JU ZZZ RS - Filijala Banjaluka: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 7.10.2015

JU ZZZRS
JU ZZZ RS - Filijala Banjaluka: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 7.10.2015

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 7.10. 2015. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.                       

 

 

DRUŠTVO ZA PROIZVODNjU METALNIH PROIZVODA

"METAL" AD
GRADIŠKA

 

OGLAS

za prijem radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme

1. Radnik na poslovima marketinga - 1 izvršilac

Uslovi:

VII (VSS) stepen stručne spreme – dipl. ing. mašinstva
Aktivno znanje italijanskog i engleskog jezika
Poznavanje rada na računaru
Vozačka dozvola "B" kategorije

Prijavu sa kratkom biografijom (CV) i dokumentaciju – dokaze o ispunjavanju navedenih uslova dostaviti u roku od 8 (osam) dana od dana objavljivanja oglasa, na adresu društva: "Metal", a.d. Gradiška, Dositejeva 7.

Svi dokumenti se dostavljaju u originalu ili ovjerenoj kopiji.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzimati u razmatranje.

 

MINISTARSTVO FINANSIJA

PORESKA UPRAVA

Trg Republike Srpske br.8,

78000 BANjALUKA

KONKURS

za sljedeća radna mjesta:

1. Koordinator za aplikativnu podršku - Sektor za informacione tehnologije/Odjeljenje za modernizaciju i poslovanja, IT koordinaciju i podršku u Sjedištu PURS u Banjaluci, 1 (jedan) izvršilac na neodređeno vrijeme, namještenik treće kategorije sa VSS;

 

Opis poslova: Koordinira sa svim tipovima korisnika aplikativnih rješenja, pruža primarnu i funkcionalnu podršku i učestvuje u obuci. Pruža podršku korisnicima IS PURS i to: službenicima PURS, poreskim obveznicima, službenicima drugih institucija korišćenjem svih raspoloživih sredstava. Nadgleda razmjenu podataka sa drugim institucijama i sve vidove elektronske korespondencije. Obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca.

 

Uslovi: Elektrotehnički fakultet, ekonomski fakultet ili drugi fakultet ekonomskog smjera ili drugi fakultet informatičkog smjera, VII stepen stručne spreme, najmanje jedna (1) godina radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja u radu na upravljanju promjenama i na uspješnom provođenju promjena u organizacijama, procesima i politikama, dobro poznavanje aplikativnih rješenja i sistemske infrastrukture u PURS, organizacije i rada PU, tehnika i principa upravljanja promjenama, informacionih tehnologija.

 

2. WEB dizajner – Sektor za informacione tehnologije/Odjeljenje za razvoj i održavanje aplikativnih rješenja u Sjedištu PURS u Banjaluci, 1 (jedan) izvršilac na neodređeno vrijeme, namještenik treće kategorije sa VSS;

 

Opis poslova: Zadužen je za sadržaj i dizajn eksterne i interne WEB strane, kao i za davanje dizajnerskih rješenja za različite zahtjeve koji zahtijevaju grafičko uređivanje. Brine se za rad i administrira WEB server i sve postojeće WEB servise. Prati i po potrebi primjenjuje nova rješenja u industriji grafičkog dizajna. Obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca.

Uslovi: Elektrotehnički fakultet ili drugi fakultet informatičkog smjera, VII stepen stručne spreme, najmanje jedna (1) godina radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja na poslovima kompjuterskog grafičkog dizajna.

3. Portir - Područni centar Zvornik/Odjeljenje za pravne i administrativno-tehničke poslove, 1 (jedan) izvršilac na neodređeno vrijeme, namještenik II kategorije sa SSS;

Opis poslova: Obavlja poslove fizičkog i protivpožarnog obezbjeđenja u PC i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca.

Uslovi: Srednja tehnička škola, ekonomska, gimnazija, škola učenika u privredi, III stepen stručne spreme, najmanje šest (6) mjeseci radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja.

Opšti uslovi za prijem namještenika u radni odnos:

1)  da je državljanin RS ili BiH,

2)  da je stariji od 18 (osamnaest) godina,

3)  da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

4)  da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u organu državne uprave i

5)  da nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u BiH 3 (tri) godine prije objavljivanja konkursa.

Prijava na konkurs dostavlja se na propisanom obrascu za prijavu koji je dostupan na Internet stranici Poreske uprave Republike Srpske, www.poreskaupravars.org, a može se dobiti i u Poreskoj upravi. Na propisanom obrascu kandidati su obavezni unijeti tačne podatke o: nazivu radnog mjesta, datum i način objavljivanja javnog konkursa, lične podatke, podatke o obrazovanju i radnom iskustvu u stepenu stručne spreme, kao i posebne izjave, a tačnost ovih podataka kandidat potvrđuje svojim potpisom.

Uz prijavu na javni konkurs, kandidati su obavezni priložiti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova i to fotokopije sljedećih dokumenata:

1)  ličnu kartu ili pasoš;

2)  diplomu o završenoj stručnoj spremi (priznate diplome ukoliko su stečene van RS i BiH u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju "Sl. glasnik RS", br. 73/10, 104/11 i 84/12);

3)  uvjerenje ili potvrdu o radnom iskustvu u traženom stepenu obrazovanja.

Ispunjenost drugih uslova navedenih u javnom konkursu kandidati dokazuju izjavom koja je sastavni dio prijave na javni konkurs.

Pozivaju se svi kandidati koji se prijave na javni konkurs i prilože dokaze o ispunjavanju uslova da se odazovu na ulazni intervju koji će se održati dana 17.11.2015. godine (utorak) u 9 časova, u prostorijama Poreske uprave RS – Trg RS broj 8. – Banjaluka.       

Rezultati javne konkurencije biće objavljeni na oglasnoj tabli Poreske uprave u Banjaluci, na oglasnoj tabli Područnog centra Zvornik, i na internet stranici Poreske uprave.

Izabrani kandidat nakon sprovedenog javnog konkursa, prije zasnivanja radnog odnosa, obavezan je da u roku od sedam (7) dana od dana objavljivanja liste uspješnih kandidata, dostavi originale ili ovjerene kopije sljedećih dokumenata:

1) diplomu o odgovarajućoj školskoj spremi;

2) uvjerenja ili potvrde o radnom iskustvu u traženom stepenu obrazovanja;

3) uvjerenja o državljanstvu BiH ili RS i

 4) uvjerenja o opštoj zdravstvenoj sposobnosti.

 5) uvjerenje da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje 6 (šest) mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u republičkom organu uprave.

Ukoliko izabrani kandidat ne dostavi originale ili ovjerene fotokopije traženih dokumenata u propisanom roku ili ako, na osnovu dostavljenih dokaza Komisija utvrdi da kandidat ne ispunjava opšte i posebne uslove, pozvaće sljedećeg kandidata po broju osvojenih bodova sa liste uspješnih kandidata da dostavi navedene dokumente.

Prijave se mogu dostavljati lično ili putem pošte na adresu: Poreska uprava RS – Trg RS broj 8, 78000 Banjaluka.

Javni konkurs ostaje otvoren 15 (petnaest) dana od dana objavljivanja u listu "Glas Srpske".

Neblagovremene, nerazumljive ili nepotpune prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju opšte i posebne uslove iz javnog konkursa, Poreska uprava odbacuje zaključkom.

Javni konkurs će se objaviti u dnevnom listu "Glas Srpske" i na službenoj internet stranici Poreske uprave www.poreskaupravars.org.

JU OŠ "ĐURA JAKŠIĆ" BANjALUKA

Subotička 28

KONKURS

za popunu radnog mjesta:

 

1. Nastavnik /profesor matematike, pripravnik - 1 izvršilac na 12 časova

 

Uslovi:

 

Pored opštih uslova za zasnivanje radnog odnosa propisanih Zakonom o radu - Prečišćeni tekst, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove propisane članom 105. i 106. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju te uslove propisane na osnovu Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača u osnovnoj školi.

 

Kandidati su dužni dostaviti:

 

- potpisanu prijavu na konkurs sa kratkom biografijom i kontakt telefon,

- izvod iz matične knjige rođenih,

- uvjerenje o državljanstvu,

  -  ovjerenu foto kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, 

- dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena  tokom studiranja,

-  uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

-  uvjerenje opštinskog / gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca.

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

- kandidat koji bude izabran naknadno će dostaviti ljekarsko uvjerenje (ne starije od 6 mjeseci ), a uvjerenje o neosuđivanosti da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licima, škola će pribaviti službenim putem.

       -  Konkurs je otvoren 8 ( osam ) dana od dana objavljivanja.

       -  Prijave se dostavljaju lično ili putem pošte na adresu  škole.

       - Nepotpune i neblagovremene prijave komisija neće  razmatrati, te će ih evidentirati, uz konstataciju da prijave na javni konkurs nisu dostavljene blagovremeno i /ili da nisu potpune, a nakon  toga će predložiti direktoru škole donošenje zaključaka kojim se prijava odbacuje.

 -  Testiranje i intervju sa kandidatima, koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, će se obaviti dana 22.10.2015. godine u 12.30 časova, u prostorijama škole.

      - Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju  a ako se ne pojave na testiranju ili intervju, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

      - Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

 

 

JU OŠ "DESANKA MAKSIMOVIĆ" GORNjI RIBNIK

Rade Jovanića 38, 79 288 Ribnik; tel/faks 050/431.-017;

e-mail [email protected]

 

KONKURS

za nastavni kadar u školskoj 2015/2016. godini

 

1. Profesor razredne nastave …............................................... - jedan izvršilac sa iskustvom položen stručni ispit, područna škola Slatina (do povratka radnice sa porodiljskog odsustva)

 

Kandidat treba da ispunjava uslove predviđene članom 105. i 106. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju i Zakonom o radu što dokazuje prilaganjem sljedeće dokumentacije:

- Uvjerenje o državljanstvu 

- Izvod iz MKR ili kopija lične karte

- Dokaz o posjedovanju odgovarajućeg nivoa i vrste obrazovanja (odgovarajuća visoka ili viša školska sprema) u skladu sa Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima u osnovnoj školi

- Ljekarsko uvjerenje (ljekarsko uvjerenje se dostavlja nakon prijema po konkursu)        

- Uvjerenje da nisu pravosnažnom presudom osuđivani za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. (ovo uvjerenje poslodavac dobija na službeni zahtjev od Centra javne bezbjednosti nakon prijema kandidata po konkursu, a prema mjestu rođenja).

Pored navedene dokumentacije ako kandidat ispunjava uslove u pogledu nivoa i vrste obrazovanja prema Pravilniku o stručnim profilima i zvanjima u osnovnoj školi, potrebno je priložiti:

- Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja

- Uvjerenje Biroa za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica

- Dokaz o stažu (ovjerena kopija radne knjižice) ili uvjerenje od ranijeg poslodavca (ako se traži lice sa iskustvom)

- Uvjerenje kojim se priznaje status u skladu sa zakonskim propisima kojima se regulišu prava boraca, RVI i porodica poginulih boraca (ako postoji)

a) potvrdu izdatu od Zavoda za zapošljavanje za članove domaćinstva koji su radno sposobni, a nalaze se na evidenciji nezaposlenih lica

 

Konkurs ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja u "Glasu Srpske".

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Neblagovremene i nepotpune prijave nećemo uzimati u razmatranje.

Testiranje će se obaviti 19. oktobra 2015. godine u 9 časova a intervju će se obaviti istog dana nakon testiranja.

 

JU OŠ "DESANKA MAKSIMOVIĆ"

78215 DRAGOČAJ

 

 

KONKURS

za upražnjeno radno mjesto

 

1. Profesor biologije, na određeno vrijeme  do povratka radnika sa                       bolovanja, sa radnim iskustvom ................................1 izvršilac

 

Pored opštih uslova propisanih Zakonom o radu prečišćeni tekst, kandidati treba da imaju i odgovarajuću stručnu spremu, odnosno da  ispunjavaju uslove iz člana 105. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju i člana 3. Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima  nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača u osnovnoj školi.

 

Potrebna dokumentacija:


Uz prijavu potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na javni konkurs, potrebno je dostaviti sljedeće dokumente:

• Uvjerenje o državljanstvu državljana BiH - RS;
• Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte;
• Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;
 

Dokumentacija na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 9. Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi je:
- Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja. U izuzetnim slučajevima, ako kandidat ne može iz opravdanih razloga pribaviti ove dokumente, prosječna ocjena se može dokazati i ovjerenom fotokopijom indeksa;

- Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica za nezaposlena lica koja se nalaze na toj evidenciji. Za kandidate koji se prijavljuju na konkurs računa se ukupno vrijeme čekanja na posao u stručnoj spremi traženoj konkursom, zaključno sa danom izdavanja uvjerenja o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica;

- Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca koje treba da sadrži podatke iz kojih se jasno vidi vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla;

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulih boraca;

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca;

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

Ljekarsko uvjerenje o radnoj sposobnosti – ne starije od šest mjeseci (prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu);

Uvjerenje o neosuđivanosti za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljana djeteta, polnog ili drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.


Sa kandidatima koji su dostavili blagovremene i potpune prijave, odnosno sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se testiranje i intervju dana 20.10.2015. godine u prostorijama škole sa početkom u 10 časova.
Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.
Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Neblagovremene i nepotpune prijave kandidata na javni konkurs, komisija neće razmatrati. Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.


Prijave slati na adresu škole.

OPŠTINA PRNjAVOR

OŠ "VUK KARADžIĆ"

78432 DONjI VIJAČANI

 

ISPRAVKA KONKURSA

 

          Ispravlja se dio javnog konkursa broj 274/15 od 28.9.2015. godine koji je objavljen u dnevnim novinama "Glas Srpske" dana 30.9.2015. godine.

Ispravka se odnosi na radno mjesto nastavnika biologije i glasi:

          "Profesor/nastavnik biologije - jedan izvršilac sa radnim iskustvom, 8 časova sedmično do povratka radnika sa bolovanja".

 

          Ispravka se vrši zbog tehničke greške.

 

          Intervju i test sa kandidatima obaviće se 19.10.2015. godine u 10 časova u prostorijama Centralne škole u Donjim Vijačanima.

          Ispravka konkursa ostaje otvorena 8 dana od dana objavljivanja.                                                                                                  

JU OŠ "NIKOLA TESLA" PRNjAVOR

CARA LAZARA 26

Tel.051/660-413

raspisuje  

 

OGLAS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

 

1. Nastavnik hemije - 1 izvršilac, 10 časova, na određeno vrijeme, do povratka radnika sa bolovanja(u radni odnos se primaju lica sa iskustvom - najmanje 1 godina radnog staža)

2. Profesor razredne nastave - 1 izvršilac, na određeno vrijeme, do završetka nastavne 2015/2016. godine (u radni odnos se primaju lica sa iskustvom - najmanje 1 godina radnog staža)

 

     Uz potpisanu prijavu na javni konkurs sa adresom prebivališta i brojem telefona, kandidati su dužni dostaviti dokaze o ispunjavanju opštih uslova za zasnivanje radnog odnosa predviđene Zakonom o radu-prečišćen tekst, uslova propisanih Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju, uslova iz Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača kao i uslova propisanih Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi i to:

1. uvjerenje o državljanstvu,

2. izvod iz matične knjige rođenih (ili kopija lične karte),

3. ljekarsko uvjerenje koje je izdala nadležna zdravstvena ustanova ne starije od 6 mjeseci (kandidati su dužni dostaviti nakon što budu odabrani na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa).

4. ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa,

5. potvrdu o prosjeku ocjena koji je kandidat ostvario tokom studiranja,

6. uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

7. uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

8. uvjerenje o priznavanju statusa borca, statusa RVI ili statusa člana porodice poginulog borca (ukoliko kandidat posjeduje navedeno uvjerenje),

9. uvjerenje o neosuđivanosti pribaviće škola službenim putem za izabranog kandidata.

Testiranje i intervju za sve prijavljene kandidate obaviće se u ponedjeljak, 19.10.2015. godine od 8 časova. Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na istim smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Prijave sa potpunom dokumentacijom dostaviti na adresu škole, u vremenu od 7 do 15 časova.

Oglas ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

JU OŠ "BRANKO RADIČEVIĆ" BANjALUKA

Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 116,

78000 BANjALUKA

 

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenog radnog mjesta

 

1. Profesor/nastavnik njemačkog jezika i književnosti - jedan izvršilac, četiri časa redovne nastave na neodređeno vrijeme.

 

Za radno mjesto pod rednim brojem 1. traži se pripravnik.

          Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu kandidat treba da ispunjava i posebne uslove predviđene članom 105. i 106. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju i uslove predviđene Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača.

Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava prilikom prijavljivanja na javni konkurs su:

1.  da je državljanin RS i BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu;

2. da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte;

3.  da je radno sposoban, a to se dokazuje uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu;

4.  da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem.

          Uz prijavu potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na javni konkurs, pored dokumentacije kojom se dokazuje ispunjenost opštih uslova za zasnivanje radnog odnosa, potrebno je dostaviti i sljedeću dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 9. Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi:

1. Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;

2. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja. U izuzetnim slučajevima, ako kandidat ne može iz opravdanih razloga pribaviti ove dokumente, prosječna ocjena se može dokazati i ovjerenom fotokopijom indeksa;

3. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje za o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica za nezaposlena lica koja se nalaze na toj evidenciji. Za kandidate koji se prijavljuju na konkurs računa se ukupno vrijeme čekanja na posao u stručnoj spremi traženoj konkursom, zaključno sa danom izdavanja uvjerenja o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica.

4.  Uvjerenje opštinskog/ gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulih boraca;

5.  Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca;

6.  Uvjerenje opštinskog/ gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

  Sa kandidatima koji su dostavili blagovremene i potpune prijave, odnosno sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa, 19.10.2015. godine u prostorijama škole s početkom u 9 časova obaviće se testiranje i intervju.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Neblagovremene i nepotpune prijave kandidata na javni konkurs, komisija neće razmatrati. Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana javnog objavljivanja.

Prijave slati na adresu škole.

OPŠTINA PRNjAVOR

OŠ "SVETI SAVA" GORNjI SMRTIĆI

Gornji Smrtići 78438

 

KONKURS

za popunu upražnjenog radnog mjesta

 

1. Bibliotekar, 1/2 sedmične norme, rad na određeno vrijeme do završetka nastave u šk. 2015/2016. god. odnosno do 30.6.2016. god.

 

Za navedeno radno mjesto u radni odnos se primaju lica sa iskustvom – položen stručni ispit.

 

Zainteresovani kandidati treba da ispunjavaju uslove propisane Zakonom o radu, Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju, Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi  koji je objavljen u "Službenom glasniku RS" br. 102/14 od 18.11.2014. g. Uz prijavu (potpisanu od strane kandidata) zainteresovani kandidati dostavljaju dokumentaciju:

- iz člana 7. i to:

1) da je državljanin RS ili BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2) da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte,

3) da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu i

4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem

5) uvjerenje o neosuđivanosti iz stava 1. tačka 4) ovog člana za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

- iz člana 8. stav 2 Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi i to:

1) ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

2) ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, kandidat je dužan da dostavi uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,

    3) dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,

4) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

5) uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom,

6) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

7) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

8) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca  Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca,

Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se 22.10.2015. g. u 13 časova u OŠ "Sveti Sava" Gornji Smrtići.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Komisija za izbor rang-listu kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa će sačiniti na osnovu Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske".

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Prijavu sa potrebnim dokumentima slati na adresu: OŠ "Sveti Sava"

Gornji Smrtići, 78438 Smrtići.

__________________________________________________________________

JU OŠ "HOLANDIJA" SLATINA

Nikolaja Velimirovića br 9. Slatina 78 253

 

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenog radnog mjesta

 

1. Nastavnik demokratije, 3 časa sedmično, lice sa radnim stažom od najmanje godinu dana na poslovima nastavnika demokratije, za rad i to: 2 časa u CŠ u Slatini i 1 čas u PO u Boškovićima, na određeno do povratka radnice sa bolovanja           1 izvršilac

 

Uz prijavu je potrebno dostaviti dokumente utvrđene Zakonom o radu i   članom 105. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju i to:

a) uvjerenje o državljanstvu,

b) izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerenu kopiju lične karte,

v) ljekarsko uvjerenje (dostavlja kandidat koji bude izabran),

g) uvjerenje o neosuđivanosti pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog nasilja i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnog lica, škola će pribaviti službenim putem,  za izabranog kandidata.

 

Uz prijavu (potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs) potrebno je dostaviti dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjavanje potrebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje će se vršiti bodovanje po kriterijumu utvrđenim Pravilnikom o proceduri i kriterijumima  prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi i to:        

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom studijskom programu, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti,

2. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena  tokom studiranja,

3. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

4. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

5. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđivanju statusa člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

6. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđivanju statusa ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđivanju statusa borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca,

 

Sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove iz Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača kao i Pravilnika o izmjeni i dopuni pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača, obaviće se intervju i test  predviđen Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi dana 19.10.2015. godine u 9 časova u prostorijama JU Osnovne škole "Holandija" u Slatini.

- Kandidati koji ispunjavaju uslove iz konkursa, neće biti naknadno pozivani na test i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

- Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene.

Prijave sa dokumentacijom i kontakt telefonom dostaviti poštom na adresu škole                                          

Konkurs je otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.               

___________________________________________________________________________      

"FAMILY ŠPED" DOO BANjALUKA

BRANKA PERDUVA 10A

TELEFON: 051-325-930

OGLAS

za prijem u radni odnos tražimo špeditera sa radnim iskustvom

Kandidati treba da ispunjavaju sljedeće uslove:

- Iskustvo u radu na poslovima špeditera minimum 5 godina.

 

Molimo vas da aplikacije sa biografijom i dokazima o ispunjavanju uslova pošaljete na mejl adresu: [email protected]

 

Kandidati koji uđu u uži krug biće pozvani na intervju.

 

Izabranom kandidatu će biti ponuđen probni rad od tri mjeseca.

 

Oglas ostaje otvoren do 31.10.2015. godine.

____________________________________________________________________________
 

                    

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana