ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Добој: Оглашава слободна радна мјеста на дан 15.02.2017.

ЈУ ЗЗЗРС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 08.02. 2017. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

*******

ОКРУЖНИ СУД У ДОБОЈУ

СВЕТОГ САВЕ 22

74 000 ДОБОЈ

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем радника у радни однос на одређено вријеме до фебруара 2019. године док траје финансијска подршка Европске уније

1. Виши стручни сарадник

         извршилаца 1

 

 

Опис послова радног мјеста

 

- помаже судијама у проучавању и припремању предмета,

- врши анализу правних питања,

- писмено израђује нацрте судских одлука под надзором судије - предсједника вијећа,

- врши послове праћења и проучавања судске праксе и

- обавља и друге стручне послове под надзором и по упутствима предсједника суда, судија и секретара суда.

 

 

2. Дактилограф - асистент

         извршилаца 2

 

 

Опис послова радног мјеста

 

- дневно преузима од референата за управљање предметима предмете и доставља судијама у рад,

- обавља све послове на препису и сравњењу материјала и отклањању евентуалних грешака,

- врши дактилографске послове по диктату и CMS систему,

- учествује као записничар на претресима, расправама на јавним сједницама и рочиштима,

- врши снимање у судници,

- израђује транскрипта записника са главног претреса,

- доставља списе на потпис предсједнику и члановима вијећа,

- поступа по наредбама у списима, сређује списе, води попис трошкова исплаћених из предрачунских средстава суда и стара се о уредности списа који су им додијељени у рад,

- сравњава преписану пошту и отклања евентуалне грешке,

- попуњава обрасце рјешења о накнадама свједоцима и судијама поротницима,

- врши умножавање материјала на фотокопирном апарату,

- обавља и друге послове по наредби предсједника суда, судија, секретара суда и шефа писарнице.

 

Општи услови:

- да је држављанин БиХ,

- да је пунољетан,

- да има општу здравствену способност,

- да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кажњиво дјело које га чини неподобним за обављање послова у државним органима,

- да није отпуштен из државних органа као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ три године прије објављивања конкурса,

 

Посебни услови за радно мјесто под тачком 1.

- завршен правни факултет,

- положен правосудни испит,

- три године радног искуства на правним пословима.

 

Посебни услови за радно мјесто под тачком 2.

 

- завршена средња управна или друга средња школа

- познавање рада на рачунару,

- шест мјесеци радног искуства на истим или сличним пословима.

За кандидате који буду примљени у радни однос обавезан је пробни рад у складу са Законом.

Уз пријаву на јавни конкурс кандидати су дужни приложити доказе о испуњавању општих и посебних услова и то фотокопије сљедећих докумената:

- за радно мјесто под тачком 1. (личну карту или пасош, диплому о завршеном правном факултету са просјеком оцјена, увјерење о положеном правосудном испиту и доказ о радном искуству на правним пословима).

- за радно мјесто под тачком 2. (личну карту или пасош, диплому о завршеној школи, доказ о познавању рада на рачунару и доказ о радном искуству).

Изабрани кандидати су дужни да у року од седам дана након објаве резултата спроведеног јавног конкурса, а прије заснивања радног односа доставе Комисији за спровођење поступка избора радника оригинале или овјерене фотокопије сљедећих докумената: увјерење о држављанству Републике Српске или БиХ, извод из матичне књиге рођених, увјерење о општој здравственој способности, увјерење о невођењу кривичног поступка, увјерење о некажњавању, изјаву да није отпуштен из државних органа као резултат дисциплинске мјере, диплому о одговарајућој школи са просјеком оцјена, увјерење или потврду о радном искуству на истим или сличним пословима и доказ о познавању рада на компјутеру.

          Кандидате који испуњавају опште и посебне услове из јавног конкурса Комисија за спровођење поступка избора радника ће позвати на писмено тестирање и разговор.

Јавни конкурс ће бити објављен у дневном листу "Глас Српске" и на интернет страници овог суда хттп://оксуд-добој.правосудје.ба/ а рок за подношење пријаве је 15 дана од дана објављивања.

Пријаве за учешће на јавном конкурсу подносе се на прописаном обрасцу - Пријава на јавни конкурс која се налази у просторијама суда и на интернет страници овог суда хттп://оксуд-добој.правосудје.ба/

Пријаве са доказима о испуњавању услова слати на адресу: Окружни суд у Добоју, улица Светог Саве број 22.

Пријаве које нису поднесене на прописаном обрасцу, непотпуне и неблаговремене неће бити узете у разматрање.

*********************

ЈУ ОШ "СУТЈЕСКА" МОДРИЧА

МАКСИМА ГОРКОГ 2

74 480 МОДРИЧА

ОДЛУКА

о поништењу дијела конкурса

Поништава се дио Конкурса број: 04-78/17 од 3.2.2017 године, објављеног у дневном листу "Глас Српске" дана 8.2.2017 године, због указане потребе за додјелом часова раднику из друге школе који је технолошки вишак у тој школи за попуну упражњеног радног мјеста које гласи:

1. Наставник техничког образовања, 3 часа на одређено вријеме, са искуством и положеним стручним испитом до 30.6.2017. године.

**************

ЈУ СШЦ "НИКОЛА ТЕСЛА" ВУКОСАВЉЕ

ОМЛАДИНСКА ББ

74 470 ВУКОСАВЉЕ

 КОНКУРС

за пријем наставника

 

I - На одређено вријеме, до краја наставне 2016/17. године, а најкасније до 30.6.2017. године, потребан наставник за сљедећи наставни предмет:

1. Српски језик .............................. 2 часа седмично (1 извршилац), са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у настави.

II - На одређено вријеме, до краја школске 2016/17. године (до 31.8.2017. године), потребан наставник за сљедећи наставни предмет:

1. Право ................................ 4 часа седмично (1 извршилац), са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у настави.

 

УСЛОВИ

Општи услови:

1. Да је држављанин Републике Српске и БиХ,

2. Да је пунољетан,

3. Да је радно способан, што се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат, након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа;

4. Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Поред општих услова, кандидати треба да испуњавају и посебне услове и то:

1. Да има одговарајући ниво образовања - завршен први циклус студијског програма у четворогодишњем трајању, са најмање остварених 240 ECTS бодова и стручно звање у одређеној области или еквивалент

2. Да има љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима,

3. Да има положен стручни испит за рад у настави.

Потребна документација:

Уз потписану пријаву потребно је доставити и сљедећа документа:

1. Увјерење о држављанству,

2. Извод из матичне књиге рођених,

3. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

4. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у настави,

5. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

6. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

7. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, које треба да садржи: врсту посла, степен стручне спреме и дужину оствареног радног стажа по врстама посла,

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС (ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида),

9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС (ако се ради о кандидату из категорије борца),

  1. Љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима, које није старије од 6 мјесеци (доставља кандидат који буде изабран по конкурсу, а прије заснивања радног односа).

Увјерење о неосуђиваности, којим се доказује да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Кандидати су обавезни да доставе овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Тестирање и интервју са кандидатима који испуњавају услове конкурса и који доставе потпуне и благовремене пријаве обавиће се 28.2.2017. године у 12 часова у просторијама школе.

Кандидати неће бити посебно позивани на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања.

Пријаве са потребном документацијом, у затвореној коверти, доставити лично у секретаријат школе или слати на адресу школе са назнаком "Пријава на конкурс".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана