ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Бијељина: Оглашава слободна радна мјеста на дан 30. 04. - 02.05 2018. године

ЈУ ЗЗЗ РС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 30. 04. - 02.05 2018. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

*******************

ЈУ ОШ "АЛЕКСА ШАНТИЋ"

УГЉЕВИК

доноси

 

ОДЛУКУ

о измјени дијела конкурса објављеног у "Гласу Српске" 18.4.2018. године

У наведеном конкурсу под редним бројем два стајало је: Наставник руског језика - 12 часова непосредног васпитно-образовног рада, са искуством, до повратка радника са боловања, а најдаље до 31.8.2018. године, треба да стоји: Наставник руског језика - 12 часова непосредног васпитно-образовног рада, са искуством, на одређено вријеме, а најдаље до 31.8.2018. године.

 

Наставница руског језика је отишла на боловање и ми смо покренули

конкурсну процедуру до њеног повратка.

У међувремену наставница је преминула, а у конкурсу је остало до повратка са боловања.

**************

ЈУ ОШ "КНЕЗ ИВО ОД СЕМБЕРИЈЕ"

БИЈЕЉИНА       

            

расписује

ЈАВНИ КОНКУРС

за упражњено радно мјесто

1. Наставник разредне наставе, пуна норма, на неодређено вријеме, приправник, један извршилац.

Општи и посебни услови за пријем у радни однос

Уз пријаву на расписани конкурс, потписану од стране кандидата који се пријављује на конкурс са адресом пребивалишта и бројем телефона, потребно је да кандидати доставе и документацију на основу које се доказује испуњеност општих услова и то:

а) да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине, а то се доказује увјерењем о држављанству,
б) да је пунољетан, што се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,
в) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа, и
г) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена, што се доказује увјерењем о неосуђиваности које ће школа прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа.

Кандидати су дужни да доставе и документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање и то:

а) овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

б) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

в) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица.

Уколико се ради о кандидату из категорије члана породице погинулог борца, ратног војног инвалида и борца Одбрамбено-отаџбинског рата кандидат је дужан доставити и документацију за одређивање предности у случају да два или више кандидата имају једнак број бодова и то:


а) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца; 
б) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида; 
в) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено- отаџбинског рата, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Дана, 14.5.2018. године, у 10 часова у просторијама ЈУ Основне школе "Кнез Иво од Семберије" Бијељина, обавиће се тестирање, а истог дана у 11 часова и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно, који испуњавају услове конкурса.

Кандидати се неће посебно позивати на тест и интервју, а уколико се не појаве на тесту или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања

Пријаве достављати лично или путем поште на адресу: ЈУ Основна школа "Кнез Иво од Семберије", Бијељина, Незнаних јунака 46., 76300 Бијељина.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

************

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана