ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Источно Сарајево: Оглашава слободна радна мјеста на дан 10.05.2017.

ЈУ ЗЗЗРС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 10.05. 2017. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

***************

ЈУ ОШ "ВУК КАРАЏИЋ"

Ул. Војводе Путника бр. 16

                  ВИШЕГРАД

КОНКУРС

за попуну слободног радног мјеста

1. Професор српског језика – 1 извршилац – са радним искуством и положеним стручним испитом - на неодређено вријеме.

           Пријављени кандидати треба да, осим услова утврђених Законом о раду, испуњавају и услове прописане у члану 105. Закона о основном образовању и васпитању:

       а) имају одговарајући ниво образовања – завршен први циклус студијског програма и стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно високу или вишу стручну спрему;

      б) имају положен стручни испит за рад у васпитно-образовном процесу;

      в) имају љекарско увјерење, од надлежне здравствене установе, о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима;

     г) нису осуђивани правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

         Кандидати треба да испуњавају и  услове из члана 3. Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача ("Службени гласник РС",  бр. 77/09, 86/10 и 25/14), односно да имају завршену одређену врсту  стручне спреме и звање за  расписано радно мјесто.

          Уз пријаву на конкурс (са биографијом), потписану од стране кандидата који се пријављује, кандидати  обавезно  достављају овјерене фотокопије сљедећих докумената:

1. Диплому о завршеном образовању (диплома мора бити призната уколико није стечена: на територији СФРЈ до 6. априла 1992. године,  БиХ и Републици Србији);

2. Увјерење о положеном стручном испиту;

3. Извод из МК рођених или копију личне карте;

4. Увјерење о држављанству;

           5.  Љекарско увјерење о психофизичкој и здравственој способности за рад са ученицима које не може бити старије од шест (6) мјесеци (прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа);

           Увјерење о неосуђиваности, за изабраног кандидата, школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

           У пријави на конкурс кандидати обавезно треба да наведу тачне адресе становања и бројеве контакт телефона (по могућности бројеве мобилних телефона), те да назначе на које се радно мјесто пријављују.

           У складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник РС" бр. 102/14. и 45/16.) биће вршено бодовање кандидата, по утврђеним критеријумима.

           Уколико испуњава опште услове, у радни однос биће примљен кандидат који оствари највећи број бодова по критеријима утврђеним горе поменутим Правилником.

           Кандидати треба да доставе овјерене фотокопије сљедећих документа којима доказују испуњеност посебних услова:

           1. Просјечну оцјену током студирања -  у форми додатка дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или у форми увјерења високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

          2.  Вријеме проведено на евиденцији незапослених лица -  у форми увјерења издатог од Завода за запошљавање за подручје јединице локалне самоуправе гдје је кандидат пријављен (рачуна се укупно вријеме чекања на посао у стручној спреми траженој конкурсом, закључно са даном издавања увјерења о времену проведеном на евиденцији незапослених лица).

          3. Доказ о радном стажу - у форми увјерења или потврде издате од стране образовне институције у којој је остварен радни стаж.

*** Тестирање и интервју са кандидатима, који доставе потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, обавиће се у просторијама школе:

- Тестирање кандидата, дана 22.5.2017. године, са почетком у 9 часова,

- Интервју кандидата, дана 22.5.2017. године,  са почетком у  11 часова.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, па ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Конкурс  остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

Документација послата уз пријаву на конкурс се не враћа.

 Пријаве на конкурс доставити на адресу школе, путем поште или директно у школу.

*************

ЈУ СШЦ "27. ЈАНУАР" РОГАТИЦА

Ул. Српске слоге 98

РОГАТИЦА

КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

1. Професор физике -  на неодређено радно вријеме ( пуна норма)  - 1 извршилац са радним искуством

Општи и посебни услови које кандидати требају да испуњавају приликом пријављивања на јавни конкурс су:

1. Да је држављанин РС и БиХ, а то доказује увјерењем о држављанству,

2. Да је пунољетан, то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3. Да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа и

4. Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лице. По пријему кандидата, школа ће затражити по службеној дужности увјерење о неосуђиваности.

Уз потписану пријаву и наведену документацију, кандидати достављају документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима и то:

1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем школовању трајању са најмање остварених 240 ECTS, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

2. Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

3. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,

4. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

5. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу  ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

7. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског  рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Тестирање и интервју за кандидате који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, обавиће се 19.5.2017. године у 13 часова у просторијама школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс. Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената (али не старије од 6 мјесеци) и те копије неће бити враћене кандидатима.

Пријаве на конкурс слати на адресу послодавца или лично доставити. На коверти обавезно назначити "Пријава на конкурс", са назнаком за које се радно мјесто конкурише. Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања. Некомплетне и неблаговремене пријаве неће се разматрати.

*****************

 ЈУ  ОШ "ЈОВАН ДУЧИЋ" ЧАЈНИЧЕ

Игумана  Василија б. б.

ЧАЈНИЧЕ

КОНКУРС

за попуну слободних  радних  мјеста

1. Наставник/професор биологије -  12 часова Централна школа  на  одређено радно вријеме до  31.8.2017 године , са радним искуством,

          Радник  ступа на  рад даном потписивања уговора  о раду на одређено радно вријеме.                                                                                            

         Пријављени кандидати треба да, осим услова утврђених Законом о раду, испуњавају и услове прописане у члану 105. Закона о основном образовању и васпитању:

       а) имају одговарајући ниво образовања - завршен први циклус студијског програма и стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно високу или вишу стручну спрему;

      б) имају положен стручни испит за рад у васпитно образовном процесу;

      в) имају љекарско увјерење, од надлежне здравствене установе, о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима;

      г) нису осуђивани правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. 

          Уз пријаву на конкурс (са биографијом), потписану од стране кандидата који се пријављује, кандидати   обавезно  достављају овјерене фотокопије сљедећих докумената:

          1. Диплому о завршеном образовању;

          2. Увјерење о положеном стручном испиту;

          3.  Извод из МК рођених;

          4.  Увјерење о држављанству;

          5. Љекарско увјерење о психофизичкој и здравственој способности за рад са ученицима (доставиће само одабрани кандидат по конкурсу, а прије заснивања радног односа);

            Увјерење о неосуђиваности, од надлежног центра јавне безбједности (према мјесту рођења кандидата), затражиће школа, након што кандидат буде изабран, а прије заснивања радног односа.

            У пријави на конкурс кандидати обавезно треба да наведу тачне адресе становања и бројеве контакт телефона (по могућности бројеве мобилних телефона).

           У складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник РС" бр. 102 /14 и 45/16) биће вршено бодовање кандидата, по утврђеним сљедећим критеријумима.

 Уколико испуњава опште услове, у радни однос биће примљен кандидат који оствари највећи број бодова по критеријима утврђеним горе поменутим Правилником.

             Кандидати треба да доставе овјерене фотокопије сљедећих документа којима доказују испуњеност посебних услова:

1.  Вријеме проведено на евиденцији незапослених лица -  у форми увјерења издатог од Завода за запошљавање за подручје јединице локалне самоуправе гдје је кандидат пријављен (рачуна се  само укупно вријеме чекања на посао у стручној спреми траженој конкурсом, закључно са даном издавања увјерења);

2. Просјечна оцјена током студирања -  у форми додатка дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или у форми увјерења високошколске установе о просјеку оцјена током студирања;

3. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца које садржи податке из којих се јасно види:

              - врста посла;

              - степен стручне спреме и

              - дужина оствареног радног стажа по врстама посла;

Тестирање и интервју са кандидатима, који доставе потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, обавиће се у просторијама школе:

- Тестирање кандидата, дана 22.5.2017. године, са почетком у   9 часова,

-  Интервју кандидата, дана   22.5.2017. године,  са почетком у  11 часова.

 Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, па ако се не појаве на      тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

                  Конкурс  остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

                  Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

                  Документација послата уз пријаву на конкурс се не враћа.

                  Пријаве на конкурс доставити на адресу школе.

*************

ЈУ СШЦ "ПЕТАР ПЕТРОВИЋ ЊЕГОШ"

ЧАЈНИЧЕ

КОНКУРС

1.  Српски језик – 1 извршилац, 10 часова седмично, са радним искуством, на неодређено вријеме

2. Хемија – 1 извршилац – 8 часова седмично,  са радним искуством, на неодређено вријеме

3. Биологија – 1 извршилац - 8 часова седмично, са радним искуством, на неодређено вријеме

Уз пријаву  потписану од стране кандидата који се пријављује на конкурс за пријем у радни однос са кратком биографијом и контакт телефоном, потребно је да кандидат достави и документацију на основу које се доказује испуњеност општих  услова и то:

а) да је држављанин РС и БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

б) да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

в) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити  старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

г) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Увјерење о неосуђиваности из тачке г) за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Кандидат је дужан доставити и документацију којом доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање:

а) овјерену фотокопију дипломе о завршеном  првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;

б) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања  или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

в) увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно образовном процесу,

г) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији;

д) увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, (увјерење треба да садржи сљедеће податке: врста посла, степен стручне спреме, дужина оствареног радног стажа по врстама посла) 

ђ) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном  статусу  борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије борца;

е) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном  статусу  ратног војног инвалида  Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

Тестирање  и интервју за кандидате који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса обавиће се 23.5.2017. године у просторијама Школе: Хемија – 11 часова, Биологија – 12 часова, Српски језик – 12 часова. Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу  сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Некомплетне и неблаговремене пријаве неће се разматрати.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

Пријаве са потребном документацијом доставити на адресу школе.

******************

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

ЈУ ОШ "МИЛАН ИЛИЋ ЧИЧА ШУМАДИЈСКИ"

Александра Карађорђевића 10

ХАН ПИЈЕСАК

КОНКУРС

за пријем радника

1. Професор/наставник математике – 1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом – 4 часа седмично на одређено вријеме од 1.6.2017. године до 30.6.2017. године

Уз пријаву (потписану од стране кандидата који се пријављују на јавни конкурс) са краћом биографијом, адресом и контакт телефоном кандидати су дужни доставити сљедећу документацију за опште услове које треба да испуњавају приликом пријављивања на конкурс:

  • Да је држављанин РС и БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству;

- Да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте;

- Да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа;

- Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем (Увјерење о неосуђиваности прилаже изабрани кандидат).

Поред општих услова кандидати треба да испуњавају и посебне услове конкурса:

- Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;

- Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

- Увјерење о положеном стручном испиту,                                                                                

- Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији;

  • Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са искуством;
  • Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу  борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије бораца;
  • Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу  ратног-војног инвалида  Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног-војног инвалида.

Уколико кандидат прилаже копије докумената исте морају бити овјерене.

Документација приспјела на конкурс се не враћа.

Тестирање и интервјуу са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, ће се обавити у уторак, 23.5.2017. године у 13.30 часова у просторији школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на тестирању и интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Пријаве на конкурс доставити у затвореној коверти са назнаком "Пријава на конкурс" на адресу школе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана