Радмила Бојанић, извршни директор за маркетинг и продају компаније м:тел: Наш циљ да надмашимо очекивања корисника

Маријана Миљић
Радмила Бојанић, извршни директор за маркетинг и продају компаније м:тел: Наш циљ да надмашимо очекивања корисника

Опен се прилагођава најзахтјевнијим потребама корисника. Осим врхунских спортских садржаја, има најбољи филмски и серијски програм и то са ексклузивним садржајима, каже извршна директорица за маркетинг и продају компаније "м:тел" Радмила Бојанић.

* ГЛАС: Опен ИПТВ пакети су синоним за најсавременију дигиталну телевизију, најбржи интернет и најквалитетнији и ексклузиван телевизијски садржај. Шта је најновије што нуди "м:тел"?

БОЈАНИЋ: Опен је за све који желе више и који квалитет подразумијевају и константно траже промјену набоље. Пратећи захтјеве својих корисника, а у складу са пословном политиком, креирајући најновија рјешења у домену услуга и сервиса, одлучили смо да своје будуће кориснике обрадујемо још једном атрактивном понудом. Однедавно постоји много више разлога да љубитељи доброг садржаја и врхунског квалитета слике одаберу Опен и промијене ТВ оператора, јер не само да нудимо 200 најразличитијих ТВ канала, већ је у оквиру тренутне понуде могуће добити поклон до 200 КМ на Опен рачуну.

* ГЛАС: Компанија "м:тел" је прва објединила и спортску ТВ понуду на једном мјесту.

БОЈАНИЋ: Чињеница је да једини у БиХ, у основном телевизијском пакету, без додатне надокнаде, нудимо шест Арена Спорт канала, шест Спорт Клуб канала и канале Еуроспорт.  То практично значи да, уз м:тел Опен, готово не постоји могућност да пропустите нешто важно што се дешава у свијету спорта на било којем крају планете. Опен се у ствари прилагођава најзахтјевнијим потребама корисника. Осим врхунских спортских садржаја, Опен има најбољи филмски и серијски програм и то са ексклузивним садржајима, свјетски познате HBO, AXN, Mionimax, Pickbox видеотеке. Са Опеном можете гледати пропуштени ТВ садржај, снимати или премотавати изабрани садржај и гледати заправо оно што желите и кад ви то желите. Такође је атрактивна и бесплатна услуга Open To Go, помоћу које можете своје омиљене ТВ садржаје пратити на својим мобилним уређајима - телефонима или таблетима, гдје год се налазили.

* ГЛАС: Које су кључне предности "м:тел" понуде?

БОЈАНИЋ: Обједињавање свих услуга на једном мјесту и фокусираност на корисника у сваком смислу. Наша понуда се искључиво базира на резултатима истраживања тржишта и одговорима на питање шта је то што корисници желе. Свјесни смо да је данашњи корисник образован, информисан и софистициран и да не жели само најповољније цијене, већ и изузетан квалитет услуга и богатство понуде. У домену мобилне телефоније, "м:тел" нуди најповољније услове комуницирања на тржишту, уз повољне цијене телефона. Сарадња са највећим свјетским компанијама као што су Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Microsoft, резултирала је чињеницом да у је у оквиру наше понуде могуће изабрати најсавременији мобилни уређај по цијени већ од једне КМ са гарантним роком и до три године. Корисник исплаћује апарат кроз претплату коју у потпуности троши на мобилну комуникацију уз бројне додатне бенефите. За оне које желе потпуну контролу трошкова и имају навику допуњавања припејд рачуна, из мјесеца у мјесец креирамо све повољније Френд промотивне понуде. Што се тиче пословног сегмента, компанија м:тел није само пуки пружалац услуга, већ се истински трудимо да будемо добар пословни партнер креирајући рјешења која битно утичу на смањење трошкова комуницирања, сигурно складиштење података кроз развој цлоуд сервиса, развој електронског пословања и развој пословања уопште.

* ГЛАС: Када говоримо о телекомуникацијама данас, шта Вам је прва асоцијација?

БОЈАНИЋ: Брзина и развој. Услуге телеком оператера одавно нису само једноставно примање и слање порука и позива, оне су ризница невјероватних могућности које људима омогућавају да буду ближе него икада, размјењују информације, развијају и унапређују пословање, штеде вријеме и уживају у прилици да имају цијели свијет на длану. У времену невјероватних ИТ могућности и промјена, телеком оператери улажу додатне напоре да у сваком моменту креирају конкурентну понуду. Управо то је стратешко опредјељење компаније "м:тел". Корисник је наша мотивација и у сваком тренутку смо окренути управо његовим потребама због којих постојимо и радимо.

* ГЛАС: Развој паметних мобилних уређаја и нових технологија глобално утиче и на приходе телеком оператера. Како се компанија "м:тел" суочава са тим изазовом?

БОЈАНИЋ: Као оператер са великим искуством,  "м:тел" се спремно прилагођава свим тржишним изазовима, па и овоме. Упркос експанзији и утицају ОТТ сервиса, биљежимо повећање броја корисника услуга мобилне телефоније и значајно повећање броја корисника интегрисаних Опен услуга, које су у фокусу нашег пословања. Као и свуда у свијету, поједини сервиси, као што је фиксна телефонија, губе битку са новим, савременим технологијама, те телекоми глобално кормило бизниса окрећу ка дата сервисима, али и удруживању са другим секторима.

* ГЛАС: Шта је то што "м:тел" корисници могу да очекују у будућности?

БОЈАНИЋ: Ексклузивну ТВ понуду и кућну видеотеку, поуздан, неограничен и брз интернет, бројне бонусе у фиксној и мобилној телефонији, врхунске уређаје, те услуге и корисничку подршку који могу да стану раме уз раме било ког свјетског телеком оператера. У континуитету улажемо значајна средства у нове инвестиције и развој приступне мреже, знајући да је то неопходно за дугорочан пословни успјех. Јачањем мрежних капацитета стичемо услове за унапређење и ширење "м:тел" портфолија, још бољи квалитет и већу доступност услуга. Поред развоја услуга, "м:тел" ће и даље битно утицати на развој спорта, културе, образовања, те бити  промотер хуманости, одговорности и правих вриједности.

Модерне услуге и стручан кадар

Радмила Бојанић истиче да је "м:тел" један од најбољих телеком оператера у окружењу.

- Одликују га модерне услуге, најсавременија технологија и стручан кадар оспособљен за нове изазове који предстоје на изградњи дигиталног друштва - изјавила је Бојанићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана