У Загребу представљена стратегија пословања у Облаку

Срна
У Загребу представљена стратегија пословања у Облаку

Бањалука - Искуства Адико банке на имплементацији "Ајдија енд иновејшн менаџмент" /Идеа & Инноватион Манагемент/ рјешења представљена су данас у Загребу на 11. конференцији "Оракл клауд деј" /Орацле цлоуд даy/.

Пажња конференције усмјерена је на цјеловиту стратегију пословања у "облаку" и утицај на трансформацију пословања компанија. Системско управљање идејама и иновацијама чини ову трансформацију значајно бржом и ефикаснијом, саопштено је из Адико банке.


Директор Адико банке Сарајево Санела Пашић рекла је да је циљ банке
прикупити, анализирати и имплементирати идеје из свих сегмената пословања и претворити их у профитабилне понуде и услуге за њихове клијенте, а "Оракл ајдија енд иновејшн клауд" /Орацле Идеа & Инноватион цлоуд/ је одличан алат за те сврхе.

Директор Адико банке Бањалука Марио Иванковић нагласио је да је прикупљање идеја и приједлога за иновације путем овог алата значајно брже, а предлагачи идеја могу да виде ефекте својих идеја у врло кратком року.

Шеф продаје и кључних клијената за "Оракл Адриатикс" /Орацле Адриатицс/ Фарук Јажић сматра да је "Ајдија енд иновејшн менаџмент клауд" пројекат Адико банке пионирски и уистину визионарски приступ менаџмента банке унапређењу цјелокупног пословања.

Према његовим ријечима, "Оракл" је стратешки препознао потенцијал и важност овог пројекта, те су са компанијом "Кор" из Сарајева недавно завршили имплементацију рјешења на начин да се запосленима омогући транспарентнији и ефикаснији начин учешћа у креирању и имплементацији пословне стратегије, те унапређењу пословних процеса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана