JУ ЗЗЗ РС - Филијала Добој: Оглашава слободна радна мјеста на дан 18. 10. 2017. године

ЈУ ЗЗЗ РС
JУ ЗЗЗ РС - Филијала Добој: Оглашава слободна радна мјеста на дан 18. 10. 2017. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 18.10. 2017. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

********

 ЈУ ОШ "ЂОРЂО ПАНЗАЛОВИЋ" ОСИЊА

74 412 ОСИЊА

КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста за шк. 2017/18. годину:

1. Наставника енглеског језика - радник са искуством и положеним стручним испитом ............ 1 извршилац.....пуна норма на одређено вријеме до повратка радника са неплаћеног одсуства а најкасније до 1.3.2018. године, а ако се не јави радник са искуством разматраће се и пријаве приправника.

Поред општих услова предвиђених Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане члановима 104. и 105. Закона о основном васпитању и образовању, Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача и Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи.

Посебни услови:

(1) Послове наставника обављају лица која осим услова утврђених Законом којим се уређују радни односи треба да имају:

1) завршен први циклус студијског програма у одређеној области и остварених најмање 180 ECTS бодова у трајању од три године или еквивалент, односно право учешћа имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу овог закона испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

2)      положен стручни испит за рад у васпитно-образовном процесу и

3)      љекарско увјерење о психофизичкој способности за рад са ученицима које изда надлежна здравствена установа

(2) Послове стручних сарадника (педагог, психолог и библиотекар) обављају лица која осим услова утврђених Законом којим се уређују радни односи треба да имају:

1)      завршен први циклус студијског програма у трајању од четири године и остварених најмање 240 ECTS бодова или еквивалент, односно право учешћа имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу овог закона испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

2)      положен стручни испит за рад у васпитно-образовном процесу и

3)      љекарско увјерење о психофизичкој способности за рад са ученицима које изда надлежна здравствена установа

(3) Лица из става 2. овог члана поред услова утврђених законом којим се уређују радни односи треба да имају:

1)      завршен први циклус студијског програма у трајању од четири године и остварених најмање 240 ECTS бодова или еквивалент,

2)      положен стручни испит за рад у васпитно-образовном процесу и

3)      љекарско увјерење о психофизичкој способности за рад са ученицима

(4) Лица из ст. 1. и 2. овог члана која имају завршен други циклус студија, обавезно морају имати завршен први циклус студија из одређене области из става 1. тачка 1) и става 3. овог члана.

(5)     За доказивање услова из става 1. тачка 3) и става 3. тачка 3) овог члана прихвата се само љекарско увјерење о психофизичкој способности радника које изда надлежна здравствена установа.

(6)     Изузетно од услова из члана 104. става 1. тачка 2. и става 3. тачка 2. Закона о основном васпитању и образовању, Школа може на упражњено радно мјесто ангажовати лице које је стекло радни стаж ван Школе у трајању од најмање годину дана у струци уколико испуњава остале услове прописане Законом о основном васпитању и образовању.

(7)     Наведено лице има обавезу да положи стручни испит у року од десет мјесеци од дана заснивања радног односа у Школи.

(8)     Лице из става 6. овог члана нема статус приправника, а стручни испит полаже под истим условима предвиђеним за приправника

Општи услови:

*да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

*да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

*да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем, које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа и

* да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

- Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Поред наведених услова и документације кандидат треба да достави и сљедећу документацију:

*пријаву потписану од стране кандидата који се пријављују на јавни конкурс за пријем у радни однос за наставника, стручног сарадника, секретара и рачуновође, као и документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање кандидата, а на основу члана 9. Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у ОШ:

*овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

* ако је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством и положеним стручним испитом, кандидат је дужан да достави увјерење о пол. стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,

*додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

*увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

* увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са искуством,

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Пријаве слати на адресу школе са назнаком - пријава на конкурс, не отварати -.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Интервју са кандидатима ће се обавити у понедјељак, 30.10.2017. године, у 12 часова у просторијама ове Установе.

Кандидати се неће посебно позивати на интервју, а ако се не појаве на интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

***************

ЈУ СШЦ "НИКОЛА ТЕСЛА" ШАМАЦ

ЦАРА ЛАЗАРА 6

76 230 ШАМАЦ

КОНКУРС

за пријем у радни однос

 

1. Једног библиотекара-приправника, без радног искуства, ради закључења уговора о раду на неодређено вријеме, пуна норма.

Општи и посебни услови за кандидата

1. Да је држављанин РС или БиХ, што се доказује увјерењем о држављанству;

2. Да је пунољетан, што се доказује изводом из матичне књиге рођених или  овјереном копијом личне карте;

3. Да је радно способан, што се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат, након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа;

4. Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Потребна документа

          Уз потписану пријаву и документацију из тачке 1 потребно је доставити исправе на основу којих се доказује испуњеност општих и посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање, и то:

1.       Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;

2.       Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

3.       Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица;

4.       Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца .

5.       Увјерење општинског/ градског органа управе надлежног за борачко–инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

6.       Увјерење општинског/ градског органа управе надлежног за борачко–инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца.

Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата Школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Кандидати су обавезни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Тестирање и интервју са кандидатима који испуњавају услове конкурса и који доставе потпуне и благовремене пријаве обавиће се у просторијама Школе дана, 1.11.2017. године, у 13 часова.

Кандидати неће посебно бити позивани на тестирање и интервју, а ако се не појаве на истима, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Конкурс остаје отворен седам (7) дана од дана објављивања.

Пријаве са потребном документацијом слати на адресу школе са назнаком "ПРИЈАВА НА КОНКУРС".

******************

ЈУ ОШ "ПЕТАР ПЕТРОВИЋ ЊЕГОШ" ТЕСЛИЋ

КАРАЂОРЂЕВА 37

74 270 ТЕСЛИЋ

ИСПРАВКА ЈАВНОГ КОНКУРСА

У јавном конкурсу број 531/17 од 9.10.2017. године, објављеног у дневним новинама "Глас Српске" дана 11.10.2017. године за радно мјесто наставник/професор разредне наставе, један извршилац - приправник, на одређено вријеме, до повратка радника с породиљског одсуства а најдаље до 31.8.2018. године, пуна норма,

врши се исправка која се односи на дужину трајања уговора о раду, односно умјесто до повратка радника с породиљског одсуства а најдаље до 31.8.2018. године, треба да стоји до повратка радника с породиљског одсуства.

Остали дијелови наведеног конкурса остају непромијењени.

Напомена: интервју са кандидатима одржаће се 23.10.2017. године у 11 сати у просторијама школе, како је наведено у конкурсу објављеног дана 11.10.2017. године.

***********

ЈУ ОШ "ПЕТАР ПЕТРОВИЋ ЊЕГОШ" ТЕСЛИЋ

КАРАЂОРЂЕВА 37

74 270 ТЕСЛИЋ

ЈАВНИ КОНКУРС

1. Наставник/професор њемачког језика, 1 извршилац - приправник, на одређено вријеме, до повратка радника с неплаћеног одсуства (у трајању од годину дана), пуна норма.

Услови конкурса

I Општи услови:

а) да је држављанин РС и БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

б) да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

в) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа и

г) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем - увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа 

II Посебни услови:

Чланом 3. тачка ж) Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача прописани су посебни услови у погледу стручне спреме за горе наведено радно мјесто.

Право учешћа на конкурсу имају и лица из члана 104. став 6. Закона о основном васпитању и образовању РС, као и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању РС испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

III Уз потписану пријаву на конкурс и документацију којом се доказује испуњеност општих услова конкурса потребно је доставити и документе којим се доказује испуњеност посебних услова конкурса и документацију на основу које се врши бодовање:

а) овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање или еквивалент,

б) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

в) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

г) увјерење општинског/градског органа управе надлежне за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

д) увјерење општинског/градског органа управе надлежне за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца,

ђ) увјерење општинског/градског органа управе надлежне за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

Пријаве са потребним документима слати на адресу или предати непосредно у просторије школе са назнаком "ЗА КОНКУРС".

Са пријављеним кандидатима, који су доставили потпуне и благовремене пријаве, обавиће се интервју дана, 30.10.2017. године, у 12 сати у просторијама школе. Кандидати се неће накнадно позивати на интервју а ако се на истом не појаве, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Поднесена овјерена документација се не враћа кандидатима.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

*****************

ЈУ ОШ "ОБУДОВАЦ" ОБУДОВАЦ

76 235 ОБУДОВАЦ

КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

1. Наставник биологије, 1 извршилац, приправник, 14 часова редовне наставе, на одређено вријеме, до повратка раднице са породиљског боловања

Општи услови:

- да је држављанин РС или БиХ,

- да је пунољетан,

- да је радно способан за обављање послова наставника,

- да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Као доказ о испуњавању општих услова кандидати треба да доставе овјерене копије сљедећих докумената:

- Увјерење о држављанству;

- Извод из матичне књиге рођених;

- Љекарско увјерење о општој здравственој, психичкој и физичкој способности за рад са ученицима које није старије од шест мјесеци накнадно доставља кандидат који буде изабран на конкурсу, а прије заснивања радног односа;

- Увјерење о неосуђиваности Школа ће тражити службеним путем од надлежног државног органа након што кандидат буде изабран.

Уз пријаву потписану од стране кандидата и горе наведене документе кандидати треба доставити сљедећу документацију на основу које доказују испуњеност посебних услова и документацију на основу које ће се вршити бодовање:

- Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;

- Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

- Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица;

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице палог борца;

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца;

Конкурс је отворен 8 дана од дана објављивања.

Интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве односно који испуњавају услове конкурса ће се обавити у просторијама школе у уторак, 31.10.2017. године, у 10 сати.

Кандидати неће бити посебно позивани на интервју, а ако се не појаве на интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Пријаве се могу доставити лично, на протокол школе или путем поште на адресу школе.

**************

ЈУ ОШ "ШАМАЦ" ШАМАЦ

ДОСИТЕЈА ОБРАДОВИЋА 4

76 230 ШАМАЦ

КОНКУРС

за упражњено радно мјесто:

- Библиотекар, непуна норма (30%) један извршилац са искуством и положеним стручним испитом на одређено вријеме до 31.8.2018. г.

Кандидати морају испуњавати сљедеће услове:

1. Општи услови:

1. да је држављанин РС или БиХ, (датум издавања да није старији од 6 мјесеци)

2. да је пунољетан, (ако је извод из МКР трајни документ да датум овјере није старији од 6 мјесеци, а ако није да датум издавања документа није старији од 6 мјесеци),

3. да је радно способан, што доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци, што прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4. да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, а које ће за изабраног кандидата школа прибавити службеним путем, прије заснивања радног односа.

Посебни услови:

Послове библиотекара може да обавља:

1. лице које има високу стручну спрему библиотекарског смјера,

2. лице које има вишу стручну спрему библиотекарског смјера,

3. професор или наставник српског језика и књижевности,

4. професор или наставник неког другог језика и књижевности који се учи у школама у РС.

Кандидат, уз потписану пријаву, доставља сљедећа документа:

 увјерење о држављанству;

 извод из матичне књиге рођених или копију личне карте;

 диплому о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;

 додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

 увјерење о положеном стручном испиту,

 увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

 увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица;

 увјерење општинског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

 увјерење општинског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

 увјерење општинског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената које се не враћају пријављеним кандидатима.

Пријаве са документацијом достављати лично или путем поште на адресу школе.

Рок за подношење пријава је 8 дана од дана објављивања.

Дана, 31.10.2017. године (уторак), у просторијама школе обавиће се интервјуу у 10 сати са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса.

Кандидати се неће посебно позивати на интервју, а уколико се не појаве на интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

*******

ЈУ ОШ "РАДОЈЕ ДОМАНОВИЋ" ОСЈЕЧАНИ ГОРЊИ

74 225 ОСЈЕЧАНИ

ОГЛАС

за попуну радног мјеста

1. Наставник математике 12 часова – 1 извршилац на одређено вријеме до повратка радника са боловања са радним искуством и положеним стручним испитом

2. Наставник информатике 8 часова - 1 извршилац на одређено вријеме до повратка раднице са боловања са радним искуством и положеним стручним испитом

Уз пријаву на оглас заинтересовани кандидати треба да приложе сљедећу документацију

1. Диплому или овјерену копију дипломе о завршеном факултету одговарајућег смјера

2. Извод из матичне књиге рођених

3. Увјерење о држављанству

4. Увјерење од надлежног суда о невођењу кривичног поступка

5. Увјерење о психофизичкој и здравственој способности (по пријему кандидата)

6. Увјерење о времену проведеном на евиденцији за незапослена лица (завод за запошљавање)

7. Увјерење о просјеку оцјене оствареном током студирања или додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјене током студирања

8. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу – (уколико се тражи радник са радним искуством)

9. Увјерење о радном стажу од ранијег послодавца уколико је расписан конкурс за радни однос лица са искуством

10.     Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца

11.     Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије  бораца

12.     Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида

Интервју са кандидатима ће се обавити дана, 30.10.2017. године, са почетком у 10 часова

Кандидати се неће посебно позивати на интервју, а уколико се не пријаве на интервју сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Контакт телефон кандидата

Документе слати на адресу школе.

Напомена:

Изузетно у случају да се на конкурс не пријави ниједан кандидат са радним искуством и положеним стручним испитом, разматраће се молбе кандидата са најмање једном годином радног стажа ван наставе и кандидати без радног искуства.

Копије докумената морају бити овјерене.

Непотпуна документација неће се разматрати.

Кандидати се неће посебно позивати на тест или интервју.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

*************

ЈУ ОМШ "МАРКОС ПОРТУГАЛ" ДОБОЈ

ВИДОВДАНСКА ББ

74 000 ДОБОЈ

КОНКУРС

за попуну радних мјеста

1. Наставник музике – Одсјек клавир – (1) извршилац, радник са искуством, 20 часова, на одређено вријеме, до краја наставног процеса у  школској 2017/2018.

2.  Наставник музике – Одсјек виолина – (1) извршилац, радник са искуством и положеним стручним испитом, 16 часова, на одређено вријеме, до краја наставног процеса у школској 2017/2018.

Услови:

1)      Завршена академија (седми степен) – дипломирани музичар – клавириста или виолиниста.

2)      Дипломирани музички извођач или педагог са претходно завршеном средњом музичком школом, образовни профил музички извођач.

Сви кандидати морају испуњавати опште услове предвиђене Законом о раду, посебне услове прописане чланом 104. и 105. Закона о основном васпитању и образовању и члана 7. Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

Општи услови, потребна документа:

1. Пријава на конкурс са потписом кандидата, кратком биографијом, адресом, контакт- телефон и списак приложене документације,

2. Увјерење о држављанству РС или БиХ;

3.       Извод из матичне књиге рођених или овјерена копија личне карте;

4.       Љекарско увјерење о психофизичкој способности за рад са ученицима– не старије од шест мјесеци (прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа);

5.       Увјерење о неосуђиваности за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављана дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

6.       Увјерење о невођењу кривичног поступка,

Потребна документација на основу које се врши бодовање је:

1. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;

2. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

3. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица;

4. Овјерена фотокопија увјерења о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу;

5. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца које треба да садржи податке из којих се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла;

Права учешћа на конкурсу имају и кандидати који су стекли радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, уколико испуњавају остале услове прописане Законом.

Право учешћа на конкурсу имају и кандидати који су, по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању, испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, уколико испуњавају остале услове прописане овим конкурсом и Законом о основном васпитању и образовању - чл. 104. став (6).

Интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве и који испуњавају услове конкурса, ће се обавити у просторијама школе у понедјељак, 30.10.2017. године, у 13 часова.

Кандидати се неће посебно позивати на интервју, а ако се не појаве на интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Пријаве доставити на адресу школе са назнаком "ЗА КОНКУРС".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана