JU ZZZ RS - Filijala Bijeljina: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 30. 04. - 02.05 2018. godine

JU ZZZ RS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 30. 04. - 02.05 2018. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

*******************

JU OŠ "ALEKSA ŠANTIĆ"

UGLjEVIK

donosi

 

ODLUKU

o izmjeni dijela konkursa objavljenog u "Glasu Srpske" 18.4.2018. godine

U navedenom konkursu pod rednim brojem dva stajalo je: Nastavnik ruskog jezika - 12 časova neposrednog vaspitno-obrazovnog rada, sa iskustvom, do povratka radnika sa bolovanja, a najdalje do 31.8.2018. godine, treba da stoji: Nastavnik ruskog jezika - 12 časova neposrednog vaspitno-obrazovnog rada, sa iskustvom, na određeno vrijeme, a najdalje do 31.8.2018. godine.

 

Nastavnica ruskog jezika je otišla na bolovanje i mi smo pokrenuli

konkursnu proceduru do njenog povratka.

U međuvremenu nastavnica je preminula, a u konkursu je ostalo do povratka sa bolovanja.

**************

JU OŠ "KNEZ IVO OD SEMBERIJE"

BIJELjINA       

            

raspisuje

JAVNI KONKURS

za upražnjeno radno mjesto

1. Nastavnik razredne nastave, puna norma, na neodređeno vrijeme, pripravnik, jedan izvršilac.

Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos

Uz prijavu na raspisani konkurs, potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs sa adresom prebivališta i brojem telefona, potrebno je da kandidati dostave i dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost opštih uslova i to:

a) da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,
b) da je punoljetan, što se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,
v) da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa, i
g) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena, što se dokazuje uvjerenjem o neosuđivanosti koje će škola pribaviti službenim putem za izabranog kandidata, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Kandidati su dužni da dostave i dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje i to:

a) ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

b) dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,

v) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica.

Ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije člana porodice poginulog borca, ratnog vojnog invalida i borca Odbrambeno-otadžbinskog rata kandidat je dužan dostaviti i dokumentaciju za određivanje prednosti u slučaju da dva ili više kandidata imaju jednak broj bodova i to:


a) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca; 
b) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida; 
v) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno- otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Dana, 14.5.2018. godine, u 10 časova u prostorijama JU Osnovne škole "Knez Ivo od Semberije" Bijeljina, obaviće se testiranje, a istog dana u 11 časova i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno, koji ispunjavaju uslove konkursa.

Kandidati se neće posebno pozivati na test i intervju, a ukoliko se ne pojave na testu ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja

Prijave dostavljati lično ili putem pošte na adresu: JU Osnovna škola "Knez Ivo od Semberije", Bijeljina, Neznanih junaka 46., 76300 Bijeljina.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

************

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana