ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Бањалука: Оглашава слободна радна мјеста на дан 09. 08. 2017.

ЈУ ЗЗЗРС
ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Бањалука: Оглашава слободна радна мјеста на дан 09. 08. 2017.

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 09.08. 2017. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

******************

АД ЗА ПРОИЗВОДЊУ РЕМОНТ И ТРГОВИНУ "КОСМОС"

БАЊАЛУКА

Цетињска бр. 1, Бањалука

расписује

ОГЛАС

I   За пријем радника на одређено вријеме, и то:

1. Дипломирани машински инжењер, ВСС, 1 извршилац,

2. Машински техничар, ССС, 1 извршилац.

II  Општи услови:

1. Да је држављанин Републике Српске или БиХ,

2. Да је старији од 18 година,

3. Да има општу здравствену способност за рад,

4. Да се против њега не води кривични поступак и да није подигнута оптужница.

III Посебни услови:

АД 1

- да имају завршен машински факултет, VII степен стручне спреме, ВСС,

АД 2

- завршена средња металска школа, IV степен стручне спреме, ССС.

Пожељно је да кандидати да имају радно искуство у струци (није услов).

IV  Уз пријаву на оглас са адресом пребивалишта и бројем телефона кандидати су дужни доставити доказе о испуњавању општих и посебних услова.

V  Пријаве на оглас подносе се на адресу: Акционарско друштво за производњу, ремонт и трговину "Космос" Бањалука, ул. Цетињска бр. 1.

VI  Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивања огласа.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узети у разматрање.

****************

ЈУ СШЦ "ЈОВАН ДУЧИЋ" КНЕЖЕВО

Ул. Дујка Комљеновића бб

расписује:

КОНКУРС

за попуну слободног радног мјеста

а) наставник за наставни предмет:

1. Психологија....................2  часа,  са радним искуством  на одређено вријеме до 31.8.2018. године.

Критеријуми за бодовање приликом утврђивања листе кандидата за пријем у радни однос у школи су:

1) просјек оцјена који је кандидат остварио у току студирања,

2) вријеме проведено на евиденцији незапослених лица коју води Завод за запошљавање за подручје јединице локалне самоуправе гдје је незапослени кандидат пријављен,

3)  резултати остварени на интервјуу и тесту,

4)  социјални статус и

5)  дужина радног стажа

Општи услови које кандидати треба да испуњавају приликом пријављивања на  јавни конкурс су:

1. да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2. да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом  личне карте,

3. да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем, које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу.

4. да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављање дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

- Увјерење о неосуђиваности из тачке 4. за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем.

Уз потписану пријаву и горе наведену документацију  потребно је  доставити документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 9. Правилника о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи.

1. овјерену фотокопију дипломе о завршеном  првом  циклусу  студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

2. увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу

3.  додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања.

4. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица.

5. увјерење о радном  стажу издато од ранијег послодавца ако је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са искуством,

6.  увјерење општинског/градског органа управе надлежног  за борачко/инвалидску заштиту о утврђеном  статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије погинулог борца,

7.  увјерење општинског/ градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

8. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије борца.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса ће се обавити у просторијама школе дана, 21.8.2017. године, са почетком у 9 часова.

Пријаве са доказима о испуњавању услова доставити на адресу.

********

ПОРЕСКА УПРАВА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Трг Републике Српске бр.1, 78000 Бањалука

КОНКУРС

за сљедећа радна мјеста

1. Портпарол Пореске управе - Сједиште Пореске управе, Одјељење за стручне послове менаџмента, 1 (један) извршилац на неодређено вријеме, намјештеник друге категорије са ВСС.

Услови: факултет политичких наука или филозофски факултет, VII степен стручне спреме, најмање двије (2) године радног искуства у траженом степену образовања, познавање енглеског језика.

2. Сарадник за послове протокола - Сједиште Пореске управе, Сектор за заједничке послове - Одјељење за правне и административно-техничке послове, 1 (један) извршилац, на неодређено вријеме, намјештеник прве категорије са ССС;

    Услови: завршена средња школа (гимназија, економска, техничка или управна), IV степен стручне спреме, најмање шест (6) мјесеци радног искуства у траженом степену образовања.

3. Сарадник за административне послове - Сједиште Пореске управе, Сектор за информационе технологије, Одјељење за модернизацију пословања, ИТ координацију и подршку, 1 (један) извршилац на неодређено вријеме, намјештеник прве категорије са ССС;

            Услови: завршена средња школа (гимназија, економска, управна), IV степен стручне спреме, најмање шест (6) мјесеци радног искуства у траженом степену образовања, пожељно познавање енглеског језика.

Општи услови за пријем намјештеника у радни однос:

1) да је држављанин РС или БиХ,

2) да је старији од 18 (осамнаест) година,

3) да има општу здравствену способност,

4) да није осуђиван, за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у органу државне управе и

5) да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у Босни и Херцеговини 3 (три) године прије објављивања конкурса.

Пријава на конкурс доставља се на прописаном обрасцу за пријаву који је доступан на Интернет страници Пореске управе РС, њњњ.порескауправарс.орг, а може се добити и у Пореској управи. На прописаном обрасцу кандидати су обавезни унијети тачне податке о: називу радног мјеста, датум и начин објављивања јавног конкурса, личне податке, податке о образовању и радном искуству у степену стручне спреме, као и посебне изјаве, а тачност ових података кандидат потврђује својим потписом.

Уз пријаву на јавни конкурс, кандидати су обавезни приложити доказе о испуњавању општих и посебних услова и то фотокопије сљедећих докумената:

1) личну карту или пасош;

2) диплому о завршеној стручној спреми (признате дипломе уколико су стечене ван РС и БиХ у складу са Законом о високом образовању.

3) увјерење или потврду о радном искуству у траженом степену образовања;

Испуњеност других услова наведених у јавном конкурсу кандидати доказују изјавом која је саставни дио пријаве на јавни конкурс.

Позивају се сви кандидати који се пријаве на јавни конкурс и приложе све доказе о испуњавању услова да се одазову на улазни интервју који ће се одржати дана:

 18.9.2017. године (понедјељак) у 9 сати.

 Интервју ће се одржати у просторијама Пореске управе Републике Српске - Трг Републике Српске број 8 у Бањалуци.

Резултати јавне конкуренције биће објављени на огласној табли и на интернет страници Пореске управе.

Изабрани кандидат након спроведеног јавног конкурса, обавезан је да у року од седам (7) дана од дана објављивања листе успјешних кандидата, достави оригинале или овјерене копије сљедећих докумената:

1) диплому о одговарајућој школској спреми;

2) увјерења или потврде о радном искуству у траженом степену образовања;

3) увјерења о држављанству Босне и Херцеговине или Републике Српске и

4) увјерења о општој здравственој способности.

5) увјерење да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање 6 (шест) мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у републичком органу управе.

Уколико изабрани кандидат не достави оригинале или овјерене фотокопије тражених докумената у прописаном року или ако, на основу достављених доказа Комисија утврди да кандидат не испуњава опште и посебне услове, позваће сљедећег кандидата по броју освојених бодова са листе успјешних кандидата да достави наведене документе.

Пријаве се могу достављати лично или путем поште на адресу: Пореска управа Републике Српске – Трг Републике Српске број 8, 78000 Бањалука.

Јавни конкурс остаје отворен 15 (петнаест) дана од дана објављивања у листу "Глас Српске".

Неблаговремене, неразумљиве или непотпуне пријаве, као и пријаве кандидата који не испуњавају опште и посебне услове из јавног конкурса, Пореска управа одбацује закључком.

Јавни конкурс ће се објавити у дневном листу "Глас Српске" и на интернет страници Пореске управе: њњњ.порескауправарс.орг.

**************

ИЗДАВАЧКА КУЋА "АРТ СЦЕНА" ДОО

БАЊАЛУКА

Милана Цвијетића 52, Бањалука

(www.jezurko.com

ПРИМА

 економисту-комерцијалисту у радни однос на неодређено вријеме, уз пробни рад.

Услови:

- мушкарац 25 до 45 година старости са властитим аутом (б категорија).

- завршен економски факултет (није услов, уколико имате богато искуство на сличним пословима)

- солидно познавање рада на рачунару и друштвених мрежа

- комуникативност, тимски рад и посвећеност послу

Опис послова:

- канцеларијски послови, фактурисање, вођење евиденција, наплата, теренски послови, рад са клијентима и сл.

Пријаве (биографија и фотографија) слати на мејл адресу: [email protected]  до 25.8.2017. године.

Постани дио нашег успјешног тима!

*********

УГОСТИТЕЉСКО-ТРГОВИНСКО-ТУРИСТИЧКА ШКОЛА

БАЊАЛУКА

В. Степе Степановића 44, Бањалука

    

КОНКУРС

за упражњено радно мјесто

 

Опис радног мјеста

1. Педагог - приправник, 1 извршилац на одређено вријеме до 31.8.2018. године (замјена радника на вршењу функције).

Општи и посебни услови за пријем у радни однос:

Уз пријаву на конкурс, у којој се обавезно мора навести контакт телефон и која мора бити потписана од стране кандидата који се пријављује на конкурс, кандидати су дужни доставити сљедећу документацију:

- диплому о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању, са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

- додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

- извод из матичне књиге рођених или копију личне карте,

- увјерење о држављанству РС или БиХ,

- увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији  незапослених лица,

- увјерење општинског /градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из  категорије породице погинулог борца,

- увјерење општинског /градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

- увјерење општинског /градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Кандидат који буде изабран дужан је прије заснивања радног односа доставити љекарско увјерење надлежне здравствене установе о општој способности за рад и о психичкој и физичкој способности за рад са  ученицима које није старије од 6 мјесеци.

Увјерење о неосуђиваности  Школа ће затражити за кандидата који буде изабран.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Тестирање и интервју са кандидатима који доставе благовремене и потпуне пријаве односно који испуњавају услове конкурса обавиће се дана, 21.8.2017. године (понедјељак), у 10 часова у просторијама Школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Конкурс је отворен осам дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске".

Неблаговремене и непотпуне пријаве се неће разматрати.

Пријаве са потребном документацијом доставити лично запечаћене на протокол у Секретаријат школе или поштом на адресу школе са назнаком "За Комисију за избор кандидата".

*************

_

КОЛЕКТОР ЦЦЛ  ДОО ЛАКТАШИ

Немањина 61, 78250 Лакташи

Расписује:

КОНКУРС

за ново радно мјесто у одјељењу Продаја и логистика

1. Референт у складишту (локација Лакташи) ………….………………………..2 извршиоца

I Опис послова:

- Пријем материјала од добављача у складиште

- Отпремање робе купцима из складишта

- Отпремање материјала у производњу

II Услови конкурса:

- ССС

- Управљање виљушкаром

- Познавање основних информатичких алата (Мц Оффице)

- Пожељно радно искуство на сличним пословима

Од кандидата се очекује:

• Комуникативност

• Организован рад

• Рјешавање проблема

• Спремност за рад

• Прецизност

• Поштовање правила

III Обука:

KOLEKTOR CCL  д.о.о Лакташи организује обуку у трајању од 3 мјесеца за примљеног кандидата.

IV Рок за подношење пријава:

- је до 31.8.2017. Пријаве (биографија и мотивационо писмо) се могу слати на наведену адресу путем поште и е-mail-а ([email protected]. Термин разговора са пријављеним кандидатима ће се дефинисати накнадно.

Контакт телефон: 051/530-900.

*************

ЈУ ГИМНАЗИЈА БАЊАЛУКА

Змај Јовина 13, 78000 Бањалука

директор расписује:

 

КОНКУРС

за пријем радника у радни однос

1. Професор математике, 1 извршилац у националном и Програму Међународне матуре, на одређено вријеме до 31.8.2018. године, 18 часова

2. Професор физике, 1 извршилац, на одређено вријеме до 31.8.2018. године у националном и програму Међународне матуре, 14  часова

3. Професор филозофије, демократије и људских права и културе религије, 1 извршилац, у националном и програму Међународне матуре, на одређено вријеме од 1.9.2017. године до повратка радника са неплаћеног одсуства 31.7.2018. године, 15 часова

4. Радни однос из тачке 1.2. и 3. конкурса ће засновати лице са радним искуством и положеним стручним испитом.

Уз пријаву, потписану од стране кандидата, потребно је доставити:

1. Извод из матичне књиге рођених или овјерену копију личне карте,

2. Увјерење о држављанству,

3. а)Диплому о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

  б) Увјерење о завршеном другом циклусу студијског програма достављају кандидати           који имају завршен други циклус студијског програма и стечено академско звање,

4. Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,  уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена односно уколико  кандидат не може из оправданих разлога прибавити додатак  дипломи,  просјек  оцјена се може доказати  овјереном  копијом индекса.

5.  Љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима ће доставити кандидат који буде примљен у радни однос и не може бити старије од шест           мјесеци,

6.  Увјерење о неосуђиваности (школа ће службеним  путем затражити за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа ),

7.  Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу, 

8. Увјерење о времену проведеном на евиденцији Завода за запошљавање за подручје јединице локалне самоуправе гдје је кандидат пријављен,

9. Увјерење о радном стажу издато од стране ранијег послодавца које треба да садржи  податке из којих се јасно види:

          - врста посла,

          - степен стручне спреме,       

          - дужина оствареног радног стажа по врстама посла,

          - непуно радно вријеме прерачунато у пуно радно вријеме ( уколико је кандидат радио са непуним радним временом )

10. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-

             инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца 

             Одбрамбено-отаџбинског рата РС (за кандидате који имају утврђену ову врсту статуса),

          11. Увјерење општинског органа о утврђеном статусу борца Одбрамбено-          отаџбинског рата РС (за кандидата који имају утврђену ову врсту статуса ),

          12. Увјерење општинског органа о утврђеном статусу РВИ Одбрамбено-

                 отаџбинског рата РС (за кандидате који имају утврђену ову врсту статуса).

Тестирање и интервју са кандидатима из тачке 1. и 2. конкурса, који су доставили потпуне и благовремене пријаве обавиће се дана 22.8.2017. године у 10 часова, а са кандидатима из тачке 3. Конкурса дана 23.8.2017. године у 10 часова, у просторијама ЈУ Гимназије Бањалука.

          Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и њихово непојављивање ће се сматрати одустанком од пријаве на конкурс.

          Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих  докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуна и неблаговремена документа неће се разматрати.

Конкурс је отворен 8 дана од дана објављивања.

Документе доставити лично у секретаријат школе или поштом на адресу.

________*************

"ИНТЕРЛИГНУМ"  ДОО ТЕСЛИЋ

ПЈ "ДРВОМАРКЕТ" БАЊАЛУКА

Вељка Млађеновића бб, Бањалука

 

ОГЛАС

за тражење радника

Потребан трговац – калкулант на одређено вријеме уз пробни рад

Опис послова:

фактурисање, вођење евиденције, врши анализу цијена, наплата, рад са клијентима, припрема понуда.

Поред општих услова за заснивање радног односа кандидат  мора да испуњава и посебне услове који су одређени Актом о унутрашњој организацији и систематизацији послова и радних задатака и то:

- ССС – смјер трговачки или економски,

- три мјесеца радног искуства,

- познавање рада на рачунару

- пожељно познавање рада на програму Пантеон.

Сви заинтересовани кандидати могу се обратити у пословницу "Дрвомаркет" Бањалука, адреса Вељка Млађеновића бб.

Кандидат који буде засновао радни однос дужан је да достави љекарско увјерење.

Оглас остаје отворен до попуне радног мјеста.

 **************

"DRVO-COMMERCE " ДОО ПРИБИНИЋ

- ТЕСЛИЋ РЈ ДРИНИЋ               

расписује

ОГЛАС

за пријем радника у радни однос

1. Помоћни радник у производњи (прерада дрвета-пилана) -10 извршилаца

За раднике биће обезбијеђен дневни превоз од мјеста становања до Дринића.

Поред општих и законских услова потребно је да кандидати испуњавају и сљедеће услове (под редним бројевима):

1. Пожељно радно искуство у преради дрвета НК/КВ радник.

Оглас остаје отворен до попуне радних мјеста.

Молбе се достављају на адресу друштва или на е-mail адресу:

drvo-cp,@teol.net или факс бр. 053/423-210.

***********

ДГР ДОО БАЊАЛУКА - Трговина на велико пићима

ДУНАВСКА ББ БАЊАЛУКА

Тел./факс: 051/345-520, 324-852

ОГЛАС

за пријем у радни однос

Потребни радници на радном мјесту:

1. Возач/достављач "Б" категорије - 4 извршиоца

2. Возач "Ц" и "Е" категорије - 1 извршилац

Општи и посебни услови за пријем у радни однос:

1. пожељно радно искуство за возаче/достављаче,

2. Радно искуство на истим пословима најмање три године и положен државни испит за возаче "Ц" и "Е" категорије

3. да посједују добру комуникацију

4. спремност за тимски рад

5. рад на одређено вријеме

Оглас остаје отворен до попуне наведених радних мјеста.

Пријаву и CV слати на е-mail: [email protected] или на адресу.

**********

"ФРАТЕЛЛО ТРАДЕ" БАЊАЛУКА

АД, Рамићи бб, Бањалука

оглашава

О Г Л А С

за попуну радног мјеста и пријем у радни однос

1. Радно мјесто:

- Возач моторних возила - 1 извршилац,

- Мјесто рада Бањалука,

- Пријем у радни однос на неодређено вријеме, уз пробни рад три мјесеца

- Пуно радно вријеме.

2. Општи услови које кандидат мора испуњавати:

 - ССС - IV или III степен,

 - Да је држављанин РС,

 - Да има стално пребивалиште на територији РС,

 - Да није кажњаван,

 - Да је здрав и способан за рад на наведеном радном мјесту.

3. Посебни услови:

 - Искуство на сличним пословима,

 - Возачка дозвола, најмање "Б" и "Ц" категорије

 - Завршена школа за "возача моторног возила"

4. Оглас остаје отворен до попуне наведеног радног мјеста, заинтересовани кандидати могу доставити кратку биографију и контакт податке путем е-mailа [email protected],

контакт телефон Цветић Александар: 051/394-180.

**********

ЈУ "СВЕТИ САВА" БАЊАЛУКА

Ужичка бб, Бањалука

На основу "Пројекта подршке стицања радног искуства младих са ВСС у статус приправника - дјеце погинулих бораца ВРС" директор школе расписује

КОНКУРС

за пријем приправника са високом стручном спремом - дјеце погинулог борца ВРС у радни однос на одређено вријеме у ЈУ "Свети Сава" Бањалука

I - Расписује се јавни конкурс за пријем приправника са високом стручном спремом или са завршеним првим циклусом високог образовања у ЈУ "Свети Сава" Бањалука

А) Приправници:

1. Дипл. психолог .................................................... 1 (један) извршилац

2. Проф. разредне наставе .............................................1 (један) извршилац

II - Приправником се сматра лице које је завршило факултет и има високу стручну спрему, које први пут заснива радни однос у том занимању и које треба према закону положити стручни испит, а потребно му је претходно радно искуство у том занимању или професији.

III - Приправници се примају у радни однос на одређено вријеме у трајању од 12 (дванаест) мјесеци, ради обављања приправничког стажа, односно ради оспособљавања за самосталан рад и ради полагања стручног испита.

IV - Да би кандидати стекли својство приправника, потребно је да испуњавају сљедеће опште услове:

1. да су старији од 18 година,

2. да су држављани РС, односно БиХ,

3. да имају општу здравствену способност,

4. да нису осуђивани за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање 6 (шест) мјесеци

V - Поред општих услова, кандидати треба да испуњавају и сљедеће посебне услове и то:

- за мјесто под А/1, висока стручна спрема - дипломирани психолог

- за мјесто под А/2, висока стручна спрема - професор разредне наставе

VI - Уз пријаву на јавни конкурс, кандидати су дужни доставити доказе о испуњавању општих и посебних услова и то:

- пријаву на конкурс са кратком биографијом

- извод из матичне књиге рођених,

- увјерење о држављанству,

- копију личне карте,

- копију дипломе (или увјерење) о стеченој стручној спреми,

- додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

- увјерење о неосуђиваности не старије од три мјесеца,

- доказ о општој здравственој способности доставиће само изабрани кандидати прије заснивања радног односа,

- доказ да се воде на евиденцији Завода за запошљавање РС, Биро Бањалука,

- овјерену изјаву да раније нису заснивали радни однос у свом звању, односно да нису заснивали радни однос у струци,

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о

утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС.

Сва документа се достављају у оригиналу или у овјереној копији.

VII - Пријаве са доказима о испуњавању општих и посебних услова могу се доставити путем поште на наведену адресу са назнаком "Комисији за пријем приправника".

Рок за подношење пријаве износи 8 (осам) дана од дана објављивања јавног огласа у дневном листу "Глас Српске".

Интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса ће се обавити дана 21.8.2017. године у 10 часова у просторијама школе.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

**********

ЈУ МЕДИЦИНСКА ШКОЛА БАЊАЛУКА

Цетињска бр. 1, Бањалука

расписује

КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

1. Професор њемачког језика - приправник, 1 извршилац, на неодређено вријеме, 10 часова,

2. Професор стручних предмета - доктор медицине, 1 извршилац, на одређено вријеме до повратка раднице са породиљског одсуства - до 2.4.2018. године, пуна норма часова, лице са најмање једном годином радног искуства у струци,

3. Професор стручних предмета - доктор медицине, 1 извршилац, на одређено вријеме до 30.6.2018. године, пуна норма часова, лице са најмање једном годином радног искуства у струци,

4. Наставник за вјежбе - практичну наставу за лабораторијско-санитарне техничаре - дипломирани санитарни инжењер или виши санитарни техничар, 1 извршилац, на неодређено вријеме, 15 часова, лице са најмање једном годином радног искуства у струци,

5. Наставник за вјежбе - практичну наставу за медицинске техничаре - дипломирана медицинска сестра, виша медицинска сестра или еквивалент, 1 извршилац, на неодређено вријеме, 17 часова, лице са најмање једном годином радног искуства у струци.

Уз пријаву на конкурс, у којој се обавезно мора навести контакт телефон и која мора бити потписана од стране кандидата који се пријављује на конкурс, кандидати су дужни доставити сљедећу документацију (овјерене фотокопије):

- диплому о одговарајућој стручној спреми,

- додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

- извод из матичне књиге рођених,

- увјерење о држављанству,

- увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

- увјерење о радном стажу или увјерење о радном искуству издато од ранијег послодавца, из којег се јасно види: врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла за радна мјеста под редним бројевима 2, 3, 4. и 5,

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије

породице погинулог борца,

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца.

Са кандидатима који испуњавају услове из конкурса и који уз пријаву на конкурс доставе сву тражену документацију, Комисија за избор кандидата обавиће интервју и тестирање дана 21.8.2017. године (понедјељак) у 10 часова у просторијама школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Сви кандидати ће бити обавијештени о избору кандидата у року од 8 дана од дана извршеног избора.

Кандидат који буде изабран дужан је прије заснивања радног односа доставити љекарско увјерење надлежне здравствене установе о општој способности за рад и о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима које није старије од шест мјесеци.

Школа ће за кандидата који буде изабран прије заснивања радног односа прибавити увјерење о неосуђиваности.

Школа не враћа достављену документацију кандидатима, осим на лични захтјев, код секретара.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања у дневним новинама "Глас Српске".

Пријаве на конкурс са потребном документацијом доставити запечаћене у коверти лично на протокол у Секретаријат школе или поштом на адресу, са назнаком "За Комисију за избор кандидата".

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

***************

ЈУ ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКА ШКОЛА "НИКОЛА ТЕСЛА" БАЊАЛУКА

Јеврејска 48, Бањалука

директор расписује

КОНКУРС

за пријем на радна мјеста

1. Професор стручно-теоретске наставе за електротехничку струку, 1 извршилац на неодређено вријеме, са радним искуством у струци од најмање 1 године, пуна норма;

2. Професор стручно-теоретске наставе за електротехничку струку, 1 извршилац на одређено вријеме због замјене привремено одсутног радника до његовог повратка, са радним искуством у струци од најмање 1 године, пуна норма;

3. Професор стручно-теоретске наставе за електротехничку струку, 1 извршилац на неодређено вријеме, са радним искуством у струци од најмање 1 године, непуна норма - 10 часова наставе.

Уколико се на конкурс не пријави лице са радним искуством у струци од најмање 1 године, разматраће се пријаве кандидата приправника.

Поред општих услова предвиђених Законом о раду, кандидат треба да испуњава и посебне услове наведене у члану 75. Закона о средњем образовању и васпитању, да испуњава услове у погледу врсте стручне спреме и то:

- под тачком 1. конкурса: дипломирани инжењер електротехнике, смјер електронике и телекомуникација;

- под тачком 2. и 3. конкурса: дипломирани инжењер електротехнике, смјер електроенергетски и индустријски системи.

Кандидати су дужни доставити сљедећу документацију:

1. пријаву на конкурс која мора бити потписана од стране кандидата који се пријављује на конкурс и у којој се обавезно мора навести адреса, контакт телефон и кратка биографија кандидата,

2. диплому о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању, са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

3. додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

4. извод из матичне књиге рођених или овјерену копију личне карте,

5. увјерење о држављанству РС или БиХ,

6. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

7. увјерење о радном искуству у струци у трајању од најмање 1 године ако се пријављује лице које није приправник,

8. увјерење о радном стажу (ако има радни стаж) издато од ранијег послодавца из којег се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла. Уколико је кандидат радио са непуним радним временом, то радно вријеме потребно је прерачунати у пуно радно вријеме,

9. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

10.     увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

11.     увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Кандидат који буде изабран дужан је прије заснивања радног односа доставити љекарско увјерење надлежне здравствене установе о општој способности за рад и о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима које није старије од 6 мјесеци.

Увјерење о неосуђиваности школа ће затражити за кандидата који буде изабран.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Тестирање и интервју са кандидатима који доставе благовремене и потпуне пријаве, односно који испуњавају услове конкурса обавиће се дана 21.8.2017. године (понедјељак) у 10 часова у просторијама школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Конкурс је отворен осам дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске".

Неблаговремене и непотпуне пријаве се неће разматрати.

Пријаве са потребном документацијом доставити лично запечаћене на протокол у секретаријат школе или поштом на адресу школе са назнаком "За Комисију за избор кандидата".

***************

ОСНОВНИ СУД У БАЊАЛУЦИ

ул. Владике Платона бр. 2, Бањалука

доноси

ОДЛУКУ

о расписивању конкурса за пријем радника у Основни суд у Бањалуци

I

Расписује се сљедећи:

КОНКУРС

за пријем радника на упражњена радна мјеста

Радно мјесто:

1. Судијски асистент ................ 1 извршилац на неодређено вријеме,

2. Архивар ................................................... 1 извршилац на неодређено вријеме,

3. Референт извршења ............ 1 извршилац на одређено вријеме,

4. Судијски асистент ......................... 2 извршиоца на одређено вријеме.

Услови:

Поред општих услова прописаних законом, кандидати треба да испуњавају и посебне услове:

За радно мјесто под редним бројем 1.

- ССС - средња школа,

- 6 (шест) мјесеци радног искуства на истим или сличним пословима,

- положен стручни управни испит,

- познавање рада на рачунару.

 За радно мјесто под редним бројем 2.

- ССС - завршена гимназија, средња економска школа или управна школа - IV степен стручне спреме,

- 6 (шест) мјесеци радног искуства на истим или сличним пословима,

- положен стручни управни испит,

- познавање рада на рачунару.

За радно мјесто под редним бројем 3.

- VSS или ССС - завршена виша школа друштвеног смјера - V степен стручне спреме или гимназија, економска школа - IV степен стручне спреме,

- 1 (једна) година радног искуства на истим или сличним пословима,

- положен стручни управни испит,

- познавање рада на рачунару.

За радно мјесто под редним бројем 4.

- ССС - средња школа,

- 6 (шест) мјесеци радног искуства на истим или сличним пословима,

- положен стручни управни испит,

- познавање рада на рачунару.

Уз пријаву на конкурс кандидати су дужни доставити доказе о испуњавању општих и посебних услова (у оригиналу или овјерену фотокопију):

- диплому - свједочанство о завршеној школи,

- извод из матичне књиге рођених,

- увјерење о држављанству,

- увјерење да се не води кривични поступак не старије од 6 мјесеци

- увјерење о положеном стручном управном испиту (за радна мјеста под редним бројем 1, 2, 3. и 4)

- доказ о траженом радном искуству (за радна мјеста под редним бројем 1, 2, 3. и 4)

- доказ о познавању рада на рачунару (за радна мјеста под редним бројем 1, 2, 3. и 4).

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

Са свим кандидатима који у потпуности испуњавају услове из конкурса, Комисија за пријем ће обавити претходно тестирање и интервју, о чему ће кандидати бити благовремено обавијештени поштом или телефонским путем на контакт телефон који су сви кандидати дужни навести у пријави.

Рок за подношење пријава је 8 дана од дана објављивања конкурса у дневном листу "Глас Српске".

Пријаве са потребним доказима се могу достављати лично или путем поште на адресу са назнаком: -ЗА КОНКУРС-

II

Ова одлука ступа на снагу даном доношења, а о реализацији исте задужује се секретар суда.

********

ОСНОВНИ СУД У БАЊАЛУЦИ

ул. Владике Платона бр. 2, Бањалука

доноси

ОДЛУКУ

о поништењу конкурса и невршењу избора кандидата на радна мјеста судијски асистент, архивар, референт извршења, судијски асистент, по расписаном јавном конкурсу у дневном листу "Глас Српске" од 2.8.2017. године

I

Поништава се конкурс и неће се извршити избор кандидата на упражњено радно мјесто под редним бројем 1. Судијски асистент - 1 извршилац на неодређено вријеме, 2. Архивар - 1 извршилац на неодређено вријеме, 3. Референт извршења - 1 извршилац на одређено вријеме, 4. Судијски асистент - 2 извршиоца на одређено вријеме, по расписаном јавном конкурсу од 2.8.2017. године, расписаном на основу одлуке предсједника Основног суда у Бањалуци број: 071-0-СУ-17-0002175 од 27.7.2017. године.

II

Са овом одлуком ће се упознати чланови именоване Комисије за избор и сви кандидати који су се пријавили на расписан јавни конкурс.

III

 Ова одлука ступа на снагу даном доношења.

*************

ПРОФИ НОВА ДОО ПЈ БАЊАЛУКА

Алеја Светог Саве 59/8, 78000 Бањалука

расписује

ОГЛАС

за два радна мјеста

Књиговођа у ПЈ Бањалука - 2 извршиоца

и то:

1 приправник

1 економиста са искуством

Услови:

Приправник са ВСС из категорије дјеце погинулих бораца ВРС или,

ВСС, ВШС или ССС из категорије дјеце погинулих бораца ВРС, ратних војних инвалида и незапослених демобилисаних бораца ВРС, са радним искуством из домена послова на који се пријављује.

Кандидат који се пријављује за радно мјесто књиговође, а има претходно радно искуство, односно није приправник, пожељно је да посједује лиценцу за звање овлаштеног рачуновође или овлаштеног рачуноводственог техничара.

Кандидати за посао морају бити пријављени у Заводу за запошљавање РС као незапослена лица прије 19.3.2017. године.

Познавање енглеског језика,

Возачка дозвола "Б" категорије.

Пријаве је потребно доставити у року од 10 дана на адресу или и-мејлом: александар.цолицЖпрофинова.ба

Уз пријаву на конкурс потребно је доставити кратку биографију, доказ о радном искуству, потврде о стручном усавршавању, препоруке претходних послодаваца.

НАПОМЕНА: Уколико пријаву шаљете поштом, молимо вас да не достављате оригиналне документе, јер пријаве не враћамо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана