JU ZZZ RS - Filijala Doboj: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 24. 01. 2018. godine

JU ZZZ RS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 24.01. 2018. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

************

JPU DJEČIJI VRTIĆ "PALČIĆ " TESLIĆ

KNINSKA BB

74270 TESLIĆ

PONIŠTENjE DIJELA JAVNOG KONKURSA

Poništava se dio teksta konkursa za popunjavanje upražnjenih radnih mjesta u Ustanovi broj 261/16 od 26.8.2016. godine, koji je objavljen u dnevnim novinama "Glas Srpske" od 31.8.2016. godine pod rednim brojem 2. za izbor pedagoga i to:

"2. pedagog - jedan izvršilac, na neodređeno vrijeme, sa položenim stručnim ispitom, radno iskustvo od najmanje godinu dana, puna norma" , kao i sve sprovedene radnje u vezi sa objavljenim javnim konkursom u dijelu koji se odnosi na prijem pedagoga.

Javni konkurs je poništen iz razloga što su presudom Osnovnog suda u Tesliću broj 87 0 P 023408 17 P od 29.6.2017. godine, poništene odluke Ustanove i to: Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos broj 2/17 od 3.1.2017. godine, i rješenje Upravnog odbora broj 73/17 od 27.2.2017. godine.   

Poništavanje dijela teksta Javnog konkursa objaviće se u dnevnim novinama "Glas Srpske", a posredstvom Zavoda za zapošljavanja Republike Srpske, Filijala Doboj, Poslovnica Teslić.

Ostali dio teksta konkursa ostaje na snazi.

************

JU SŠC "MIHAJLO PUPIN" DERVENTA

SVETOG SAVE BB

74 400 DERVENTA

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

1. Nastavnik za mašinsku grupu predmeta (diplomirani inženjer mašinstva, 240 ECTS ) – 7 časova, sa radnim iskustvom, na određeno vrijeme (do kraja nastave u školske 2017/18 godini, odnosno da 30.6.2018. godine )

                                                                                                                 Broj izvršilaca  1.

- Inženjer tehnologije, smjer proizvodnja obuće - 16 časova, sa radnim iskustvom, na neodređeno vrijeme.

                                                                                                           Broj izvršilaca 1.

2. Uslovi za učešće na konkursu

Opšti uslovi:

- da je državljanin BiH i RS, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

- da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih,

- da ima opštu zdravstvenu sposobnost za rad, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu a prije zasnivanja radnog odnosa,

- da lice nije osuđivano pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, koje prilaže izabrani kandidat, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Pored opštih uslova kandidati moraju da ispunjavaju i posebne uslove propisane Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima za prijem radnika u radni odnos u srednjoj školi.

3. Potrebna dokumentacija

Kandidati uz prijavu na javni konkurs dužni su dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i to:

- Uvjerenje o državljanstvu,

- Izvod iz matične knjige rođenih,

- Ljekarsko uvjerenje ne starije od šest mjeseci (prilaže samo onaj kandidat koji bude izabran, nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa),

- Uvjerenje da lice nije osuđivano pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, koje prilaže izabrani kandidat, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Pored navedene dokumentacije kandidati dostavljaju i dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje i to:

- ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ETCS bodova, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

- dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

- uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

- uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije borca,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

4. Rok za učešće na konkursu i način dostavljanja prijava

Prijave se mogu dostaviti lično ili poštom preporučeno na adresu škole sa naznakom Javni konkurs za popunu upražnjenih radnih mjesta.

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od dana objavljivanja.

Neblagovremene i nepotpune prijave kandidata neće se uzeti u razmatranje.

Kandidati koji ispunjavaju uslove utvrđene ovim konkursom, dužni su pristupiti intervjuu i testiranju, koji će sa kandidatima obaviti Komisija za izbor. Intervju sa kandidatima i testiranje će se održati dana, 7.2.2018. godine, u 10 časova, u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ako se ne pojave na intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

5. Napomene

Škola će pismenim putem obavijestiti sve učesnike o ishodu konkursa u roku od osam (8) dana od dana donošenja odluke.

****************

"MP PANDUREVIĆ" DOO MODRIČA

POLOJ 131a

74 480 MODRIČA

 

OGLAS

za posao

Pozicija:

1.      Operater na CNC laseru - 2 izvršioca

Opis posla:

 Rad na CNC mašini - lasersko rezanje, probijanje metala po zadatoj konturi

 Unošenje programa u kompjuter i po potrebi modifikovanje

 Rukovanje alatima, uređajima i napravama u proizvodnji po unaprijed utvrđenom tehnološkom postupku, uputstvu za rad

 Vođenje računa o ispravnosti uređaja, potrebnom alatu, mjernom i kontrolnom priboru, kao i o urednosti radnog mjesta

 Samostalno obavljanje svih predradnji neophodnih za realizaciju radnog zadatka

 Odgovornost za kvalitativno, kvantitativno i pravovremeno obavljanje povjerenih poslova i radnih zadataka:

○ procesna kontrola kvaliteta izrađenih proizvoda i repromaterijala

○ odgovornost da se za preuzetu količinu materijala – poluproizvoda preda adekvatna količina gotovih proizvoda na sljedeću fazu poslova

○ obezbjeđenje što kraćeg zastoja između dva radna programa mašine

 Neposredno izvještavanje nadređenih u slučaju kvara ili pogrešnog rada mašine i druge opreme, odnosno samostalno ispravljanje grešaka

 Vođenje evidencije po radnim nalozima

Uslovi:

      SSS/VSS - poželjno mašinskog ili tehničkog smjera,

      poželjno iskustvo u naznačenim oblastima,

      vozačka dozvola B kategorije,

      sposobnost odgovornog individualnog rada, kao i efikasnog rada u timu,

      sposobnost rješavanja problema i pružanja rešenja u kratkim vremenskim rokovima,

      osoba treba da je komunikativna, spremna na timski rad, rad u dinamičnoj radnoj atmosferi, ljubazna, odgovorna, pouzdana, da posjeduje organizacijske, prezentacijske i motivacijske sposobnosti, samoinicijativna, kreativna.

Nudimo:

 Stalni radni odnos,

 Mogućnost napredovanja,

 Obuka i usavršavanje,

 Rad u mladom i stručnom timu.

Zainteresovani kandidati Motivacijsko pismo i CV mogu slati na:

e-mail: [email protected] ili

Telefon: 053/870-117

******************

JU OŠ "DOSITEJ OBRADOVIĆ" BLATNICA

74275 BLATNICA

JAVNI KONKURS

1. Psiholog škole, 1 izvršilac - na određeno radno vrijeme do povratka radnice sa porodiljskog odsustva - sa iskustvom položen stručni ispit

1. Uslovi konkursa

1.1. Opšti uslovi:

a)      da je državljanin RS i BiH, a to dokazuje dokazuje uvjerenjem o državljanstvu

b)      da je punoljetan, a to dokazuje izvodnom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte

v)      da je radno sposoban, a to dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat  nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa

g)       da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem što se dokazuje uvjerenjem o neosuđivanosti iz stava 1. tačka g) za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

1.2. Posebni uslovi:

Pored opštih uslova kandidat treba da ispunjava i posebne uslove propisane Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, kao i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača propisani su posebni uslovi u pogledu stručne spreme za gore navedeno radno mjesto.

Pravo učešća na konkurs imaju i lica iz člana 104. stav 6. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju RS, kao i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju RS ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

2. Dokumentacija koja se prilaže uz prijavu

U skladu sa članom 8. Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema  radnika u radni odnos u osnovnoj školi uz potpisanu prijavu na konkurs i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost opštih uslova konkursa potrebno je dostaviti i dokumente kojim se dokazuje ispunjenost posebnih uslova konkursa i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje:

a) ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent

b) dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjene tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

v)      uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom  procesu,

g)       izvod iz matične knjige rođenih – izdat sa neograničenim rokom trajanja,

d)      uvjerenje o državljanstvu (ne starije od 6 mjeseci),

đ)      uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka koje izdaje nadležni sud (ne starije od 3 mjeseca),

e) uvjerenje o radno stažu izdato od poslodavca kod koga je kandidat bio zaposlen.

Pored navedene dokumentacije kandidati mogu dostaviti i ostale dokaze propisane Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi, koji će se bodovati od strane Komisije za izbor:

a) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica za nezaposlena lica koja se nalaze na evidenciji,

b) uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca

v) uvjerenje opštinskog /gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca

g) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog

invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

d) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije  borca

3. Rok za podnošenje prijave

Javni konkurs je otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

4. Adresa dostavljanja prijave

Prijave sa prilozima se dostavljaju na adresu škole poštom ili neposredno u upravu škole u zatvorenoj koverti uz naznaku "prijava na konkurs – komisija za izbor nastavnika - NE OTVARATI".

5. Intervju

Sa prijavljenim kandidatima, koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, obaviće se intervju dana, 5.2.2018. godine, u 11 časova u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ukoliko se ne pojave na intervju, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

6. Napomena

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Škola će pismenim putem obavijestiti sve učesnike o ishodu konkursa u roku od osam (8) dana od dana donošenja odluke o izboru kandidata.

Neblagovremene, nepotpune i nepotpisane prijave od strane kandidata koji se prijavljuju na javni konkurs, kao i neovjerene fotokopije priloženih dokumenata komisija za izbor kandidata neće razmatrati.

*************************************

OSNOVNI SUD U DERVENTI

KRALjA PETRA I BB

74 400 DERVENTA

 

JAVNI KONKURS

za prijem referenta za obračun plata i naknada

Opis radnog mjesta

1. Referent za obračun plata i naknada - 1 izvršilac, na neodređeno vrijeme

Opis poslova:

• vrši obračun plata po likvidiranoj dokumentaciji

• svu obrađenu dokumentaciju dostavlja šefu računovodstva radi kontrole,

• vrši ulaganja izvještaja od trezora,

• vrši formalnu i računsku kontrolu ispravnosti prispjelih dokumenata radi dostavljanja i plaćanja putem trezora,

• vrši prijem i evidentiranje u knjigu protokola svih trezorskih obrazaca,

• vrši obračun po likvidiranoj dokumentaciji (materijalni troškovi sudskih vještaka, sudija porotnika, svjedoka, dnevnice, gorivo i slično),

• prati propise iz oblasti finansijskog poslovanja i dosljedno ih primjenjuje

• vrši prijem i obradu finansijskih dokumenata za sud,

• vrši formalnu i računsku kontrolu ispravnosti prispjelih dokumenata (rješenja, faktura i slično) radi dostavljanja i plaćanja putem trezora,

• likvidira rješenja za sudske vještake, tumače, advokate, porotnike, fakture i sl.) i unosi u obrasce propisane trezorskim poslovanjem,

• obavlja i druge poslove po nalogu predsjednika suda, sekretara suda i šefa računovodstva.

Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos

Kandidat treba da ispunjava sljedeće opšte uslove:

- da je državljanin BiH

- da je punoljetan

- da se protiv njega ne vodi krivični postupak

- da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u sudu

- da ima opštu zdravstvenu sposobnost

Kandidat treba da ispunjava sljedeće posebne uslove:

- IV stepen stručne spreme (ekonomska škola, upravna škola ili gimnazija),

- poznavanje rada na računaru iz sljedećih oblasti: MS Windows, MS Word, MS Exel i MS Outlook,

- 6 mjeseci radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.

Za kandidata koji bude primljen na rad obavezan je probni rad u skladu sa Zakonom.

Uz pismenu prijavu na konkurs kandidati su obavezni da dostave dokumenta o ispunjavanju opštih i posebnih uslova, u originalu ili ovjerenoj kopiji i to:

- fotokopiju lične karte

- izvod iz matične knjige rođenih (ne starije od šest mjeseci)

- uvjerenje o državljanstvu (ne starije od šest mjeseci)

- diplomu o završenoj srednjoj školi

- uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka,

- uvjerenje ili potvrdu o radnom iskustvu na istim ili sličnim poslovima

- ovjerenu – posebnu izjavu sljedećeg sadržaja:

"Pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću izjavljujem:

da nisam pod optužnicom Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije u Hagu i da nisam odbio/la naredbu da se povinujem pred Tribunalom – član IX stav 1. Ustava BiH

da nisam osuđivan/a za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje me čini nepodobnim/nepodobnom za obavljanje poslova u državnim organima".

Dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti - ljekarsko uvjerenje (ne starije od šest mjeseci), dostaviće izabrani kandidat po okončanju konkursne procedure.

Rok za prijavljivanje kandidata je 15 dana od dana objavljivanja.

Prijave na konkurs, zajedno sa dokazima o ispunjavanju opštih i posebnih uslova iz ovog konkursa slati putem pošte, preporučeno, na adresu suda ili lično predati u prostorijama suda, sa naznakom "Prijava na konkurs za prijem referenta za obračun plata i naknada".

U prijavi za konkurs potrebno je obavezno navesti potpunu i tačnu adresu prebivališta i kontakt telefon, a u protivnom će se prijava smatrati nepotpunom.

Neblagovremene i nepotpune prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju uslove, neće se uzimati u razmatranje o čemu će se dostaviti pismena obavijest.

Kandidati koji ispunjavaju formalne uslove konkursa biće pozvani na testiranje i obavljanja razgovora. Za kandidata koji ne pristupi testiranju smatraće se da je povukao prijavu za ovaj konkurs.

Testiranje se sastoji od pisanja odgovora na 5 pitanja u trajanju od 45 minuta.

Lista kandidata sa rezultatima testiranja biće objavljena na oglasnoj tabli suda.

Članovi Komisije će obaviti razgovor (intervju) sa kandidatima kako bi  kroz razgovor utvrdili interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata.

Izbor kandidata vršiće se na osnovu zaprimljenih prijava, pismenog testa i usmenog razgovora za kandidate.

**********

JU SŠC "JOVAN DUČIĆ" TESLIĆ

KARAĐORĐEVA BB

74 270 TESLIĆ

ODLUKA

o poništenju konkursa

I

Poništava se dio javnog konkursa za popunu upražnjenih radnih mjesta objavljenog dana, 10.1.2018. godine u "Glasu Srpske" pod takom 2. Nastavnik za časove informatike – 1 izvršilac, 6 časova na određeno vrijeme do povratka radnika sa bolovanja, a najkasnije do 30.6.2018. godine lice sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom iz tehničkih razloga.

II

Odluka stupa na snagu danom donošenja.

III

Odluku objaviti u dnevnom listu "Glas Srpske" putem Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske.

O b r a z l o ž e nj e

U dijelu Javnog konkursa za popunu upražnjenih radnih mjesta objavljenog dana, 10.1.2018. godine, u "Glasu Srpske" pod tačkom 2. Nastavnik za časove informatike – 1 izvršilac, 6 časova na određeno vrijeme do povratka radnika sa bolovanja, a najkasnije do 30.6.2018. godine lice sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom došlo je do tehničke greške prilikom sačinjavanja konkursa te je na osnovu navedenog direktor škole donio odluku o poništenju predmetnog konkursa.

**********

JU OŠ "DESANKA MAKSIMOVIĆ" STANARI

74 208 STANARI

KONKURS

za upražnjena radna mjesta

1. Nastavnik ruskog jezika – na određeno vrijeme, do povratka radnika sa neplaćenog odsustva, a najduže do 31. januara 2019. godine, pripravnik -  1 izvršilac, puna norma;

2. Nastavnik engleskog jezika – na određeno vrijeme, do povratka radnika sa bolovanja, a najduže do 31. avgusta 2018. godine, sa iskustvom i položenim stručnim ispitom – 1 izvršilac, puna norma.

Opšti i posebni uslovi:

Svi kandidati moraju ispunjavati opšte uslove za zasnivanje radnog odnosa predviđene Zakono o radu, uslove propisane članom 104. i 106. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača.

Opšti uslovi:

1) da je državljanin RS i BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2) da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

3) da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem, koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa i

4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

- Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Za upražnjena radna mjesta, pored navedenih uslova kandidat je dužan dostaviti sljedeću dokumentaciju:

1) prijavu propisanu od strane kandidata koji se prijavljuju na javni konkurs za prijem u radni odnos.

2) ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent.

3) ovjerenu fotokopiju o položenom stručnom ispitu (za kandidate sa iskustvom)

4) dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena.

5) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koji se nalaze na toj evidenciji.

6) uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa iskustvom.

7) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulih boraca.

8) uvjerenje opštinskog /gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

9) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Oglas ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

Prijave slati na adresu škole sa naznakom - prijava na oglas, ne otvarati.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata, ne starije od 6 mjeseci i te kopije neće biti vraćene kandidatima, a nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Intervju sa kandidatima obaviće se dana, 2. februara 2018. godine, u 10 časova u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ako se ne pojave na intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

********

JU OŠ "DOSITEJ OBRADOVIĆ" DOBOJ

HILANDARSKA 2

74 000 DOBOJ

KONKURS

za izbor računovođe

1. Računovođa – na određeno vrijeme do 31.12.2018. godine sa završenim prvim ciklusom studijskog programa ekonomije, finansija ili računovodstva u trajanju od 4 (četiri) godine i ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova ili ekvivalent i koje ima odgovarajuću licencu u skladu sa zakonom kojim se uređuje oblast računovodstva, položen državni ispit – 1 izvršilac

Uslovi:

1. Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove predviđene članom 104. stav 6. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju i Pravilniku o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača u osnovnoj školi.

2. Pravo učešća na konkurs imaju i lica koja se po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ispunjavala uslove u pogledu stepena stručne spreme.

Uz potpisanu prijavu od strane kandidata koji se prijavljuje na javni konkurs, kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije sljedećih dokumenata a na osnovu kojih se dokazuje ispunjenost opštih i posebnih uslova, te dokumentaciju iz Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema u radni odnos u osnovnoj školi.

Dokumentacija za opšte uslove koje kandidati treba da ispunjavaju prilikom prijavljivanja na javni konkurs su:

1. da je državljanin RS ili BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2. da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih  ili ovjerenom kopijom lične karte,

3. da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest (6) mjeseci i koje se prilaže samo izabrani kandidati nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa, i

4. da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, zloupotrebe opojnih sredstava, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licima i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Uz prijavu, potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na javni konkurs za prijem u radni odnos i dokumentacije iz člana 7. ovog pravilnik potrebno je dostaviti dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 9. Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi:

1. ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

2. dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosječnoj ocjeni tokom studiranja ili uvjerenje od visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

3. posjedovanje licence ovlašćenog računovođe

4. posjedovanje uvjerenja o položenom državnom ispitu

5. uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca

6. uvjerenje od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica u stručnoj spremi traženoj konkursom,

7. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

8. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

9. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca,

10. kratku biografiju.

Oglas ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Komisija za prijem radnika po raspisanom konkursu, će izvršiti bodovanje svih kandidata koji su dostavili potpune i blagovremene prijave i koji ispunjavaju uslove konkursa u skladu sa odredbama Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi.

U četvrtak, 1.2.2018. godine, u 12 časova biće obavljen intervju sa kandidatima. Kandidati se neće posebno pozivati na intervju a ako se ne pojave na intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Svi kandidati biće obaviješteni o rezultatima konkursa, dokumenti priloženi uz molbu neće se vraćati kandidatima.

Prijave dostaviti lično ili putem pošte na adresu škole sa naznakom za konkurs – obavezno naznačiti na koje radno mjesto se prijavljujete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana