Узмите бесплатних 50€ за трговање ценом акција Microsoft-а на свjетској берзи

Агенције
Узмите бесплатних 50€ за трговање ценом акција Microsoft-а на свjетској берзи

Акције Microsoftа су у посљедњих недјељу дана порасле 2.45% а у посљедњих четири недјеље 9.32%. У току претходне недјеље надмашиле су својим растом и раст индекса S&P500 за 2.65%.

Искористите прилику и узмите 50€ за трговање цијеном акција Microsoft-а на свјетској берзи.

Узмите бесплатних 50€ за трговање овдjе.

Windows 10 је објављен 29. јула и поред великих очекивања његово појављивање није имало значајнији утицај на цијене акција Microsoftа. У периоду између 20. -24. августа цијена је чак пала са 46 на 39 долара што је касније надокнађено.  Према процjенама економиста, Windows 10 тренутно обухвата нешто изнад 5% укупног тржишта PC оперативних система што је више него дупло мање од процента који покрива Windows 8.1.

’Microsoft је још увијек у игри када су у питању паметни телефони и октобарски догађај ће ојачати амбиције на овом пољу. Најављени  се нови модели, верзија са мањим дисплејем величине између iPhonе 6S и 6S Plus и 950 XL Lumina са знатно већим дисплејем’, кажу у FXLider-у.

Други производ који ће Microsoft представити је унапређен Surface Pro 4.  Apple је недавно објавио свој iPadPro тако да се од новог SurfacePro-а очекује да у многоме надмаши продају претходне верзије. Ово су само неки од новитета који ће данас бити представљени.

Поред тога, Microsoft је најавио и промjену у финансијској структури што наговијештава велике промјене у самој компанији. У међувремену рат патената који траје на тржишту паметних телефона већ неколико година приближио се разрешењу. Google и Microsoft  потписали  су споразум  за око 20 патената. Услови договора нису још увијек познати јавности али се претпоставља да је договор сличан оном из прошле године између Google-а и Apple-а.

’Цијене акција Microsoftа тренутно се крећу око 44.50 долара, међутим уз унапређење производа које се најављује очекује се да цијена акција ускоро порасте према неким процјенама и до 50 долара. Merrill Lynch је недавно унапредила рејтинг акција Microsoft-а  са испод просjечног на неутрални, уз очекиван раст цијене до 46 долара. Са друге стране Market Watch је поставио очекивану вриједност на 50.44 долара по акцији’, наводе из FXLider-а.

Узмите бесплатних 50€ за трговање овдjе.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.
Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti
Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана