- За кандидате који се пријављују на конкурс, рачуна се укупно вријеме чекања на посао у стручној спреми траженој конкурсом, закључно са даном издавања увјерења о времену проведеном на евиденцији незапослених лица.

9. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

10. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу  борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије борца,

11. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу  ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената која се послије не враћају.

Пријем наставника у радни однос, вршиће се у складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи („Службени гласник РС“ број 102/14 и 45/16) и Законом о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске“ број: 44/17).

Непотпуне и неблаговремене, као  и пријаве кандидата који не испуњавају услове неће се разматрати.

Са кандидатима  који  доставе потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, у просторијама школе, обавиће се интервју дана, 8.12.2017. године, са почетком у 10 сати.

Кандидати, који испуњавају услове конкурса неће се посебно позивати на интервју. Ако се не појаве на заказаном интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Конкурс  остаје отворен осам (8) дана, од дана објављивања.

Примљени кандидат почињу са радом завршетком конкурсне процедуре.

Потребна документа са назнаком „пријава на конкурс, не отварати“- слати искључиво путем поште  на адресу школе.

******

ОПШТИНА ИЛИЏА

ЈУ СШЦ „ИСТОЧНА ИЛИЏА“

Тел/факс: 057/342-735

Рачуноводство и секретар: 057/320-620

Стефана Немање бр. 10,

ЈИБ: 4400512440005, МБ: 01831674

Е-mail: [email protected]

Њеб: www.sscilidza.org

Расписује

 

КОНКУРС

за пријем радника на упражњена радна мјеста

1. Професор физике – 10 часова, на неодређено вријеме, са радним искуством и положеним стручним испитом;

2. Професор  математике - 10 часова, на неодређено вријеме, са радним искуством и положеним стручним испитом;

3. Професор хемије - 18 часова, на неодређено вријеме, са радним искуством и положеним стручним испитом;

4. Професор медицинске групе предмета, стручно-теоријски предмети - 20 часова, на одређено вријеме - 1 година, приправник;

5. Професор медицинске групе предмета - 18 часова, на одређено вријеме - 1 година, приправник;

6. Професор медицинске групе предмета, вјежбе - 20 часова,  на одређено вријеме - 1 година, приправник.

Право учешћа на конкурсу имају кандидати који осим услова утврђених Законом о раду  („Службени гласник РС“, број 01/16), испуњавају и посебне услове прописане чланом 75. став 1. Закона о средњем образовању и васпитању („Службени гласник РС“, број 74/08, 106/09, 104/11 и 33/14), Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама („Службени гласник РС“ 29/12, 80/14 и 83/15) и Правилником о врсти стручне спреме наставника и сарадника у гимназији („Службени гласник РС“ 34/15 и 83/15).

Уз  пријаву (потписану од стране кандидата) за наведени конкурс кандидати су дужни приложити:

2. увјерење о држављанству;

3. извод из матичне књиге рођених или овјерену копију личне карте;

4. овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова (за позицију 6 је неопходан еквивалент бодова траженој стручној спреми), у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент ;

5. додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

6. увјерење  о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу (за позиције код којих се тражи радно искуство);

7. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији (рачуна се укупно вријеме чекања на посао у стручној спреми траженој конкурсом);

8. увјерење о радном стажу или увјерење о радном искуству, издато од ранијег послодавца у којем је јасно назначена врста посла, степен стручне спреме и дужина радног стажа; уколико је кандидат радио с непуним радним временом, то радно вријеме је потребно прерачунати у пуно радно вријеме (за позиције код којих се тражи радно искуство);

9. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

10. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије борца;

11. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

Процедура пријема у радни однос кандидата регулисана је Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи („Службени гласник Републике Српске“, бр. 102/14 и 42/16 ).

Увјерење да лице није правоснажном пресудом осуђивано за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем (увјерење о неосуђиваности) - затражиће Школа за кандидата који буде изабран, а прије заснивања радног односа.

Кандидат који буде изабран на конкурсу, прије заснивања радног односа, дужан је доставити љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима, не старије од шест мјесеци.

У случају да за позиције 4, 5. и 6. не буде пријава за приправника, у обзир ће се узети пријаве кандидата са радним искуством. 

Рок за достављање пријава је 8 дана од дана објављивања конкурса. Тестирање  кандидата који испуњавају услове тражене конкурсом, биће обављено 6.12.2017. године, у 14 часова, а интервју у 15 часова.

Све копије докумената треба да буду овјерене. Достављена документација се неће враћати кандидатима. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Пријаве слати на адресу:

ЈУ Средњошколски центар „Источна Илиџа“,

улица Стефана Немање број 10, 

71123 Источно Сарајево, са назнаком „За конкурс ____позиција број ___ .

Контакт телефон: 057/342-735.                       

********************

УНИВЕРЗИТЕТ У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ

Вука Караџића бр. 30

71123 Источно Сарајево, РС, БиХ

Телефон: 057/320-330

Е-mail: [email protected]

Расписује

ЈАВНИ КОНКУРС

 

за пријем радника

I

         Јавни конкурс за пријем радника у радни однос на неодређено вријеме на радно мјесто:

1. Стручни сарадник у настави, на ОЈ Економски  факултет Пале,  Универзитета у Источном Сарајеву.

Број извршилаца: 1;

2. Рецепционер – портир, на ОЈ Факултет за производњу и менаџмент Требиње,  Универзитета у Источном Сарајеву.

Број извршилаца: 1;

II

Кандидати су дужни испуњавати опште услове прописане Законом о раду, Правилником о раду Универзитета у Источном Сарајеву и Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији радних мјеста на Универзитету у Источном Сарајеву, као и сљедеће посебне услове:

Посебни услови за радно мјесто: Стручни сарадник у настави:

- ВСС (ВII степен образовања или први циклус студија 240 ECTS бодова),

- познавање рада на рачунару;

Посебни услови за радно мјесто: Рецепционер - портир:

- КВ или ССС или ВКВ,

- шест мјесеци радног искуства

III

Уз пријаву на конкурс, кандидати су дужни приложити доказе о испуњавању општих и посебних услова:

1. оригинал или овјерену копију извода из матичне књиге рођених (за све позиције),

2. оригинал или овјерену копију увјерења о држављанству Републике Српске или Босне и Херцеговине које не смије бити старије од шест мјесеци, (за све позиције),

3. овјерену изјаву да кандидат није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова на Универзитету, (за све позиције),

4. овјерену изјаву да није отпуштен из органа управе или јавне установе као резултат дисциплинске мјере, (за све позиције),

5. оригинал или овјерену копију увјерења издатог од стране надлежног суда да се против кандидата не води кривични поступак; (за све позиције),

6. овјерену копију дипломе или свједочанства о завршеној стручној спреми, (за све позиције),

7. доказ о радном искуству, (за позицију број 2),

8. доказ  о познавању рада на рачунару за позицију број 1.;

Након провођења конкурсне процедуре, а прије заснивања радног односа, изабрани кандидат је дужан доставити доказ о општој здравственој способности.

IV

Са кандидатима који испуњавају опште и посебне услове обавиће се тестирање и интервју.

О времену и мјесту обављања тестирања и интервјуа, кандидати ће бити благовремено обавијештени.

V

Рок за подношење пријава је 8 (осам) дана од дана објављивања конкурса у дневном листу „Глас Српске“.

Пријаве се могу доставити лично или путем поште на адресу:

Универзитет у Источном Сарајеву – Ректорат - Вука Караџића 30, 71 123 Источно Сарајево са назнаком „Пријава на Јавни конкурс за пријем радника на неодређено вријеме са назнаком радног мјеста и организационе јединице“.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узимати у разматрање.

Документација приложена уз пријаву на конкурс неће се враћати пријављеним кандидатима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана