Преузмите бесплатну Е-књигу: Како трговати на свјетској берзи

Агенције
Преузмите бесплатну Е-књигу: Како трговати на свјетској берзи

Трговање на свјетској берзи може бити изузетно профитабилно уколико знате како правилно искористити прилике које вам ово тржиште свакодневно пружа.

Обзиром да на свјетској берзи можете трговати са преко 150 производа, укључујући валуте, злато, нафту, робе, дионице и индексе, уз јединствену могућност зараде и када цијене расту али и када цијене падају, ово тржиште је у кратко вријеме постало популарно међу индивидуалним трејдерима.

Оно што је такође интересантно је што свјетској берзи приступате и на њој тргујете преко интернета, путем вашег десктоп, лаптоп или мобилног уређаја, било гдје да се налазите, 24 сата дневно, 5 дана у седмици.

FXLider вам поклања е-књигу коју можете бесплатно преузети и сазнајте како се укључити у трговање и искористити свакодневне прилике за зараду. Као додатак, уз књигу добијате и бесплатних 50€ за трговање на свом рачуну, с којима одмах можете почети трговати на свјетској берзи.

Преузмите е-књигу и 50€ за трговање овдје.

XLider има сарадњу са Fortrade Limted – компанијом ауторизованом и регулисаном у UK од стране FCA (Financial Conduct Authority) под лиценцом број 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtjevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumijeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Slijedstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана