UZMITE BESPLATNIH 50€ i trgujte dionicama Mercedesa

Agencije
UZMITE BESPLATNIH 50€ i trgujte dionicama Mercedesa

Diter Yetsche, predsjednik odbora direktora kompanije Dajmler AG (u čijem sastavu je i Mercedes), izjavio je da kompanija ulazi u drugu polovinu 2016. godine sa rekordnom prodajom i identičnim očekivanjima za drugu polovinu godine. Od početka jula mjeseca, cijena dionice Dajmlera AG je porasla za nevjerovatnih 20%.

FXLider, svim čitaocima Glasa Srpske, daje besplatnih 50€ za trgovanje cijenom dionica Mercedesa (Dajmlera) na svjetskoj berzi.

Besplatnih 50 EVRA za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Najljući rival Rols rojsu i Bentliju u segmentu luksuznih limuzina, Dajmlerov Majbah, poslije višedecenijskog iščekivanja, konačno uzvraća udarac. 

Mercedes Maybach S600

Dizajniran u saradnji sa Mercedesom, danas dijelom samog Dajmlera, posljednji model – Mercedes-Maybach S600 predstavlja skupocjeniju verziju već luksuznih limuzina S klase.  Kod ovog modela, uočljivo je prošireno međuosovinsko rastojanje koje je dodatno „rastegnuto” preko 20 cm kako bi se udovoljilo prohtjevima bogate klijentele za većim komforom pozadi.  Inženjerima Mercedesa je dat težak zadatak da pruže svoj maksimum, odnosno osmisle i sastave najbešumniju limuzinu na svijetu.  Čini se da su uspjeli u tome.

Osim divne spoljašnosti i krasne unutrašnjosti, mehanika ovog vozila je impresivna.  Posjeduje snažan dvanaestocilindrični motor od 6000 kubika, odnosno 523 konjske snage.  Vozilo iz mirovanja dostiže brzinu od 96 km/čas za samo 5 sekundi.  Cijena ovog vozila, za neke prava sitnica, ide preko 190.000 američkih dolara.

Besplatnih 50 EVRA za trgovanje cijenom dionica Mercedesa možete preuzeti ovdje.

Vision Mercedes-Maybach 6

Međutim, Dajmler ne namjerava da se zaustavi na ovom modelu već da dalje razvija ovaj segment vozila.  Kompanija je, idući u korak s tendencijama i očekivanjima tržišta, nedavno najavila novi prototip vozila na električni pogon, potpisan kao „Vision Mercedes- Maybach 6“.  Motor ovog modela može da razvije 750 konjskih snaga, odnosno brzinu od 96 km/čas za nepune 4 sekunde.  Cijena se s nestrpljenjem očekuje, a procjene su da će biti iznad 380.000 dolara pa naviše.

Besplatnih 50 EVRA za trgovanje cijenom dionica Mercedesa možete preuzeti ovdje.

Poslovni rezultati Daimlera

Što se tiče samog poslovanja i poslovnih rezultata, Dajmler AG bilježi rekordnu prodaju vozila u 2015. godini a sličan trend nastavljen je i u ovoj.  U drugom kvartalu ove godine, objavljen je rast prodaje vozila od 7%, dok su ukupni prihodi u odnosu na isti kvartal prošle godine porasli 3%, na 38,6 milijardi eura.  Neto dobit kompanije u drugom kvartalu ove godine je iznosila 2,452 milijarde u odnosu na 2,372 milijarde iz drugog kvartala 2015. godine što predstavlja porast od skoro 3,4%.

Besplatnih 50 EVRA za trgovanje cijenom dionica Mercedesa možete preuzeti ovdje.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, potraživanje niti transakciju, u pogledu bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garanciju za tačnost ili potpunost ovih podataka. U pogledu toga toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana