ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Источно Сарајево: Оглашава слободна радна мјеста на дан 11.01.2017.

ЈУ ЗЗЗРС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 11.01. 2017. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

********************************                

ЈУ СРЕДЊОШКОЛСКИ ЦЕНТАР ПАЛЕ

Ул. Његошева број 7, 

71420 Пале

КОНКУРС

за упражњено радно мјесто

1. Професор физичког васпитања - 20 часова, на неодређено вријеме, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у настави.

2. Професор културе религије - 5 часова, на одређено вријеме до 30.6.2017. године са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у настави.

Право учешћа на конкурсу имају кандидати који осим  услова прописаних Законом о раду ("Службени гласник РС", број: 1/16) испуњавају и сљедеће услове:

- Има одговарајући ниво образовања – завршен први циклус студијског програма у четворогодишњем трајању, са најмање остварених 240 ECTS бодова и звање прописано Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама ("Службени гласник РС", број: 29/12, 80/14 и 83/15).

-  Има љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима,

- Није правоснажном пресудом осуђивано за кривична ђела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања ђетета, полног и другог насиља над ђететом или малољетним лицем;

-  Има положен стручни испит за рад у настави.

Уз  пријаву (потписану од стране кандидата) за наведени конкурс кандидати су дужни да приложе:

1.  кратку биографију;

2.  увјерење о држављанству не старије од шест мјесеци;

3.  извод из матичне књиге рођених или овјерену копију личне карте;

4. овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;

5. додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

6. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији;

7.  увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу;

8. увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца.

Процедура пријема у радни однос кандидата регулисана је Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи ("Службени гласник РС", бр. 102/14 и 42/16).

Увјерење о неосуђиваности - затражиће Школа за кандидата који буде изабран, а прије заснивања радног односа.

Кандидат који буде изабран на конкурсу, прије заснивања радног односа, дужан је доставити љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима, које није старије од шест мјесеци.

Рок за достављање пријава је 8 (осам) дана од дана објављивања. Интервју и тестирање ће се обавити 24.1.2017. године у 10 часова са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса. Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од  пријаве на конкурс.

Све копије докумената треба да буду овјерене. Достављена документација се неће враћати кандидатима. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Пријаве слати на адресу школе, са назнаком "За конкурс".

Контакт телефон: 057/223-001.                           

                             **************************          

ЈУ СШЦ "ВАСИЛИЈЕ ОСТРОШКИ"
СОКОЛАЦ

КОНКУРС
 за пријем  радника у радни однос

Опис радног мјеста

- Професор математике (8 часова) - 8 часова у подручном ођељењу школе у Хан Пијеску, на одређено вријеме до 30.6.2017. године, са  положеним стручним испитом или приправник - један извршилац.

Уколико се на конкурс не пријави лице са положеним стручним испитом, узеће се  у обзир пријаве приправника.

Општи и посебни услови за пријем у радни однос


Уз потписану пријаву на расписани конкурс са биографијом кандидати треба да доставе сљедеће документе о испуњености општих и посебних услова:
 Општи услови:
а) да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,
б) да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,
в) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа, и
г) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична ђела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања ђетета, полног и другог насиља над ђететом или малољетним лицем.

 Увјерење о неосуђиваности из тачке г) за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.
 

Уз потписану пријаву и документацију за опште услове које кандидати треба да испуњавају приликом пријављивања на јавни конкурс, кандидати треба да доставе документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима, и то:
а) овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова или еквивалент;

б) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

в) увјерење о положеном стручном испиту за рад  у васпитно-образовном процесу;

г) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица;
д) увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца;
ђ) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида  Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;
е)  увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије борца;

ж) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;


За  све  кандидате  који испуњавају  горе  наведене услове тестирање и интервју биће одржан  дана 23.1.2017. године  у 10 часова у  просторијама ЈУ Средњошколски центар "Василије Острошки" у Сокоцу.
 

Кандидати се неће посебно позивати на тест и интервју, а ако се не појаве на тесту или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.
Кандидати су дужни да доставе овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.
Пријаве на конкурс слати на адресу или лично доставити школи. На коверти обавезно назначити "ПРИЈАВА НА КОНКУРС" а додатне информације могу се добити на бр.телефона: 057/400-682 или 057/400-670. 

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања. 
Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

**********************

ЈУ ОШ "МОКРО"

МОКРО б.б.

71 428 МОКРО

ЈАВНИ КОНКУРС

за избор и именовање директора школе

          За директора ЈУ ОШ "Мокро" може да буде изабрано лице које испуњава услове утврђене Законом о раду, Закону о основном образовању и васпитању и Статутом школе, и то:

1. Општи услови:

- да има општу здравствену способност за рад,

- да је старији од 18 година и

- да је држављанин Босне и Херцеговине.

2.  Посебни услови:

- да има завршен први циклус одговарајућег студијског програма или еквивалент, односно високу или вишу стручну спрему,

- да има најмање 5 (пет) година радног искуства у струци у просвјети, након стицања више или високе стручне спреме,

- да није осуђивано правоснажном пресудом на безусловну казну затвора и да се против њега не води кривични поступак и

- има предложен програм рада и истиче се у реализацији или организацији васпитно-образовног процеса у школи.

Кандидат који конкурише за директора школе уз пријаву на конкурс прилаже сљедећа документа:

- Диплому о завршеној стручној спреми,

- Потврду којом доказује да има најмање 5 (пет) година радног искуства у струци у просвјети, након стицања више или високе стручне спреме,

- Љекарско увјерење о физичкој и психичкој способности за рад са ученицима,

- Увјерење да није осуђиван правоснажном пресудом на безусловну казну затвора,

- Увјерење да се против њега не води кривични поступак,

- Приједлог програма рада директора у наредном четворогодишњем мандату,

- Препоруку ранијег послодавца, односно Наставничког вијећа школе у којој је кандидат запослен,

- Кратку биографију са подацима о кретању у струци и до сада оствареним резултатима у раду,

- Увјерење о држављанству и

- Извод из матичне књиге рођених.

Конкурс је отворен 15 дана од дана објављивања.

Мандат директора је 4 године и може бити поново изабран на још један мандат у истој школи.

Документи се достављају у оригиналу или овјереној копији и не враћају се кандидатима.

Пријаве се могу доставити лично или поштом препоручено на адресу школе, са назнаком "ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ИЗБОР И ИМЕНОВАЊЕ ДИРЕКТОРА ШКОЛЕ".

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узимати у разматрање.

Школски одбор ће писменим путем обавијестити све учеснике о одлуци о именовању директора у року од 8 (осам) дана од дана доношења одлуке.

*****************

ЈУ ОШ "СВЕТИ САВА"

РОГАТИЦА

Преображењска бб.

73220 Рогатица

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

1. Наставник енглеског језика, 1 извршилац, на одређено вријеме од дана пријема до 31.8.2017. године, пуна норма, са радним искуством,

2. Наставник техничког образовања и основа информатике, 1 извршилац, на одређено вријеме од дана пријема до 4.5.2017. године, односно повратка раднице са породиљског одсуства, пуна норма, са радним искуством,

3. Наставник техничког образовања, 1 извршилац за 7 часова седмично, на одређено вријеме од дана пријема до 30.6.2017. године, са радним искуством,

4.  Наставник физике, 1 извршилац за 2 часа седмично, на одређено вријеме од дана пријема до 30.6.2017. године, са радним искуством,

5. Наставник математике, 1 извршилац за 8 часа седмично, на одређено вријеме од дана пријема до 30.6.2017. године, са радним искуством и

6. Наставник биологије, 1 извршилац за 8 часа седмично, на одређено вријеме од дана пријема до 30.6.2017. године, са радним искуством.

      Уз потписану пријаву на Јавни конкурс потребно је доставити сљедећу документацију:

1.  Увјерење о држављанству;

2.  Извод из матичне књиге рођених или копију личне карте;

3.  Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;

4.  Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,

5.  Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

6. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица;

7.  Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

8.  Љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима које не може бити старије од шест (6) мјесеци (прилаже само изабрани кандидат након завршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа) и

9. Увјерење о неосуђиваности, за изабраног кандидата, Школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

          Пријем у радни однос извршиће се у складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник Републике Српске" број: 102/14 и 45/16).

       Кандидати су дужни да доставе овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

       Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове Јавног конкурса биће обављени тестирање и интервју.

        Тестирање кандидата, дана 23.1.2017. године са почетком у 9 часова у просторијама школе,

        Интервју кандидата, дана 23.1.2017. године са почетком у  11 часова у просторијама школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

            У пријави на конкурс кандидати обавезно треба да наведу тачне адресе становања и бројеве контакт телефона (по могућности бројеве мобилних телефона), те да назначе на које се радно мјесто пријављују.

            Конкурс  остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

            Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране и закључком ће се одбацити. Пријаве на конкурс доставити на адресу школе, препоручено или директно у школу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана