ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Бањалука: Оглашава слободна радна мјеста на дан 14. 03. 2018. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Бањалука: Оглашава слободна радна мјеста на дан 14. 03. 2018. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 14.03. 2018. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

*********

**********

"ЛУКА" АД БАЊАЛУКА

(ПЈ РИБЊАК ШИПРАГЕ)

АЛЕЈА Св. САВЕ бр.21

78 000 БАЊАЛУКА

КОНКУРС

 

- За попуњавање радног мјеста: Руководилац ПЈ Рибњак (Шипраге, Котор Варош)

Поред општих услова прописаних Законом о раду ("Сл. гласник РС", бр:1/16), кандидат треба да испуњава и сљедеће посебне услове:

ВСС - дипломирани инж. пољопривреде ..............................................1 извршилац

- Предност дајемо кандидату који посједује Увјерење о положеном испиту за обављање послова аквакултуре по Закону о аквакултури чл. 52 тачка 2.

- Кандидат мора бити здравствено способан (само кандидати који буду примљени достављају увјерење о здравственој способности),

- Познавање рада на рачунару (MS Office пакет)

- Да се против кандидата не води кривични поступак (само кандидати који буду примљени достављају увјерење да се не води кривични поступак),

- Кандидати морају бити држављани БиХ

- Предност имају кандидати који посједују знање из њемачког и/или енглеског језика,

- Предност имају кандидати који посједују возачку дозволу Б категорије,

Неопходна документација која се шаље заједно са молбом/апликацијом за пријем у радни однос је сљедећа:

- CV/биографија

- Овјерена копија дипломе о завршеној стручној спреми,

- Овјерена копија личне карте,

- Копија возачке дозволе,

- Копија лиценци/сертификата (ако постоје)

Пријаве са молбом /апликацијом за пријем у радни однос заједно са пратећом документацијом слати на адресу:

"ЛУКА" а.д. Бањалука, (ПЈ РИБЊАК ШИПРАГЕ), Алеја Св. Саве бр.21

78 000 Бањалука

Додатне информације можете добити на е-mail адресу: [email protected] или на број телефона 051/ 232-780

Конкурс је отворен до попуњавања радног мјеста.

************

ЈУ ОШ "ДОСИТЕЈ ОБРАДОВИЋ"

РАЗБОЈ ЛИЈЕВЧЕ ББ,78429

 

КОНКУРС

за пријем у радни однос

1. Наставник енглеског језика – 2 извршиоца

- 1 извршилац на пуну норму, неодређено радно вријеме, положен стручни испит

- 1 извршилац на 4 часа (15% норме), на одређено радно вријеме – до повратка радника са породиљског одсуства, ПО у Бајинцима, положен стручни испит

Општи и посебни услови за пријем у радни однос

За наведена радна мјеста траже се 2 лица са положеним стручним испитом.
Пријављени кандидати треба да испуњавају опште услове прописане Законом о раду, услове прописане чланом 104. Закона о основном васпитању и образовању, услове прописане Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача а пријем кандидата ће се вршити у складу са одредбама Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи односно са одредбама Правилника које нису у супротности са одредбама Закона о основном васпитању и образовању.

Потребна документација:
Уз пријаву, потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс, уз назначене адресе пребивалишта и броја телефона, кандидати су дужни доставити доказе о испуњавању општих услова, и то:
1. Увјерење о држављанству (овјерена копија),
2. ИМК рођених или овјерену копију личне карте,
3. Љекарско увјерење (не старије од шест мјесеци) о радној способности издато од надлежне здравствене установе – прилаже само изабрани кандидат, након извршеног избора по конкурсу а прије заснивања радног односа,
4. Увјерење да није осуђиван правноснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем – наведено школа прибавља по службеној дужности за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа.

Уз потписану пријаву и документацију којом се доказује испуњеност општих услова за заснивање радног односа, потребно је доставити и документацију којом се доказује испуњеност посебних услова за заснивање радног односа прописану Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи и то:

1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,
2. Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,
3. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,
4. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца које треба да садржи податке из којих се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла,
5. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, за кандидате из категорије породице погинулог борца,
6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, за кандидате из категорије ратних војних инвалида,
7. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, за кандидате из категорије бораца.

Право учешћа на конкурсу имају и лица из члана 104. став 6. Закона о основном васпитању и образовању, као и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању испуњавала услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

Са кандидатима који су доставили благовремене и потпуне пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, обавиће се интервју дана, 26.3.2018. године, у просторијама ЈУ ОШ "Доситеј Обрадовић" Разбој Лијевче, са почетком у 10 часова.
Кандидати се неће посебно позивати на интервју, а уколико не приступе интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.
Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.
Неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата неће бити узете у разматрање.
Пријаве са документацијом и назнаком "за конкурс" доставити на сљедећу адресу:
ЈУ ОШ "Доситеј Обрадовић" Разбој Лијевче бб, 78429.
Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања у листу "Глас Српске".

**************

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОКРУЖНИ СУД У БАЊАЛУЦИ                                            

објављује

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуњавање упражњеног радног мјеста

   

- Секретар суда, 1 (један) извршилац.

Општи услови које кандидати морају да испуњавају:

-  да је држављанин БиХ или РС,

-  да је старији од 18 година,

-  да има општу здравствену способност,

-  да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у суду.

- да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у Босни и Херцеговини три године прије објављивања конкурса,

         Посебни услови:

- звање: дипломирани правник

- најмање пет година радног искуства у струци

- одговарајуће радно искуство на организационим пословима

Уз пријаву на конкурс кандидати су дужни да доставе документа о испуњавању општих и посебних услова и то:

фотокопију личне карте или пасоша,

фотокопију дипломе о завршеној стручној спреми,

увјерење или потврду о траженом радном искуству у струци и о одговарајућем радном искуству на организационим пословима, издату од послодавца,

за испуњавање општих услова из тачке 4. и 5. сви кандидати достављају овјерену писмену изјаву.

Избор кандидата, вршиће се на основу запримљених пријава, писменог теста и усменог разговора за кандидате који на писменом тесту остваре више од 50% могућег броја бодова.

Радни однос ће се засновати након проведеног поступка по овом конкурсу, а кандидат који буде изабран дужан је приликом ступања на рад доставити оригинале или овјерене фотокопије сљедећих докумената: увјерења о држављанству Републике Српске или Босне и Херцеговине, увјерења о општој здравственој способности, дипломе о одговарајућој стручној спреми, увјерења или потврде о радном искуству у траженом степену образовања и о одговарајућем радном искуству на организационим пословима.

Радни однос се заснива на неодређено вријеме уз обавезан пробни рад од 3 мјесеца.

         Рок за пријављивање кандидата је 15 дана од дана објављивања конкурса у дневном листу "Глас Српске" и њеб страници суда www.окрузнисуд-бл.цом. Неблаговремене и непотпуне пријаве, као и пријаве кандидата који не испуњавају услове, неће се узимати у разматрање.

         Пријаве на конкурс, заједно са доказима о испуњавању општих и посебних услова, могу се достављати лично или поштом на адресу: Окружни суд у Бањалуци, ул. Краља Петра I Карађорђевића број 12.

****************

                                                                                                               

РЕПУБЛИКА СРПСКА

ЈУ ОШ "ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ"

ТРН, ЛАКТАШИ

Доситејева 34

расписује

КОНКУРС

за радно мјесто

1. Наставни предмет: Хемија - 20 часова, лице са искуством и положеним стручним испитом , на одређено радно вријеме, до повратка радника са боловања.

Поред општих услова прописаних Законом о раду, кандидати треба да испуњавају услове прописане Законом о основном васпитању и образовању.

Уз пријаву (потписану од стране кандидата који се пријављују на конкурс за пријем у радни однос) потребно је доставити и документацију на основу које се доказује испуњеност општих и посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по важећем Правилнику.

На конкурс доставити:

1. Пријаву за пријем у радни однос, уредно потписану од стране кандидата,

2. Увјерење о држављанству (да је држављанин РС и БиХ),

3. Извод из матичне књиге рођених или овјерена копија личне карте,

4. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

5. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,

6. Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

7. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

8. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

10. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца,

11. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

Пријем у радни однос извршиће се у складу са чланом 115. Закона о основном васпитању и образовању, Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи а у складу са Одлуком Уставног суда Републике Српске, број У-83/14 од 24.2.2016. године

Интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, обавиће се 27.3.2018. године са почетком у 13 часова у просторијама школе.

Кандидати се неће посебно позивати на интервју, а ако се не појаве на интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената, исте се неће враћати кандидатима. Пријаве слати на адресу школе улица Доситејева 34, 78252 Трн, у року од 8 дана од дана објављивања конкурса са назнаком "за конкурс".

О пријему и ранг-листи кандидати ће бити обавијештени 30.3.2018. године.

Увјерење да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Љекарско увјерење којим кандидат доказује да је радно способан а које не може бити старије од шест мјесеци прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа.

У случају да пријављени кандидат није задовољан одлуком директора, може поднијети приговор школском одбору, у року од 8 дана од дана пријема обавјештења.

**********

   ЈУ ОШ "БРАНКО РАДИЧЕВИЋ" БАЊАЛУКА

   Булевар војводе Степе Степановића 116, 78000 Бањалука

 расписује            

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

1. Професор/наставник техничког образовања - један извршилац - 10 часова редовне наставе на неодређено вријеме

За радно мјесто под редним бројем 1. тражи се лице са положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу.

          Поред општих услова предвиђених Законом о раду кандидат треба да испуњава и посебне услове предвиђене чланом 104, 105. и 106. Закона о основном васпитању и образовању и услове предвиђене Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

Општи услови које кандидат треба да испуњава приликом пријављивања на јавни конкурс су:

1. да је држављанин РС и БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству;

2. да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте;

3. да је радно способан, а то се доказује увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа;

4. да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављана дјетета полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. Увјерење о неосуђиваности изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

          Уз пријаву потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс, поред документације којом се доказује испуњеност општих услова за заснивање радног односа, потребно је доставити и сљедећу документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 115. Закона о основном васпитању и образовању и члана 9. став 1) тачке 1), 2), 3) и 5) и став 2) Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи:

1. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;

2. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена. У изузетним случајевима, ако кандидат не може из оправданих разлога прибавити ове документе, просјечна оцјена се може доказати и овјереном фотокопијом индекса;

3. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији. За кандидате који се пријављују на конкурс рачуна се укупно вријеме чекања на посао у стручној спреми траженој конкурсом, закључно са даном издавања увјерења о времену проведеном на евиденцији незапослених лица.

4. Овјерена фотокопија увјерења о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу;

5. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца које треба да садржи податке из којих се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла;

6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулих бораца;

7. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије бораца;

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

          Право учешћа на конкурсу на основу члана 104. став 6) Закона о основном васпитању и образовању имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци уколико испуњавају остале услове прописане Законом о основном васпитању и образовању.

 Право учешћа на конкурсу имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

Са кандидатима који су доставили благовремене и потпуне пријаве, односно са кандидатима који испуњавају услове конкурса дана, 26.3.2018. године (понедјељак), у 12 часова у просторијама школе обавиће се интервју.

Кандидати се неће посебно позивати на интервју, а ако се не појаве на интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата на јавни конкурс, комисија неће разматрати. Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана јавног објављивања.

Пријаве слати на адресу: Јавна установа Основна школа "Бранко Радичевић" Бањалука; Булевар војводе Степе Степановића 116, 78000 Бањалука са назнаком "за конкурс".

***********

                                                                                      

ОШ "ВОЈИСЛАВ ИЛИЋ"

78206 КРУПА НА ВРБАСУ

тел. 051/417-147

расписује

КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

1. Наставник математике, 1 извршилац на одређено радно вријеме (до повратка раднице са боловања), 12 часова редовне наставе седмично, у подручној школи Бочац, лице са радним искуством и положеним стручним испитом.

Поред општих услова за заснивање радног односа предвиђених Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и посебне услове предвиђене чланом 104. Закона о основном васпитању и образовању, Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача, као и услове прописане Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи, а који нису у супротности са Законом о основном васпитању и образовању.

Право учешћа на конкурс имају и кандидати који су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

Уз потписану пријаву на конкурс са адресом пребивалишта и бројем телефона, кандидати су дужни доставити овјерене фотокопије доказа о испуњавању општих и посебних услова и то:

- извод из матичне књиге рођених или овјерену копију личне карте;

- увјерење о држављанству;

- љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима (доставља кандидат након што буде одабран на конкурсу а прије заснивања радног односа);

- увјерење о неосуђиваности у складу са чланом 105. Закона о основном васпитању и образовању (прибавља школа за кандидата који буде изабран, а прије заснивања радног односа);

- диплому о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање или еквивалент и то:

а) професор математике,

б) професор математике и информатике,

в) професор математике и информатике за основну школу,

г) дипломирани математичар са положеном педагошком групом предмета

д) наставник који има завршену педагошку академију, група математика са другим наставним предметом.

- додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

- увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица (рачуна се укупно вријеме чекања на посао у стручној спреми траженој конкурсом, закључно са даном издавања увјерења);

- увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу;

-  увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца које треба да садржи: врсту посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла;

-  увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко- инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца, ратног војног инвалида или борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из једне од ових категорија (кандидати из ових категорија се не бодују посебно, али имају предност  у случају да два или више кандидата имају исти број бодова);

Непотпуне или неблаговремене пријаве неће се разматрати.

Само са кандидатима који испуњавају услове конкурса обавиће се интервју у централној школи Крупа на Врбасу дана, 27.3.2018. године, у 11.15 часова. Кандидати се неће посебно позивати на интервју, а који се не појаве на интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Пријаве са документима доставити поштом на адресу школе, а достављена документације се неће враћати.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.     

**************

"ЕНЕРГЕТИК" ДОО

Дубичка бр.90

78 000 БАЊАЛУКА

 расписује

ОГЛАС

за пријем радника у радни однос

1. Дипломирани грађевински инжењер            1 извршилац

2. Дипломирани електроинжењер                    1 извршилац

3. Грађевински техничар                                         1 извршилац

4. КВ електричар                     2 извршиоца

5. Зидари                                                              3 извршиоца

6. Армирач                                                                 2 извршиоца

7. Возач Ц                                                     1 извршилац

8. Механичар                       1 извршилац

9. Тесар                                                              1 извршилац

10. НК радник                                                           3 извршиоца

Од кандидата се очекује склоности тимском раду, одговорност и поузданост у извршавању разних задатака.

Пријаве са биографијом и доказа о испуњености услова (не мора бити овјерена документација, само фотокопија) слати путем поште, еmail-а или доћи лично на сљедећу адресу: "Енергетик" д.о.о., Дубичка бр.90, 78 000 Бањалука.

Контакт телефон: 051/386-214

Е-mail адреса: [email protected]

Конкурс остаје отворен до попуне радног мјеста.

**************

Република Српска

Општина Рибник

ЈУ ОШ "ПЕТАР КОЧИЋ" СИТНИЦА

Школски одбор

расписује

ЈАВНИ КОНКУРС

за избор и именовање директора

Основне школе "Петар Кочић" Ситница

I – Предмет

Школски одбор ЈУ ОШ "Петар Кочић" из Ситнице расписује Јавни конкурс за избор и именовање директора школе.

II – Мандат

Мандат директора траје четири године и почиње од дана ступања на дужност.

III – Услови

За директора основне школе може бити изабрано лице које испуњава услове утврђене Законом о раду, Законом о основном образовању и васпитању и Статутом школе, а то су :

1. Општи услови:

1)  да има општу здравствену способност за рад,

2)  да је држављанин Босне и Херцеговине/Републике Српске,

3)  да је старији од 18 година.

2. Посебни услови:
За директора школе може да буде изабран наставник или стручни сарадник који

1) има завршен први циклус студија у трајању од четири године и остварених најмање 240 ECTS бодова или еквивалент,

2) има најмање пет година радног искуства као стручни сарадник или наставник на предметима који се изучавају у основној школи након стицања дипломе из тачке 1) овог става,

3) није осуђиван правоснажном пресудом на безусловну казну затвора, против којег није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. 
 

IV – Потребна документација

Потребна документација 
Као доказ о испуњавању општих и посебних услова кандидати су дужни приложити:

  1) Пријаву на конкурс,

  2) Биографију са подацима о кретању у струци и до сада оствареним резултатима рада,

  3) Извод из матичне књиге рођених,

  4) Увјерење о држављанству, 

  5) Љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима (не старије од шест мјесеци),

  6) Диплому о стеченом степену стручне спреме,

  7) Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,
  8) Доказ односно потврду о дужини радног искуства (најмање пет година након стицања дипломе),

  9) Препоруку ранијег послодавца односно наставничког вијећа школе у којој је кандидат запослен,

 10) Увјерење да се против њега не води кривични поступак (не старије од шест мјесеци),

 11) Увјерење да лице није осуђивано правоснажном пресудом на безусловну казну затвора (не старије од шест мјесеци),

 12) Приједлог програма рада директора у наредном четворогодишњем мандату,

13) Друге доказе о напредовању у струци и потврђивању способности кандидата (ако постоје),
Докази (документа) се достављају у оригиналу или овјереној фотокопији у складу са законом.

Неблаговремене и непотпуне пријаве, као и неовјерене фотокопије приложене документације неће бити узете у разматрање.


 

V – Рок за учешће на конкурсу и начин достављања пријаве

Пријаве се могу доставити лично или поштом препоручено на сљедећу адресу:

Основна школа "Петар Кочић", Ситница бр.23, 79283 Ситница са назнаком "Пријава на конкурс за избор и именовање директора школе".

Рок за подношење пријаве је 15 дана од дана објављивања конкурса посредством Завода за запошљавање РС.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узети у разматрање.

На приједлог министра Влада именује за директора једног од кандидата са списка кандидата који испуњавају услове конкурса.

Школски одбор ће писменим путем обавијестити све учеснике о резултатима конкурса у року од осам дана од дана пријема обавјештења.

***************

ЈУ НАРОДНА БИБЛИОТЕКА ГРАДИШКА

Митрополита Георгија Николајевича 22

Градишка 78400

 Расписује

КОНКУРС

за пријем радника

I Библиотекар у дјечијем одјељењу – 1 извршилац на одређено вријеме до повратка раднице са функције директора.

II Општи услови за кандидата

 Кандидат мора испуњавати сљедеће опште услове:

-  да је држављанин Републике Српске, односно БиХ,

-  да је старији од 18 година,

-  да има општу здравствену способност,

-  да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова на тражено радно мјесто,

-  да се против њега не води кривични поступак.

III Посебни услови за кандидате

-  висока стручна спрема,

-  једна година радног искуства,

-  положен стручни испит за библиотекара.

IV Потребна документација

Уз пријаву на конкурс са контакт телефоном, кандидати су дужни да приложе доказе о испуњавању општих и посебних услова:

-  извод из матичне књиге рођених или овјерену копију личне карте,

-  увјерење о држављанству (не старије од шест мјесеци),

-  увјерење надлежног суда да се против кандидата не води кривични поступак,

-  увјерење о радном искуству,

-  увјерење о положеном стручном испиту за библиотекара,

-  љекарско увјерење о општој здравственој способности (доставиће само изабрани кандидат).

V Рокови

Рок за подношење пријаве је 8 дана од дана објављивања.

VI Остале одредбе

Са кандидатима који испуњавају услове конкурса, Комисија ће обавити интервју, о чему ће кандидати бити благовремено обавијештени телефонским путем на контакт телефон који су дужни навести у пријави.

Документација достављена уз пријаву на конкурс се не враћа. Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узимати у разматрање.

Пријаве се могу доставити лично или путем поште на адресу библиотеке са назнаком "Пријава на конкурс".

**************

РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОПШТИНА РИБНИК

ЈУ ОШ "ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ"

ГОРЊИ РИБНИК

Раде Јованића 38, 79 288 Рибник

 расписује

КОНКУРС

за наставни кадар у школској 2017/2018. години

1. Професор физике ..................................................... 12 часова, један извршилац (централна школа и подручна школа Доњи Врбљани) на одређено радно вријеме - приправник

Кандидат треба да испуњава услове предвиђене чланом 104. Закона о основном образовању и васпитању и Законом о раду што доказује прилагањем сљедеће документације:

- Увјерење о држављанству

- Извод из МКР или копија личне карте

- Доказ о посједовању одговарајућег нивоа и врсте образовања (одговарајућа висока или виша школска спрема) у складу са Правилником о стручним профилима и звањима у основној школи

- Љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима (љекарско увјерење се доставља након пријема по конкурсу) 

- Увјерење да нису правоснажном пресудом осуђивани за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. (ово увјерење послодавац добија на службени захтјев од Центра јавне безбједности након пријема кандидата по конкурсу, а према мјесту рођења).

Поред наведене документације ако кандидат испуњава услове у погледу нивоа и врсте образовања према Правилнику о стручним профилима и звањима у основној школи потребно је приложити:

- Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања

- Увјерење Бироа за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица

- Доказ о стажу (овјерена копија радне књижице) или увјерење од ранијег послодавца (ако се тражи лице са искуством)

- Извод из матичне књиге умрлих, за умрлог родитеља (за кандидате који нису старији од 26 година живота)

Конкурс остаје отворен осам дана од дана објављивања у "Гласу Српске".

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Неблаговремене и непотпуне пријаве нећемо узимати у разматрање.

Интервју ће се обавити 26.3.2018. са почетком у 9 часова.

*************

РЕПУБЛИКА СРПСКА

ЈЗУ ДОМ ЗДРАВЉА "СВЕТИ ВРАЧЕВИ" ЧЕЛИНАЦ

Ул. Видовданска број 5.

објављујем                                                

ОГЛАС

за пријем радника на одређено вријеме

1. Доктор медицине у Служби хитне медицинске помоћи ..........1 извршилац на одређено вријеме, до повратка раднице са боловања.

Општи услови:

 Да је држављанин РС/БиХ,

1. Да је пунољетан,

2. Да је здравствено способан,

3. Да нису кажњавани, односно осуђивани за кривична дјела и

да се против њих не води кривични поступак

Посебни услови:

 Доктор медицине или доктор специјалиста

Услови: - ВСС, медицински факултет, специјалиста породичне медицине или специјалиста других грана медицине са доедукацијом из породичне медицине или доктор медицине са доедукацијом из породичне медицине.

 

- Положен стручни испит или доктор са специјалистичким испитом,

 или са доедукацијом из породичне медицине.

 

- Едукација – базични тренинг за хитну помоћ.

 Уз пријаву на оглас кандидати су дужни доставити доказ о испуњавању општих и посебних услова у оригиналу или овјереној фотокопији (овјерена фотокопија не смије бити старија од једног мјесеца) и то сљедећа документа:

 - Увјерење о држављанству РС/БиХ,

 - Извод из матичне књиге рођених,

 - Увјерење о некажњавању,

 - Увјерење да нису осуђивани за кривична дјела,

 - Љекарско увјерење о физичкој и психичкој способности,

 - Диплома о завршеном факултету, специјализацији или доедукација из

 породичне медицине.

 Рок за подношење пријаве је 15 (петнаест) дана, од дана објаве у "Гласу Српске" и на Бироу рада Челинац.

 Пријаве са доказима слати на адресу: Јавна здравствена установа Дом здравља "Свети Врачеви" Челинац, Видовданска бр. 5, 78240 Челинац – Комисији за пријем радника.

 Уколико оглас не буде објављен истовремено, рок ће се рачунати од дана посљедњег објављивања.

 Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

 Са кандидатима ће се обавити интервју, од стране Комисије за пријем радника, о чему ће се кандидати писмено обавијестити.

*************

ЈЕЛШИНГРАД ЛИВАР ЛИВНИЦА ЧЕЛИКА АД

БАЊАЛУКА

Браће Подгорника бр.8

КОНКУРС

за пријем радника у радни однос

- КВ радник било којег занимања................ више извршилаца за рад у производњи

Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске", те на интернет страници Друштва www.livnicajelsingrad.com.

Пријаве на конкурс предати лично на капију предузећа, послати поштом на адресу: Јелшинград Ливар Ливница челика а.д. Бањалука, ул. Браће Подгорника бр. 8., или на [email protected].

**********

ЈУ МУЗИЧКА ШКОЛА "ВЛАДО МИЛОШЕВИЋ" БАЊАЛУКА

Ул. Јована Дучића број 23.

 расписује

КОНКУРС

за пријем радника:

Наставни предмет:

1. Професор виоле - 1 извршилац на одређено вријеме до повратка радника са боловања, најдуже до краја наставне 2017/2018 године - приправник

Потребни услови за раднике:

Поред општих услова утврђених законом о раду, кандидати треба да испуњавају и посебне услове утврђене Законом о средњем и основном образовању и васпитању.

Кандидати морају имати завршен одговарајући одсјек музичке академије (дипломирани музички умјетник - виола).

У радни однос се прима лице без радног искуства - приправник.

Уз пријаву се прилажу:

- овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, диплома музичке академије (одговарајућег смјера),

- увјерење да није правоснажном пресудом осуђивано за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем,

- извод из матичне књиге рођених или овјерена копија личне карте,

- увјерење о држављанству РС ,

- додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјени током студирања,

- увјерење издато од Завода о запошљавању о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

- увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са искуством,

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

- увјерење општинског /градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца.

Потписану пријаву са свим подацима (адреса, број мобилног телефон и друго) и доказима о испуњавању наведених услова доставити лично или путем поште на адресу: Јавна установа Музичка школа "Владо Милошевић" Бањалука, улица Јована Дучића број 23.

Напомена: Интервју и тест са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса обавиће се дана, 22.3.2018. године, у 13 часова у просторијама музичке школе. Кандидати се неће посебно позивати на интервју, а ако се не појаве на интервју, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс. Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих документа и те копије неће бити враћене кандидатима. Изабрани кандидат ће накнадно а прије заснивања радног односа доставити љекарско увјерење о психофизичкој способности за рад са ученицима, које не може бити старије од 6 мјесеци. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање. Конкурс је отворен 6 дана од дана објављивања.

*****************

ЈУ МУЗИЧКА ШКОЛА "ВЛАДО МИЛОШЕВИЋ" БАЊАЛУКА

Ул. Јована Дучића број 23.

Расписује

КОНКУРС

за пријем радника:

1. Чистачица - 1 извршилац на неодређено вријеме.

Потребни услови за раднике:

Поред општих услова утврђених законом о раду, кандидати треба да испуњавају и посебне услове утврђене законом о средњем образовању и васпитању.

Уз пријаву се прилажу:

- овјерену фотокопију о завршеној школи – завршена осмогодишња односно деветогодишња школа,

- извод из матичне књиге рођених,

- увјерење о држављанству РС,

- увјерење да није правоснажном пресудом осуђиван за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

- кандидат који буде изабран на конкурсу доставиће љекарско увјерење о психичкој, физичкој и здравственој способности за рад, које не може бити старије од 6 мјесеци, а прије заснивања радног односа.

Пријаву са свим подацима (адреса, број мобилног телефон и друго) и доказима о испуњавању наведених услова доставити лично или путем поште на адресу : Јавна установа музичка школа "Владо Милошевић" Бањалука, улица Јована Дучића број 23.

 Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих документа и те копије неће бити враћене кандидатима.

Напомена: Прије избора сви кандидати који испуњавају услове конкурса биће позвани на разговор.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Конкурс је отворен 8 дана од дана објављивања.

**************

"ПРИМА ИСГ" ДОО ГРАДИШКА

ПАРТИЗАНСКА 34, 78400 ГРАДИШКА

ОГЛАС

за заснивање радног односа

1. Радник у Служби одржавања (котловница ) ..... 2 извршиоца

Услови: 1. општа радна и здравствена способност,

      2. положен испит о  стручној оспособљености за вршење посла

 руковалац парних котлова на чврсто гориво

Оглас остаје отворен до попуњавања наведеног број извршилаца.

Пријаве доставити на адресу Друштва: "Прима ИСГ" д.о.о., Ул. Партизанска бр. 37а 78400 Градишка или на е-mail адресу: [email protected]

************

"АУТО РОССИ" ДОО

КАРАЂОРЂЕВА 39, БАЊАЛУКА

Телефон: 065/516-050

Расписује

ОГЛАС

за рад на одређено вријеме:

- Дипломирани економиста................................................1 извршилац

(комерцијалиста, трговина, набавка)

Услови:

- ВСС

- неопходно радно искуство у струци

- активно познавање италијанског и мађарског језика

Мјесто рада: Бањалука

Заинтересовани кандидати могу се јавити на горе наведене контакте.

Оглас је отворен 10 дана од дана објављивања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана