JU ZZZ RS – Filijala Doboj: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 10.04. 2019. godine

JU ZZZ RS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju “Glasa Srpske” od 10.04. 2019. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni ao nezaposleno lice.

**************

*************************

 

JPU “NAŠA RADOST” MODRIČA

CARA LAZARA 7

74 480 MODRIČA

 

JAVNI KONKURS

za prijem radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme

 

 

I        Direktor Javne predškolske ustanove “Naša radost” Modriča raspisuje javni konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme:

 

1.       Vaspitač u predškolskoj ustanovi .......................................9 izvršilaca

 

 

II       Opis poslova

 

Vaspitač u JPU “Naša radost” Modriča obavljaće sljedeće poslove: rad sa djecom u grupi od 16 mjeseci do 6 godina u skladu sa Programom predškolskog vaspitanja i obrazovanja.

 

III      Opšti uslovi

 

1. Da je državljanin Republike Srpske i BiH

2. Da je stariji od 18 godina

3. Da ima opštu zdravstvenu sposobnost

4. Da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje 6 mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nesposobnim za obavljanje poslova u Ustanovi.

 

IV      Posebni uslovi

 

1. Visoka stručna sprema - VII stepen školske spreme, završen najmanje prvi ciklus studijskog programa ili ekvivalent i stečeno visoko obrazovanje na studijskom programu predškolskog obrazovanja i vaspitanja,

2. Najmanje jedna godina radnog iskustva u predškolskoj ustanovi,

3. Položen stručni ispit za rad u vaspitnoj grupi.

 

V       Potrebna dokumentacija

 

Uz prijavu na konkurs, kandidat treba da dostavi:

- uvjerenje o državljanstvu ne starije od 6 mjeseci,

- izvod iz matične knjige rođenih,

- ovjerenu kopiju lične karte,

- ovjerenu kopiju diplome,

- ovjerenu kopiju dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku,

- uvjerenje o položenom stručnom ispitu,

- potvrdu da se vodi na evidenciji Zavoda za zapošljavanje RS,

- dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti dostaviće izabrani kandidat po završetku izborne procedure,

- uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak,

- potvrdu o radnom iskustvu u predškolskoj ustanovi.

 

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

 

VI      Rokovi

 

Rok za podnošenje prijava je 5 dana od dana objavljivanja u “Glasu Srpske” i oglasnoj tabli Zavoda za zapošljavanje u Modriči.

 

VII    Ostale odredbe

 

Prijave se mogu dostaviti lično ili putem pošte na adresu: JPU “Naša radost”, Cara Lazara 7, Modriča, sa naznakom “Prijava na konkurs-ne otvaraj”.

Na prijavi, kandidat je obavezan da napiše kontakt telefon.

Kandidati koji dostave potpune i blagovremene prijave biće pozvani na razgovor.

 

***********

 

 

JU SŠC “MIHAJLO PUPIN” DERVENTA

SVETOG SAVE BB

74 400 DERVENTA

 

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

 

 

1. Direktor Javne ustanove Srednjoškolski centar “Mihajlo Pupin” Derventa raspisuje javni konkurs za popunu upražnjenih radnih mjesta i to:

 

 

- Psiholog (diplomirani psiholog, 240 ECTS ) – puna norma, sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom za rad u prosvjeti, na određeno vrijeme, do povratka radnika sa bolovanja.

                                              Broj izvršilaca  1.

 

 

 2. Uslovi za učešće na konkursu

 

Opšti uslovi:

- da je državljanin Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

- da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih,

- da ima opštu zdravstvenu sposobnost za rad, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu a prije zasnivanja radnog odnosa,

- da lice nije osuđivano pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, koje prilaže izabrani kandidat, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Pored opštih uslova kandidati moraju da ispunjavaju i posebne uslove propisane Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima za prijem radnika u radni odnos u srednjoj školi.

Škola može, na traženo radno mjesto, angažovati lice koje je steklo radni staž van škole u trajanju od najmanje godinu dana u struci, ukoliko ispunjava ostale uslove propisane Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju.

Pravo učešća na konkursu imaju i lica koju su po propisima važećim do stupanja na snagu ovog zakona ispunjavali uslove u pogledu profila i zvanja nastavnika.

 

3. Potrebna dokumentacija

 

Kandidati uz prijavu na javni konkurs dužni su dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i to:

- Uvjerenje o državljanstu,

- Izvod iz matične knjige rođenih ,

- Ljekarsko uvjerenje ne starije od šest mjeseci (prilaže samo onaj kandidat koji bude izabran, nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa),

- Uvjerenje da lice nije osuđivano pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, koje prilaže izabrani kandidat, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Pored navedene dokumentacije kandidati dostavljaju i dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje prema odredbama Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi, i to:

- ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ETCS bodova, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

- dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

- uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

- uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije borca,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

 

4. Rok za učešće na konkursu i način dostavljanja prijava

 

Prijave se mogu dostaviti lično ili poštom preporučeno na sljedeću adresu:

JU SŠC “Mihajlo Pupin”, ul. Svetog Save bb, Derventa, sa naznakom “Javni konkurs za popunu upražnjenih radnih mjesta”.

 

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od dana objavljivanja konkursa.

 

Neblagovremene i nepotpune prijave kandidata neće se uzeti u razmatranje.

 

Kandidati koji ispunjavaju uslove utvrđene ovim konkursom, dužni su pristupiti intervjuu i testiranju, koji će sa kandidatima obaviti Komisija za izbor. Intervju sa kandidatima i testiranje će se održati dana, 24.4.2019. godine, u 10 časova, u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ako se ne pojave na intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

 

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

 

5. Napomene

 

Škola će pismenim putem obavijestiti sve učesnike o ishodu konkursa u roku od osam (8) dana od dana donošenja odluke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana