ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Бијељина: Оглашава слободна радна мјеста на дан 15.03.2017.

ЈУ ЗЗЗ РС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 15.03. 2017. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

******************

ЈУ ОШ "АЛЕКСА ШАНТИЋ"

ОСМАЦИ

расписује

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

1. Директор ЈУ Основне школе "Алекса Шантић" из Осмака расписује јавни конкурс за попуну упражњеног радног мјеста и то:

- Наставник физике - одређено радно вријеме до 30.6.2017. год. - 12 часова - 1 извршилац - положен стручни испит,

- Наставник српског језика - одређено вријеме до повратка радника са боловања - 17 часова - 1 извршилац - приправник

Поред општих услова предвиђених Законом о раду ("Службени гласник Републике Српске" број 01/16), кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 105. и 106. Закона о основном образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске" број: 74/08, 71/09 и 104/11) и Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача ("Службени гласник Републике Српске" број: 77/09 и 86/10).

Општи услови:

- да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине,

- да је радно способан,

- да је пунољетан,

- да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела

Посебни услови:

- одговарајући ниво образовања – завршен први циклус студијског програма и стручно звање у одређеној области или еквивалент

1. Потребна документација

Кандидати који се пријављују на јавни конкурс дужни су доставити сљедећу документацију:

1) Пријаву на конкурс (потписану од стране кандидата који се пријављује), са адресом, краћом биографијом и списком документације која се прилаже,

2) Овјерену копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање које се тражи овим конкурсом,

3) Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

4) Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

5) Извод из матичне књиге рођених или овјерена лична карта,

6) Увјерење о држављанству

Достављена документација ће се бодовати од стране комисије на начин и у складу са одредбама Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник Републике Српске" број 102/14).

Увјерење да лице није осуђивано правоснажном пресудом школа ће прибавити службено само за кандидата који буде изабран путем конкурса, а прије заснивања радног односа.

Љекарско увјерење о радној способности, које не може бити старије од шест мјесеци, приложиће само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу.

Пријаве на конкурс са потпуном документацијом се могу доставити лично или поштом препоручено на сљедећу адресу: ЈУ Основна школа "Алекса Шантић", Центар бб, Осмаци, са назнаком "Пријава на конкурс".

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих тражених докумената и достављена документација неће бити враћена кандидатима.

Рок за подношење пријаве је 8 дана од дана објављивања.

Неблаговремене и непотпуне пријаве, као и пријаве кандидата који не испуњавају услове конкурса, неће се узимати у разматрање.

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, обавиће се тестирање и интервју дана 28.3.2017. године у 12 часова у просторијама ЈУ ОШ "Алекса Шантић" у Осмацима.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Школа ће писменим путем обавијестити све учеснике о исходу конкурса у року од осам дана од дана доношења одлуке.

********************

ЈУ ОШ "БРАНКО РАДИЧЕВИЋ"

БРАТУНАЦ

расписује

КОНКУРС

за упражњено радно мјесто

1. Наставник ликовне културе - 1 извршилац, 6 часова - лице са искуством (положен стручни испит), на одређено вријеме до повратка радника са боловања

Услови:

Послове наставника ликовне културе може да обавља лице које испуњава опште услове предвиђене Законом о раду ("Службени гласник РС" број 1/16):

1. Да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине

2. Да је пунољетан

3. Да је радно способан

4. Да није осуђиван правоснажном пресудом за учињена кривична дјела.

Поред наведених општих услова, кандидати треба да испуњавају посебне услове предвиђене чланом 105. Закона о основном образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске" број 74/08, 71/09, 104/11, 33/14) и чланом 3. т. ј) Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача ("Службени гласник Републике Српске" број 77/09, 86/10, 25/14 и 76/15).

Пријем у радни однос вршиће се у складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник Републике Српске" број 102/14).

Приликом пријаве на конкурс кандидати су дужни доставити сљедећа документа:

1. пријаву на конкурс (потписану од стране кандидата који се пријављује на конкурс за пријем у радни однос)

2. биографију (са контакт телефоном)

3. диплому о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање из одређене области или еквивалент

4. увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу

5. увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца

6. увјерење издато од високошколске установе о просјеку оцјена који је кандидат остварио током студирања или додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена

7. увјерење о држављанству

8. извод из матичне књиге рођених

9. увјерење или потврда издата од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији;

10. увјерење о здравственој физичкој и психичкој способности за рад у просвјети, не старије од 6 мјесеци, доставља само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа.

11. Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

 

Уколико се ради о кандидату из категорије члана породице погинулог борца, ратног војног инвалида и борца Одбрамбено-отаџбинског рата, кандидат је дужан доставити и документацију за одређивање предности у случају да два или више кандидата имају једнак број бодова и то:

а) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;
б) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

в) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Са кандидатима који буду доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса обавиће се тестирање дана 28.3.2017. године са почетком у 9.30 часова у просторијама ЈУ Основне школе "Бранко Радичевић" Братунац, а интервју дана 28.3.2017. године са почетком у 10.30 часова у просторијама ЈУ Основне школе "Бранко Радичевић" Братунац.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на тестирању и интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Сва документа која кандидати прилажу уз пријаву на конкурс морају бити овјерена (овјерене копије) и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

Пријаве са потпуном документацијом доставити на адресу: ЈУ Основна школа "Бранко Радичевић", Доситеја Обрадовића бр. 6, 75420 Братунац, са назнаком "Пријава на конкурс".

Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања

******************

ЈУ ОШ "ВУК КАРАЏИЋ"

ВЛАСЕНИЦА

Расписује

КОНКУРС

за избор

1. Наставник разредне наставе, пуна норма.......... 1 извршилац на одређено вријеме до повратка радника са породиљског боловања, лице са искуством у струци и положеним стручним испитом.

Поред општих услова предвиђених Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и посебне услове предвиђене чланом 105. и 106. Закона о основном образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске" број: 74/08, 71/09, 104/11 и 33/14), Правилником о стручним профилима и звањима наставника и стручних сарадника у основној школи ("Службени гласник Републике Српске" број: 77/09, 86/10 и 25/14).

Општи услови које кандидат треба да испуњава приликом пријављивања на конкурс су:

1. Да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2. Да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

3. Да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа и

4. Да није осуђиван правоснажном пресудом за учињена кривична дјела. Увјерење о неосуђиваности школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Кандидати су дужни доставити сљедећа документа:

1. Пријава на конкурс (потписана од стране кандидата који се пријављује на конкурс са адресом пребивалишта и бројем телефона),

2. Диплома или овјерена копија дипломе о стручној спреми,

3. Увјерење о држављанству (не старије од шест мјесеци),

4. Извод из матичне књиге рођених или копија личне карте.

Пријем у радни однос извршиће се у складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник Републике Српске" број: 102/14 и 45/16).

Документација потребна за бодовање приликом утврђивања листе кандидата за пријем у радни однос:

1. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

2. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,

3. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

4. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији,

5. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца код којег је кандидат био запослен, а исто треба да садржи податке из којих се јасно види: врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла, као и напомену уколико је кандидат радио са непуним радним временом,

6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

7. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије бораца,

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

 

Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса обавиће се дана 29.3.2017. године (сриједа) у 9 часова у просторијама школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на тестирању и интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања.

Пријаве са доказима о испуњавању услова конкурса доставити на адресу: ЈУ Основна школа "Вук Караџић" Власеница, Светосавска 30, 75440 Власеница.

******************

ЈУ ОШ "ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ"

ЧЕЛОПЕК - ЗВОРНИК

Расписује

ОГЛАС

за пријем радника

 

1. Наставник разредне наставе, пуна норма, до 30.6.2017. године - 1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом, на одређено вријеме

 

Кандидати треба да поред општих услова, предвиђених Законом о раду, Законом о основном образовању и васпитању и Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Сл. гласник РС" бр. 102/14), испуњавају и услове предвиђене Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача ("Сл. гласник РС" 77/09; 86/10; 25/14).

Уз пријаву (потписану од стране кандидата) потребно је доставити сљедеће документе:

- родни лист или копију личне карте,

- увјерење о држављанству,

- овјерену копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

- као и документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова, предвиђену чланом 8. Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи.

Љекарско увјерење доставиће кандидат који буде изабран на конкурсу, а прије заснивања радног односа. Увјерење да није осуђиван за учињена кривична дјела, за кандидата који је изабран прибавиће школа службеним путем.

Пријаве које су неблаговремене или непотпуне неће се разматрати.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене.

Тестирање и интервју ће се обавити у понедјељак, 27.3.2017. године, у школи у Челопеку, са почетком у 10 часова. Кандидати неће бити посебно позивани на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Оглас је отворен 8 дана од дана објављивања.

Пријаве слати на адресу: ЈУ ОШ "Десанка Максимовић", Челопек бб, 75400 Зворник.

****************

СЛОБОМИР П УНИВЕРЗИТЕТ

расписује

КОНКУРС

1. За избор наставника у научно-наставно звање доцент, за ужу научну област фискална економија - 1 извршилац;

2. За избор наставника у научно-наставно звање доцент, за ужу научну област међународна економија - 1 извршилац;

3. За избор наставника у научно-наставно звање доцент, за ужу научну област умјетност (стваралаштво - сви облици стваралаштва), за предмет хармоника - 1 извршилац;

4. За избор сарадника у сарадничко звање асистент, за ужу научну област умјетност (стваралаштво - сви облици стваралаштва), за предмет методика солфеђа - 1 извршилац;

5. За избор сарадника у сарадничко звање асистент, за ужу научну област умјетност (стваралаштво - сви облици стваралаштва), за предмет познавање оркестарских дионица и читање с листа - 1 извршилац;

6. За избор сарадника у сарадничко звање асистент, за ужу научну област умјетност (стваралаштво - сви облици стваралаштва), за предмет познавање литературе и читање с

листа - 1 извршилац;

7. За избор сарадника у сарадничко звање асистент, за ужу научну област умјетност (стваралаштво - сви облици стваралаштва), за предмет глума - 1 извршилац.

Уз пријаву доставити сљедећу документацију:

- биографија,

- библиографија,

- диплома о стеченом звању,

- увјерење о положеним испитима (за избор у сарадничка звања),

- увјерење о држављанству,

- родни лист,

- доказ о претходном избору у звање (уколико га кандидат посједује).

Услови за избор наставника и сарадника дефинисани су Законом о високом образовању и Статутом Универзитета.

Пријаве са наведеном документацијом слати на адресу: Слобомир П Универзитет, ПФ 70, Слобомир, 76 300 Бијељина.

Пријаве на конкурс доставити лично или послати поштом. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у обзир.

Конкурс је отворен 7 дана од дана објављивања.

За све остале информације можете се обратити на телефоне:

СЛОБОМИР                           ДОБОЈ

055 231 196                            053 209 621

********************

                                                 

ЈУ ОШ "КНЕЗ ИВО ОД СЕМБЕРИЈЕ"

БИЈЕЉИНА

расписује

ЈАВНИ КОНКУРС

за упражњена радна мјеста

1. наставник разредне наставе, пуна норма, на одређено вријеме до 31.8.2017. године, један извршилац, са радним искуством и положеним стручним испитом,

2. наставник разредне наставе, пуна норма, на одређено вријеме до повратка радника са боловања, један извршилац, приправник.

Поред општих услова за заснивање радног односа, кандидати морају испуњавати услове из члана 105. Закона о основном образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске" број: 74/08, 71/09, 104/11, 33/14) и услове прописане Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача у основној школи ("Службени гласник Републике Српске" број: 77/09, 86/10, 25/14, 76/15).

Пријем у радни однос извршиће се у складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник Републике Српске" број: 102/14, 45/16).

Уз пријаву на конкурс потписану од стране кандидата који се пријављује, са адресом пребивалишта и бројем телефона, доставити:

1. увјерење о држављанству (не старије од 6 мјесеци);

2. извод из матичне књиге рођених или овјерену фотокопију личне карте;

3. овјерену фотокопију дипломе;

4. увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу (за радно мјесто под тачком 1);

5. додатак дипломи који садржи просјек оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

6. увјерење Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица;

7. увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца (за радно мјесто под тачком 1);

8. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

9. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

10. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата, ако се ради о кандидату из категорије бораца.

Љекарско увјерење (не старије од 6 мјесеци) накнадно доставља изабрани кандидат.

Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем.

Дана 29.3.2017. године у просторијама ЈУ Основне школе "Кнез Иво од Семберије", ул. Незнаних јунака бр. 46, 76300 Бијељина, у 9 часова ће се обавити тестирање, а истог дана у 11 часова и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно са кандидатима који испуњавају услове конкурса. Кандидати се неће посебно позивати на тест и интервју, а ако се не појаве на тесту или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

Пријаве слати на адресу: ЈУ Основна школа "Кнез Иво од Семберије" Бијељина, ул. Незнаних јунака бр. 46, 76300 Бијељина.

**************

ЈУ ОШ "ЈОВАН ЦВИЈИЋ"                                                                                                          

ДРИЊАЧА, ЗВОРНИК                                                                                                               

Расписује

ОГЛАС

за пријем радника

1. Наставник разредне наставе, пуна норма…………….. 1 извршилац  (приправник) -  ПО Зелиње, до повратка радника са боловања, а најдуже до 30.6.2017. године, на одређено вријеме:

Поред општих услова за заснивање радног односа кандидати морају испуњавати услове из члана 105. Законом о основном образовању и васпитању ("Сл. гласник Републике Српске"  74/08; 71/09; 104/11;33/14) и услове прописане Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача у основној школи  ("Сл. гласник Републике Српске" 77/09; 86/10; 25/14;76/15)

Пријем у радни однос извршиће се у складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема у радника у радни однос у основној школи ("Сл. гласник Републике Српске" 102/14; 45/16)

Уз пријаву (потписану од стране кандидата) потребно је доставити следеће документе:

- родни лист или копију личне карте,

- увјерење о држављанству,

- овјерену копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

- додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања,

- увјерење издата од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата, ако се ради о кандидату из категорији породице погинулог борца,

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида  Одбрамбено-отаџбинског рата, ако се ради о кандидату из категорији ратног војног инвалида,

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца  Одбрамбено-отаџбинског рата, ако се ради о кандидату из категорији

Бораца.

Љекарско увјерење, доставиће кандидат који буде изабран на конкурсу, а прије заснивања радног односа. Увјерење да није осуђиван за кривична дјела учињена, за кандидата који је изабран прибавиће школа службеним путем.

Пријаве које су неблаговремене или непотпуне неће се разматрати.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене.

Тестирање и интервју ће се обавити  24.3.2017. године у школи у Дрињачи, са почетком у 11 часова.

Кандидати неће бити посебно позивани на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Оглас је отворен 8 дана од дана објављивања

Пријаве слати на адресу: ЈУ ОШ "Јован Цвијић" Дрињача, 75400 Зворник.

*********************

ЈУ ОШ "ДВОРОВИ" ДВОРОВИ - БИЈЕЉИНА

расписује:

 

КОНКУРС

за пријем радника у радни однос

 

      

1. Наставник српског језика, пуна норма, лице са радним искуством на пословима који се траже јавним конкурсом и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу, на неодређено вријеме,   ....................1 извршилац

 

Поред општих услова предвиђених Законом о раду, кандидат треба да испуњава и посебне услове у складу са чланом 105. и 106. Закона о основном образовању и васпитању ("Сл. гл. РС", број: 74/08, 71/09, 104/11 и 33/14) и члана 3. Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача ("Сл. гл. РС", број: 77/09, 86/10, 25/14 и 76/15 ).

                                                                                                                                                                                                                                                                   

Уз пријаву на конкурс са краћом биографијом која мора бити потписана, кандидат прилаже сљедећа документа:

Општи услови

1. увјерење о држављанству;

2. извод из матичне књиге рођених, (не старијим од 1.10.2011. године, односно од почетка издавања извода са трајним роком важења), или овјереном копијом личне карте;

3. љекарско увјерење не старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа;

4. да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена (увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће прибавити по службеној дужности, а прије заснивања радног односа).

Посебни услови

1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;

2. Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

3. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са положеним стручним испитом;

4. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на                               евиденцији незапослених лица;

5. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством, (увјерење треба да садржи податке из којих се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла);

6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

7. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата, ако се ради о кандидату из категорије борца;

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

- Љекарско увјерење не старије од шест мјесеци (о психичкој и физичкој способности),  доставиће кандидат који буде изабран,

- Увјерење да није правоснажном пресудом осуђиван за кривична дјела из члана 105. став 5. Закона о основном образовању и  и васпитању (школа ће службеним путем тражити за кандидата који буде изабран, а прије заснивања радног односа).

 

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Кандидати пријаве на конкурс са адресом пребивалишта, телефонским бројем и доказима о испуњавању услова, достављају на адресу школе: ЈУ Основна школа "Дворови" Дворови, Карађорђева број 111, 76311 Дворови, са назнаком "Комисија за избор радника" или лично доноси у секретаријат школе.

Кандидати који испуњавају услове конкурса неће се накнадно позивати телефонски на тест и интервјуу и уколико се не појаве на тесту и интервјуу сматраће се да су одустали од конкурса.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуна, неовјерена, застарјела и неблаговремено достављена документација неће се узети у разматрање, јер не испуњавају услове конкурса.

Са кандидатима који испуњавају услове конкурса обавиће се тестирање и интервјуу у сљедећем термину:

1. Тестирање и интервју кандидата за рано мјесто наставника српског језика  ће се обавити дана  28.3.2017. године, са почетком у 12.30 часова у просторијама школе.

Избор радника ће се извршити након теста и интервјуа са члановима комисије и бодовања у складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Сл. гл. РС", број 102/14 и 45/16 ).

***********************

ЈУ ОШ "ПЕТАР КОЧИЋ"

КОЗЛУК

Расписује:

                                                                                                                       

 КОНКУРС     

 за пријем радника

- Наставник разредне наставе у ПО Малешић, на одређено вријеме, до повратка раднице са породиљског боловања, приправник - 1 извршилац.

Мјесто рада: Малешић

Кандидат треба да поред општих услова  предвиђених Законом о раду, Законом о основном образовању и васпитању и Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Сл. гласник РС" бр. 102/14. и 45/16.), испуњава и услове предвиђене Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача ("Сл. гласник РС" 77/09; 86/10; 25/14; и 76/15.).

Уз потписану пријаву потребно је доставити сљедећа документе:

- родни лист или овјерену копију личне карте,

- увјерење о држављанству,

- љекарско увјерење не старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

- увјерење  да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена, школа ће прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа,

- овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

- додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

- увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената, не старије од шест мјесеци  и те копије неће бити враћене.

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве , односно који испуњавају услове конкурса обавиће се тестирање и интервју 27.3. 2017. године у школи у Козлуку са почетком у 10 часова.

Пријаве које су неблаговремене или непотпуне неће се разматрати.

Кандидати се неће  посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на тестирању  или интервјуу  сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Конкурс је отворен осам (8) дана од дана објављивања.

Пријаве слати на адресу: ЈУ ОШ "Петар Кочић", улица  Дринска  70, 75413 Козлук.

*******************

ЈУ ОШ "СВЕТИ САВА"

ЦРЊЕЛОВО

објављује

КОНКУРС

за пријем радника у радни однос и то:

1. Наставник физике, са положеним стручним испитом, 9 часова редовне наставе, на одређено вријеме до 30.6.2017. године, извршилац један.

ОПШТИ И ПОСЕБНИ УСЛОВИ ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС

Општи услови које кандидат треба да испуњава:

а) да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине, а то се доказује увјерењем о држављанству,
б) да је пунољетан, што се доказује изводом из матичне књиге рођених,
в) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа, и
г) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена, што се доказује увјерењем о неосуђиваности које ће школа прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа.

Посебни услови:

Уз потписану пријаву, кандидат је дужан доставити и сљедећу документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 9. Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник Републике Српске", број 102/14):

Одговарајућа стручна спрема, што се доказује овјереном копијом дипломе:

1. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

а)  додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

б) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

в) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,
г) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

д) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата, уколико се ради о кандидату из категорије борца,

ђ) увјерење о радном стажу издато од претходног послодавца,

е) увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно образовном процесу.

Дана 30.3.2017. године  у 10 часова у просторијама ЈУ Основне школе "Свети Сава"  Црњелово, обавиће се интервју и тест са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно, који испуњавају услове конкурса.

Кандидати се неће посебно позивати на тест и интервју, а уколико се не појаве на тесту и интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Пријаве достављати лично или путем поште на адресу: ЈУ Основна школа "Свети Сава" Главна улица 15, 76328 Црњелово.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

*******************

ЈУ ОШ "СВЕТИ САВА"

ЦРЊЕЛОВО

доноси сљедећу

ОДЛУКУ

о поништењу  конкурса

   Поништавају се конкурси за пријем у радни однос:

1. Конкурс за пријем у радни однос број: 1011/2016  од 10.10.2016. године, објављен дана 12.10.2016. године у  дневном листу "Глас Српске" и на сајту Завода за запошљавање у Бијељини, а који се односи на попуну упражњеног радног мјеста библиотекар школе, радник са искуством, 50,00% радне норме, на неодређено вријеме, извршилац један и

2. Конкурс за пријем у радни однос број: 1180/2016  од 18.11.2016. године, објављен дана 23.11.2016. године у  дневном листу "Глас Српске" и на сајту Завода за запошљавање у Бијељини, а који се односи на попуну упражњеног радног мјеста библиотекар школе, радник са искуством, 50,00% радне норме, на неодређено вријеме, извршилац један.

Образложење

Наведени конкурси за избор библиотекара школе су били предмет контроле Републичког просвјетног инспектора који је рјешењем број 24.120/616-287-44-8/16 од 13.2.2017. године школи наложио да упражњено радно мјесто библиотекара, један извршилац, попуни у складу са Законом о основном образовању и васпитању и Актом о сагласношћу за ваннаставно особље Министарства просвјете и културе РС број 07.04/610-334-138/16 од 12.8.2016. године.

Школа је је расписала два конкурса, провела конкурсну процедуру и примила два извршиоца на радно мјесто библиотекар школе.

 

Анализом цјелокупних конкурсних документација, проведених радњи Комисија, те налога Републичког просвјетног инспектора дошло се до закључка да су предметни конкурси проведени на незаконит начин, те да није испоштована конкурсна процедура и да је поступљено супротно акту Министарства о сагласности за ваннаставно особље број 07.04/610-334-138/16 од 12.8.2016. године, Правилнику о систематизацији послова и радних задатака, као и Правилнику о финансирању основних школа и Закону о основном образовању и васпитању.

Школа је била обавезна да распише један конкурс за попуну једног мјеста библиотекара школе са једним извршиоцем без могућности подјеле радног времена и радне норме на два извршиоца по 50%,  школа поступила супротно обавезним општим и појединачним актима, па је цјелокупна конкурсна процедура незаконита.

На основу изложеног, одлучено је као у диспозитиву ове одлуке.       

Одлука ступа на снагу даном доношења.

***************

ЈУ ОШ "ВУК КАРАЏИЋ" ЗАБРЂЕ

76330 УГЉЕВИК

расписује

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем у радни однос

1. наставник разредне наставе (пуна норма) .............. 1 извршилац без искуства (приправник) на одређено вријеме, а најкасније до 31. августа 2017. године, за рад у подручној школи у Коренити

2. наставник музичке културе (8 часова седмично) ...........  1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у образовању, на одређено вријеме (до повратка радника са плаћеног одсуства).

Поред општих услова, предвиђених Законом о раду ("Службени гласник РС" број 1/16), кандидати треба да испуњавају и посебне услове предвиђене Законом  о основном образовању и васпитању ("Службени гласник РС" број 74/08, 71/09, 104/11 и 33/14), Правилником о стручним профилима и звањима наставника,   стручних сарадника и васпитача ("Службени гласник РС" број 77/09, 86/10 и 25/14 и 76/2015) и Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник РС" број 102/14, 18/16 и 45/16).

Уз потписану пријаву, кандидат је дужан доставити документа којима доказује да испуњава  опште услове конкурса:

1) увјерење о држављанству,

2) извод из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3) љекарско увјерење не старије од шест мјесеци и које прилаже само кандидат који буде изабран на конкурсу, а прије  заснивања радног односа,

4) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена.

Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Кандидати треба да доставе и документа утврђена Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник РС"  број 102/14, 18/16 И 45/16), на основу којих ће комисија за пријем бодовати и рангирати кандидате:

- овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

- додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

- кандидати који конкуришу на радно мјесто за које се тражи радно искуство и положен стручни испит дужни су да доставе увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу и увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

-  увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца,

- увјерење општинског/градског органа управе, надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида

Конкурс остаје отворен осам дана од дана објављивања.

Тестирање и интервју:

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, комисија за избор обавиће тестирање и интервју и то:

- у уторак, 28.3.2017. у 9.30 часова (кандидата за наставника музичке културе)

- у сриједу, 29.3. 2017. у 9.30 часова (кандидата за наставника разредне наставе)

Кандидате нећемо посебно позивати на тестирање и интервју, ако се не појаве сматраћемо да су одустали од пријаве на конкурс.   

Неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата на јавни конкурс комисија за пријем неће разматрати него ће их евидентирати уз констатацију да пријаве на јавни конкурс нису достављене благовремено и/или нису потпуне.

Потребно је доставити овјерене копије свих докумената јер их школа неће вратити кандидатима.

Пријаве и потребне документе доставити  лично или послати на адресу: ЈУ Основна школа" Вук Караџић", Забрђе 76 330 Угљевик Са назнаком "Комисији за избор ". 

***************

ЈУ ОШ "АЛЕКСА ЈАКШИЋ"

МИЛИЋИ

расписује

КОНКУРС

за избор наставника:

         

1. Професор – наставник српског језика 4 часа ....................  1 извршилац (приправник), На одређено вријеме(до повратка раднице са боловања, а најдуже до 30.6.2017).

 

Кандидат треба да испуњава  опште услове предвиђене Законом о раду ("Службени гласник Републике Српске", број: 1/16), Услове прописане Законом о основном образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске", 74/08, 71/09, 104/11, 33/14) и Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача ("Службени гласник Републике Српске" број: 77/09, 86/10 и  25/14), Правилника о процедури и критеријумима  пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник РС", број: 102/14).

Општи и посебни услови које кандидат треба да испуњавају су:

- да је држављанин Републике Српске и Босне и Херцеговине, што доказује увјерењем о држављанству,

- да је пунољетан, а то доказује изводом из матичне књиге рођених,

- да је радно способан, а то доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат,

- да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела, за кандидата који буде изабран школа ће тражити службеним путем.

Посебни услови:

Уз пријаву потписану од стране кандидата потребно је доставити поред документације напријед наведене и сљедеће:

1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

2. Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење издато од високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

3. Увјерење издато од завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

4. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца (уколико се не тражи приправник),

5. Увјерење општинског/ градског органа управе/ надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице  погинулог борца Одбрамбено-отаџибниског рата РС ако се ради о кандидату из категорије погинулог борца,

6. Увјерење општинског/градског органа/управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

7. Увјерење општинског/градског органа/управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије бораца.

Тестирање и интервју  за кандидате, који су доставили потпуне и благовремене пријаве , односно који испуњавају услове конкурса,  обавиће се дана 24.03.2017 . године У 13,00 часова ,  у просторијама  ЈУ ОШ "Алекса Јакшић" Милићи.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању и интервју, сматраће се да су одустали.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије  свих документа и те копије неће  бити враћене  кандидатима.

Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања.

Пријаве са доказима о испуњавању услова конкурса доставити на адресу Основна школа "Алекса Јакшић" Милићи, улица Јована Ј. Змаја број 3. а ближе информације могу се добити на телефон 056/ 745-400.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

******************

ЈУ ОШ "СВЕТИ САВА"

БИЈЕЉИНА

доноси:

ОДЛУКУ

о дјелимичном поништавању конкурса

У јавном конкурсу за попуну упражњених радних мјеста, ЈУ Основне школе "Свети Сава" Бијељина, број: 14/17 од 5.1.2017. године, који је објављен у дневном листу "Глас Српске" дана 11.1.2017. године, поништава се текст:

 "1. Наставник хемије, 4 часа седмично непосредног васпитно-образовног рада, на одређено вријеме, до 31.8.2017. године, за рад у подручном одјељењу у Батковићу, с радним искуством и положеним стручним испитом – 1 извршилац".

  Конкурс за наведено радно мјесто поништава се због пропуста у процедури расписивања конкурса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана