ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Бањалука: Оглашава слободна радна мјеста на дан 18.01.2017.

ЈУ ЗЗЗРС
ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Бањалука: Оглашава слободна радна мјеста на дан 18.01.2017.

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 18.01. 2017. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

********************************

ЈУ ОШ "БРАНКО ЋОПИЋ" БЈЕЛАЈЦЕ

Бјелајце бб, 70 260 Мркоњић Град

 расписује:

КОНКУРС

 

за попуну упражњених радних мјеста

1. Професор или наставник физике, 6 часова седмично, на одређено радно вријеме, до краја наставе у другом полугодишту, односно до 21.6.2017. године ..................1 извршилац.

 

 

I Општи услови за пријем:

          - да су држављани РС и БиХ

          - да су старији од 18 година

                   - да нису осуђивани за кривично дјело које их чини неподобним за вршење послова које обављају. Увјерење о неосуђиваности школа ће прибавити за изабраног кандидата службеним путем.

          - да су психофизички способни и здрави.

II Посебни услови и критеријуми за кандидате:

          - да имају завршену високу или вишу стручну спрему одговарајућег наставног смјера

         

III Потребна документа:

          1. Увјерење о држављанству не старије од шест мјесеци

          2. Извод из матичне књиге рођених

          3. Увјерење да су психофизички способни и здрави доставља само кандидат који буде примљен.

          4. Доказ о стручној спреми - диплома или овјерена копија.

          5. Додатак дипломи који садржи просјек оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје такви подаци.

          6. Доказ да се кандидат налази на евиденцији Завода за запошљавање од датума дипломирања.

          8. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца.

          9. Увјерење надлежног органа о статусу породице погинулог борца, односно увјерење о статусу борца, ако се ради о кандидату из категорије бораца.

          10. Увјерење надлежног органа о статусу РВИ, ако се ради о кандидату из категорије РВИ.

Кандидати који испуњавају услове конкурса биће тестирани и интервјуисани дана 1.2.2017. године у 8 часова у просторијама матичне школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на тестирању или интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.  

Пријаве слати на адресу школе Бјелајце бб, 70260 Мркоњић Град. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати. Оглас је отворен осам дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске".

************************

ЈУ "НИКОЛА ТЕСЛА" КОТОР ВАРОШ

КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

1. Професор машинске групе предмета ------------ пуна норма на одређено вријеме до повратка радника са боловања а најдуже до 30.6.2017. године, са радним искуством

2. Професор машинске групе предмета......... пуна норма на одређено вријеме до 30.6.2017. са радним искуством

3. Професор музичке културе..... 2 часа до 30.6.2017. са радним искуством

 Право учешћа на конкурсу имају кандидати који (осим општих услова утврђених законом којим се уређују радни односи) испуњавају и посебне услове прописане Законом о средњем образовању и васпитању и Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама.

Уз потписану пријаву на конкурс кандидати су дужни доставити сљедећу документацију (овјерене копије), као и контакт телефон, којим се доказују:

 Општи услови и то:

- да је држављанин РС и БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

- да је пунољетан, а то се доказује изводом из Матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

- да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу.

- да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем (увјерење о неосуђиваности школа ће прибавити службеним путем).

Посебни услови и то:

- Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова, у којој је наведено стручно знање у одређеној области или еквивалент,

- додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

 - увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу, за кандидате за које се тражи радно искуство.

- увјерење издато од стране Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица

- увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца и копију радне књижице. Увјерење треба да садржи: врсту посла, степен и врсту стручне спреме и дужину оствареног радног стажа по врстама посла закључно са даном издавања увјерења. Уколико је кандидат радио са непуним радним временом, то радно вријеме је потребно прерачунати у пуно (за кандидате са радним искуством)

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

- увјерење општинског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије борца.

 Интервју и тестирање кандидата који испуњавају услове конкурса обавиће се у просторијама школе, у уторак, 31.1.2017. године, у 13 часова. Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју а ако се не појаве на тестирању и интервју, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс. Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране те ће бити одбачене.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања у дневним новинама "Глас Српске".

Пријаве са потребном документацијом доставити лично или на адресу ЈУ "Никола Тесла" Котор Варош.

****************

ЈУ МЕДИЦИНСКА ШКОЛА БАЊАЛУКА

 расписује

КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

- Професор математике - приправник, 1 извршилац, на одређено вријеме до повратка раднице са породиљског одсуства, пуна норма часова.

 Кандидати поред општих услова потребних за заснивање радног односа прописаних законом којим се уређују радни односи, треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 75. Закона о средњем образовању и васпитању и Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама.

Уз пријаву на конкурс, у којој се обавезно мора навести контакт телефон и која мора бити потписана од стране кандидата који се пријављује на конкурс, кандидати су дужни доставити сљедећу документацију (овјерене фотокопије):

- диплому о одговарајућој стручној спреми,

- додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,

- извод из матичне књиге рођених,

- увјерење о држављанству,

- увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије

породице погинулог борца,

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца.

Са кандидатима који испуњавају услове из конкурса и који уз пријаву на конкурс доставе сву тражену документацију, Комисија за избор кандидата обавиће интервју и тестирање дана 30.1.2017. године (понедјељак) у 10 часова у просторијама школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Сви кандидати ће бити обавијештени о избору кандидата у року од 8 дана од дана извршеног избора.

Кандидат који буде изабран дужан је прије заснивања радног односа доставити љекарско увјерење надлежне здравствене установе о општој способности за рад и о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима које није старије од шест мјесеци.

Школа ће за кандидата који буде изабран прије заснивања радног односа прибавити увјерење о неосуђиваности.

Школа не враћа достављену документацију кандидатима.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања у дневним новинама "Глас Српске".

Пријаве на конкурс са потребном документацијом доставити запечаћене у коверти лично на протокол у Секретаријат школе или поштом на адресу: ЈУ Медицинска школа Бањалука, Цетињска бр. 1, са назнаком "За комисију за избор кандидата".

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

******************

"ТРИ БЕСТ" ДОО БАЊАЛУКА

Рамићи бб, Бањалука

Е-mail: nemanja@tribestbl.com

Телефон/факс: 051/394-076

Расписује

ОГЛАС

за рад на одређено вријеме за:

Електичар-монтер..................................................................2 извршиоца,

Бравар-монтер........................................................................2 извршиоца.

Мјесто рада: Бањалука, Рамићи б.б. (код "Електропреноса")

Поред општих услова прописаних законом, кандидати треба да испуњавају и посебне услове:

- За електричар-монтера диплома средње електротехничке школе (IV степен),

- За бравар-монтера диплома средње машинске школе (IV степен) или

 машинбраварске школе (III степен),

- возачка дозвола "Б" категорије.

Кандидати који испуњавају услове пријаве могу послати на наведене контакте.

Оглас је отворен 7 дана од дана објављивања.

***************

"MOZZART" ДОО БАЊА ЛУКА

За наша уплатна мјеста у Српцу, Власеници и Модричи потребни су нам:

оператери на уплатном мјесту - 5 радника

Услови:

1. Средња стручна спрема

2. Познавање рада на рачунару

3. Комуникативна, лојална, љубазна и тимски оријентисана особа

          Уколико сте заинтересовани, молимо вас да своје пријаве са радном биографијом и мотивационим писмом пошаљете на е-mail: [email protected]

          Крајњи рок за подношење пријава је 31.1.2017.

Само са кандидатима који уђу у ужи избор биће контактирано.

********************

РЕПУБЛИКА СРПСКА

ЈУ ОШ "РАДЕ МАРИЈАНАЦ" СТРОЈИЦЕ

Стројице бб

70273 Стројице

 

КОНКУРС

за попуну слободних радних мјеста

1. Наставник - професор енглеског језика - 8 часова седмично (по 4 часа у ПО Бабићи и ПО Ново Село), један извршилац, на одређено радно вријеме, до повратка раднице са трудничког боловања, са радним искуством и положеним стручним испитом.

 

Услови за учешће на конкурсу:

Поред општих услова предвиђених Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 105. и 106. Закона о основном образовању и васпитању.

Општи услови које кандидат треба да испуњава су:

- да је држављанин БиХ и РС,

- да је пунољетан,

- да је радно способан, а то доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат

- да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела против достојанства личности, морала, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. (Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем).

Уз пријаву потписану од стране кандидата и документацију у вези са општим условима, потребно је доставити и документацију којом се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање кандидата и то:

1. Диплому о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање о наведеној области или еквивалент;

2. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања;

3. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица;

4. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца;

5. Увјерење градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

6. Увјерење градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије бораца;

7. Увјерење градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса обавиће се у просторијама школе дана 30.1.2017. године (понедјељак) са почетком у 9 часова.

Кандидати се неће посебно позивати на тест и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервју, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Пријаве са доказима о испуњавању општих и посебних услова доставити путем поште на адресу школе, са назнаком "за конкурс".

************************

РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОПШТИНА СРБАЦ

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ

           

Скупштина општине Србац

расписује

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за избор и именовање:

1. секретара Скупштине општине Србац,

2. начелника Одјељења Општинске управе општине Србац:

- начелника Одјељења за општу управу, начелника Одјељења за привреду и друштвене дјелатности, начелника Одјељења за финансије, начелника Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне дјелатности, начелника Одјељења за пољопривреду, начелника Одјељења за инспекцијске послове,

3. директора Јавне установе Агенција за развој малих и средњих предузећа општине Србац и

4. директора Јавне установе Центар за културу и спорт Србац.

Мандат

Мандат секретара Скупштине општине и начелника одјељења траје до краја мандата сазива Скупштине који га је изабрао.

Мандат секретара Скупштине општине и начелника одјељења може бити обновљен након спроведеног јавног конкурса.

Мандат директора траје четири године.

Именовано лице по истеку периода на који је именовано има могућност поновног избора и именовања.

Статус

Секретар Скупштине општине и начелници одјељења имају статус службеника на руководећем радном мјесту и права из радног односа остварују у складу са законом.

Радно-правни статус директора и друга питања по основу рада утврђују се актом установе.

Општи и посебни услови

Општи услови:

1. Да је држављанин РС, односно БиХ,

2. Да је старији од 18 године,

3. Да има општу здравствену способност,

4. Да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у општинској управи (кандидат за секретара и начелнике одјељења),

5. Да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ три године прије објављивања конкурса (кандидат за секретара и начелнике одјељења),

6. Да није у сукобу интереса, односно да не обавља дужност која је неспојива са дужношћу службеника у општинској управи (кандидат за секретара и начелнике одјељења)

7. Да се на њега не односе одредбе члана IX 1. Устава БиХ (кандидат за секретара, начелнике одјељења, директоре)

8. Да се против њих не води кривични поступак,

9. Да нису отпуштени из државне службе на било којем нивоу у БиХ као резултат дисциплинске мјере у периоду од 3 године прије дана објављивања конкурса (кандидат за директоре).

Посебни услови:

1. за секретара Скупштине општине и начелнике одјељења Општинске управе општине Србац:

- да има завршен четворогодишњи студиј са звањем дипломирани правник или први циклус студија са звањем дипломирани правник и остварених најмање 240 ECTS бодова или еквивалент (кандидат за секретара),

- да има завршен четворогодишњи студиј са звањем дипломирани економиста или први циклус студија са звањем дипломирани економиста и остварених најмање 240 ECTS бодова или еквивалент, (кандидат за начелника Одјељења за општу управу),

- да има завршен четворогодишњи студиј са звањем дипломирани инжењер грађевинарства или први циклус студија са звањем дипломирани инжењер грађевинарства и остварених најмање 240 ECTS бодова или еквивалент (кандидат за начелника Одјељења за привреду и друштвене дјелатности),

- да има завршен четворогодишњи студиј са звањем дипломирани економиста или први циклус студија са звањем дипломирани економиста и остварених најмање 240 ECTS бодова или еквивалент, (кандидат за начелника Одјељења за финансије),

- да има завршен четворогодишњи студиј са звањем дипломирани инжењер грађевинарства или први циклус студија са звањем дипломирани инжењер грађевинарства и остварених најмање 240 ECTS бодова или еквивалент (кандидат за начелника Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне дјелатности),

- да има завршен четворогодишњи студиј са звањем дипломирани инжењер пољопривреде или први циклус студија са звањем дипломирани инжењер пољопривреде и остварених најмање 240 ECTS бодова или еквивалент (кандидат за начелника Одјељења за пољопривреду),

- да има завршен четворогодишњи студиј са звањем дипломирани економиста или први циклус студија са звањем дипломирани економиста и остварених најмање 240 ECTS бодова или еквивалент, (кандидат за начелника Одјељења за инспекцијске послове),

- да има најмање три године радног искуства у траженом степену образовања, односно звања и

- да има положен стручни испит за рад у управи и познавање рада на рачунару.

2. за директора Јавне установе Агенција за развој малих и средњих предузећа општине Србац и директора Јавне установе Центар за културу и спорт Србац:

- висока (VII) степен стручне спреме и

- три године радног искуства у струци.

Неспојивост и сукоб интереса

Кандидати не могу обављати функцију у политичкој странци и не могу обављати дужност, активност или бити на положају који доводи до сукоба интереса у складу са Законом о спречавању сукоба интереса у органима власти Републике Српске, Законом о министарским, владиним и другим именовањима Републике Српске, Законом о службеницима и намјештеницима у органима јединице локалне самоуправе и Законом о систему јавних служби.

Потребна документа

Уз пријаву на конкурс кандидати су дужни доставити доказе о испуњавању општих и посебних услова и то:

- Биографију, увјерење о држављанству, извод из матичне књиге рођених, увјерење да се не води кривични поступак, диплому,

- потписану и овјерену изјаву да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ три године прије објављивања конкурса (кандидат за секретара и начелнике одјељења),

- потписану и овјерену изјаву да није у сукобу интереса, односно да не обавља дужност која је неспојива са дужношћу службеника у општинској управи, увјерење о радном искуству у траженом степену образовања односно звања, увјерење о положеном стручном испиту за рад у управи и увјерење о познавању рада на рачунару (кандидат за секретара и начелнике одјељења)

- потписану и овјерену изјаву да се на њега не односе одредбе члана IX 1. Устава БиХ (кандидат за секретара, начелнике одјељења, директоре),

- увјерење о радном искуству у струци, потписану и овјерену изјаву да кандидат није отпуштен из државне службе на било којем нивоу у БиХ као резултат дисциплинске мјере у периоду од 3 године прије дана објављивања конкурса (кандидат за директоре).

Увјерење о општој здравственој способности доставиће изабрани кандидат до окончања изборног поступка.

Кандидати су дужни да доставе оригинал или овјерену копију тражених докумената која не може бити старија од шест мјесеци.

Лице које је радило у другим органима и организацијама, а нема положен стручни испит за рад у управи може се примити у радни однос на руководеће радно мјесто уз обавезу да положи стручни испит у року од шест мјесеци од дана запослења, у супротном престаје му радни однос.

IX - Са свим кандидатима који уђу у ужи избор комисија ће обавити интервју, о чему ће кандидати бити благовремено обавијештени.

Имајући у виду овлаштења омбудсмана, из члана 16. Закона о министарским, владиним и другим именовањима у вези са приговорима на коначно именовање постоји стална потреба увида у приложена документа па се сва документа приложена уз пријаву на конкурс неће враћати кандидатима.

X - Објављивање конкурса

Јавни конкурс ће бити објављен у "Службеном гласнику Републике Српске" и дневном листу "Глас Српске".

XI - Рок за подношење пријава

Рок за подношење пријава је 15 дана од дана последњег објављивања, ако се конкурс не објави истовремено. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање. Пријаве се могу доставити лично или путем поште на адресу: Општина Србац, Стручна служба Скупштине општине и начелника општине, Трг српских бораца број 1, са назнаком комисији за избор.

********************

ЈУ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД ПРЊАВОР

Карађорђева бр. 6, Прњавор

  

          На основу члана 20. Статута Центра за социјални рад Прњавор бр. 05-530.4-08/16, члана 9. Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији радних мјеста Центра за социјални рад Прњавор бр. 09-530-456/02, 09-530-222/04, 09-530-411/05, 05-530.4-03-1/08, 05-530.4-01/13 и 05-530.4-07/14, директор ЈУ Центар за социјални рад Прњавор доноси

ОДЛУКУ

о поништењу конкурса за пријем у радни однос

приправника - дипломираног социјалног радника

за попуну радног мјеста у ЈУ Центар за социјални

рад Прњавор

I

          Конкурс за пријем у радни однос приправника - дипломираног социјалног радника за попуну радног мјеста у ЈУ Центар за социјални рад Прњавор, објављен у дневним новинама "Глас Српске" 2.11.2016. године, поништава се јер нису одобрена средства у буџету општине Прњавор у 2017. години за финансирање овог радног мјеста.

II

          Ова одлука биће објављена у дневним новинама "Глас Српске". 

****************

ЈУ ТЕХНИЧКА ШКОЛА У ГРАДИШЦИ

Косовке дјевојке број 18

78400 Градишка

КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

1. дипломирани инжењер машинства - 1 извршилац

 - пуна норма на одређено вријеме до 31.8.2017. године

1. Услови за учешће на конкурсу:

Кандидати треба да испуњавају опште и посебне услове утврђене Законом о раду, Законом о средњем образовању и васпитању члан 75. и Правилником о врсти стручне спреме наставника и сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама.

Уз пријаву кандидати су дужни да приложе сљедећа документа:

Општи услови:

1) да је држављанин РС или БиХ, што доказује увјерењем о држављанству,

2) да је пунољетан, што доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3) да је радно способан, што се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу и

4) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем.

Посебни услови:

Кандидат уз потписану пријаву у којој је обавезно навести личне податке, адресу и контакт телефон, потребно је доставити документацију којом се доказује испуњеност општих и посебних услова и то:

  1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно знање у одређеној области или еквивалент.
  2. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања.
  3. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца код којег је кандидат био запослен, за кандидате који испуњавају услове, (увјерење треба да садржи податке из којих се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла). Уколико је кандидат радио са непуним радним временом, то радно вријеме је потребно прерачунати у пуно радно вријеме.
  4. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица.
  5. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.
  6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.
  7. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца.

Кандидати су дужни да на пријави тачно наведу која документа достављају уз пријаву.

Непотпуне и неблаговремене пријаве, као и неовјерене фотокопије комисија неће узети у разматрање. Кандидати који се пријављују на конкурс дужни су доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Кандидати који испуњавају услове овим конкурсом дужни су приступити тестирању и интервјуу који ће се обавити дана 30.1.2017. године у 9 часова у просторијама школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на тестирању и интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Конкурс остаје отворен осам дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске".

Пријаве са назнаком "за конкурс" слати на адресу: ЈУ Техничка школа, ул. Косовке дјевојке број 18, 78 400 Градишка, или доставити лично у школи.

**********************

ЈУ ОШ "МИЛОШ ДУЈИЋ" ЧЕЛИНАЦ

 Војводе Мишића 57

 Расписује

  КОНКУРС

за упражњено радно мјесто

  I

- Наставника/проф. ликовне културе на неодређено вријеме

 16 часова, лице без искуства - приправник............... 1 извршилац

  II

 Уз потписану пријаву, кандидати треба да доставе документацију и то: овјерене копије на основу којих се доказује испуњеност општих и посебних услова, те документацију (овјерене копије) на основу којих се врши бодовање по критеријумима из Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи

 Документација за опште услове које кандидати треба да испуњавају приликом пријављивања на јавни конкурс су:

1. да је држављанин РС или БиХ то се доказује увјерењем о држављанству,

2. да је пунољетан, то се доказује изводом из МКР или овјереном копијом личне карте,

3. да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу а прије заснивања радног односа, и

4. да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Увјерење о неосуђиваности из овог члана тачка 4. за изабраног кандидата

школа ће прибавити службеним путем.

Документација за посебне услове и документација на основу којих се врши

 бодовање по критеријумима из члана 9. Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи:

1. овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент

 2. додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања

3. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

4. увјерење општинског – градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из породице погинулог борца,

5. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

6. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије бораца.

  III

Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве односно који испуњавају услове конкурса обавиће се у просторијама школе 31.1.2017. год. у 13 часова.  

  IV

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, ако се не појаве поменутог датума.

  V

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих документа и те копије се неће враћати кандидатима.

  VI

Пријаве се могу доставити лично или поштом на адресу школе.

  VII

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узимати у разматрање.

  VIII

Школа ће обавијестити све пријављене кандидате на расписаном конкурсу о извршеном избору кандидата по конкурсу.

НАПОМЕНА: Кандидати који су конкурисали по конкурсу који је објављен 11.1.2017. (сриједа) у листу "Глас Српске" не треба поново да конкуришу али треба да приступе тестирању и интервјуу 31.1.2017. год. у 13 часова у просторијама школе.

 ****************

ЈУ СРЕДЊА СТРУЧНА И ТЕХНИЧКА ШКОЛА ГРАДИШКА

Видовданска бб

расписује:

КОНКУРС

за пријем радника

1. Здравствена њега - један извршилац, са радним искуством у струци од најмање годину дана, на одређено вријеме од 1.2.2017. године до 31.8.2017. године, 4 часа теорије и 5 часова вјежбе.

    

 ОПШТИ И ПОСЕБНИ УСЛОВИ ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС

Поред општих услова, прописаних Законом о раду кандидати треба да испуњавају услове предвиђене чланом 75. Закона о средњем образовању и васпитању и Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама и Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи.

Општи услови за пријем у радни однос:

1) да је држављанин РС или БиХ, а то доказује увјерењем о држављанству;

2) да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте;

3) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат, након извршеног избора по конкурсу,

4) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Посебни услови:

1) Завршен први циклус студија и стечено звање дипломирана медицинска сестра или виша медицинска сестра.

Уз потписану пријаву потребно је доставити документацију на основу које се доказује испуњеност општих услова и документацију којом се доказује испуњеност посебних услова на основу које се врши бодовање:

1. Овјерену фотокопију дипломе у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент.

2. Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања.

3. Увјерење издато од Завода за запошљавање на подручју јединице локалне самоуправе гдје је кандидат пријављен о времену проведеном на евиденцији незапослених лица.

4. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, а које садржи податке:

- врсти посла

- степену стручне спреме

- дужини оствареног радног стажа

5. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца .

6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС , ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

7. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко–инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца.

Кандидати су дужни да на пријави тачно наведу која документа достављају уз пријаву.

Непотпуне и неблаговремене пријаве, као ни документа која нису овјерена комисија неће узети у разматрање. Кандидати који се пријављују на оглас дужни су доставити овјерене фотокопије свих докумената (не старије од шест мјесеци) и те копије неће бити враћене кандидатима.

Интервју и тестирање утврђено Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи ће се обавити у уторак, 31.1.2017. године, у 10 часова у просторијама школе. Кандидати који се не појаве на интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Пријаве са назнаком – за конкурс, слати поштом на адресу ЈУ Средња стручна и техничка школа, Видовданска 58, 78 400 Градишка или лично у школи.

Контакт телефон: 051/813-385.

*********************

ЈУ ОШ "ДАНИЛО БОРКОВИЋ"

Ул. Мајора Милана Тепић бр. 19 ; 78 400 Градишка

 расписује се

 

КОНКУРС

за пријем радника у радни однос

 

1. Професор физике - 1 извршилац са искуством рада у настави, за 10 часова, за рад на одређено радно вријеме до 31.8.2017. год.

 

Уз пријаве на конкурс потребно је доставити (оригинал или овјерену фотокопију):

1. Увјерење о држављанству;

2. Извод из матичне књиге рођених или овјерена копија личне карте;

3. Љекарско увјерење да је радно способан (прилаже само изабрани кандидат);

4. Увјерење о неосуђиваности (школа ће за изабраног кандидата тражити службеним путем);

5. Диплома о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стечено звање у одређеној области или еквивалент;

6. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања;

7. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која се налазе на тој евиденцији;

8. Увјерење о радном стажу издато од послодавца код кога је стекао радни стаж;

9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије погинулог борца;

10. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца;

11. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

Моле се кандидати да на молби тачно наведу која документа достављају у пријави.

Пријаве на конкурс са доказима о испуњавању услова слати на адресу школе.

Непотпуне и неблаговремене пријаве, као ни документа која нису овјерена комисија неће узети у разматрање.

Тестирање и интервју са кандидатима биће обављен 27.1.2017. године са почетком у 12 часова у просторијама ЈУ Основне школе "ДАНИЛО БОРКОВИЋ" Градишка. Кандидати се неће позивати посебно на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирање или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске".      

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

*************

ОВУ "ПРВА БАЛЕТСКА ШКОЛА"

Јована Дучића 25

БАЊАЛУКА

КОНКУРС

за пријем на радно мјесто

1. наставник на предмету савремена игра, 1 извршилац, до 30.6.2017.

Општи и посебни услови за пријем у радни однос:

Кандидати морају испуњавати услове, који су прописани Законом о раду РС, Законом о основном образовању и васпитању, те Правилником о стручним профилима, звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

1. Уз пријаву на конкурс кандидат је дужан уз пријаву доставити сљедећа документа као доказ за испуњавање општих услова конкурса:

- извод из матичне књиге рођених или овјерена копија личне карте;

- увјерење о држављанству;

- изјава да није правоснажном пресудом осуђиван за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетном лицем, не старије од 30 дана (увјерење ће за изабраног кандидата, школа затражити службеним путем, прије пријема у радни однос;

- кандидати који буду изабрани, дужни су доставити љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима, прије заснивања радног односа.

2. Посебни услови:

Посебни услови за радно мјесто наставника на предмету савремена игра:

- диплому о завршеном образовању (пожељно је да кандидати имају високу или вишу стручну спрему);

- потврда и биографија о балетском-плесном искуству;

- наставу и друге облике образовно-васпитног рада у основној балетској школи могу да изводе сљедећа лица на предмету класичан балет:

- балетски умјетник - први солиста

- балетски умјетник - други солиста са сценским искуством од најмање пет година

- балетски умјетник са најмање пет година рада у струци

- балетски играч

- балетски педагог

- играч класичног балета/савремене игре

Кандидати достављају овјерене копије свих докумената у просторије школе и исте се неће враћати.

Кандидати који испуњавају услове дефинисане конкурсом ће бити позвани на интервју.

Конкурс остаје отворен 3 дана од дана објављивања.

Пријаве доставити на адресу школе:

ОБРАЗОВНО-ВАСПИТНА УСТАНОВА "ПРВА БАЛЕТСКА ШКОЛА"

Јована Дучића 25

78000 Бањалука

са назнаком - пријава на конкурс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана