Uzmite 50€ i trgujte dionicama Facebooka i Microsofta

Agencije
Uzmite 50€ i trgujte dionicama Facebooka i Microsofta

Od početka godine do danas, dionice Facebooka porasle su nevjerovatnih 30%, dok su dionice Microsofta samo u posljednjih mjesec dana porasle oko 3%.

Iskoristite priliku i uzmite besplatnih 50€ za trgovanje na svjetskoj berzi i zaradite na cijeni dionica Facebooka i Microsofta.

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Microsoft i Facebook su objavili da će zajedničkim snagama kao partneri postaviti podvodni internet kabl  ispod Atlantskog okeana od Sjeverne Virdžinije do Bilbaoa u Španiji a potom i do mrežnih čvorišta u Evropi i Africi.

6,600 km dugačak MAREA kabl će imati najveći kapacitet od svih kablova koji su do sada bili postavljani ispod Atlantika - osam parova vlakana i inicijalno projektovan  kapacitet od 160 Tbps.

Osnovni cilj je lakše prenošenje informacija širom svijeta . Novi MAREA kabl će pomoći da se zadovolje potrebe korisnika kada je u pitanju veća brzina protoka informacija , pouzdane veze za cloud i online usluge.

Prema riječima obje kompanije ovo partnerstvo bi trebalo da ubrza razvoj sljedeće generacije internet infrastrukture.

Danas obje kompanije održavaju velike cloud-computing operacije. Facebook ima preko 1.65 milijardi korisnika, dok Microsoft upravlja snažnim paketima online usluga kao što su Azue, Bing, Xbox Live, i Office 365.

****

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, potraživanje niti transakciju, u pogledu bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garanciju za tačnost ili potpunost ovih podataka. U pogledu toga toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana