Палета нових услуга уз квалитетно гориво

Маријана Миљић
Палета нових услуга уз квалитетно гориво

Бањалука - "Крајинапетрол" Бањалука јуче је отворио обновљену бензинску станицу у бањалучком насељу Борик, на којој возачи могу купити квалитетно гориво и користити нове и савремене услуге.

Возачи сада могу и сами точити гориво захваљујући уграђеном апарату за самоуслуживање, који ће бити у функцији од поноћи до шест часова.

- Начин рада самоуслужног апарата је једноставан. Он ће у почетку функционисати на готов новац, а за петнаестак дана ће бити омогућено и коришћење банкарских картица. Возачи ће моћи само да сипају гориво, али не и ауто-гас јер је за то због безбједносних разлога потребна посебна обука - рекао је директор "Крајинапетрола" Милован Бајић.

Купцима су сада на располагању и банкомат и маркет, који је снабдјевен широким асортиманом производа.

"Крајинапетрол" је на обновљеној бензинској станици обрадовао првих десет купаца са десет литара бесплатног горива, односно 20 литара ауто-гаса. Поред тога, сваки десети купац је почашћен са десет додатних литара горива, а та акција биће настављена и данас.

Бензинска станица у Борику изграђена је 1968. године и од тада није обновљена, а "Крајинапетрол" је у њен савремени изглед уложио око 700.000 марака. За непуна три мјесеца објекат је у потпуности реновиран из властитих извора и кроз компензацију.

У "Крајинапетролу" истичу да ту неће стати са улагањима у ланац бензинских станица и њихово осавремењавање, а прва у реду за реновирање су продајна мјеста у Српцу и Новом Граду.

- У зависности од укњижења имовине, посветићемо се и обнављању осталих бензинских станица како би возачи и остали наши купци имали све на једном мјесту, од квалитетног горива и апарата за самоуслуживање, до банкомата и маркета - навео је Бајић.

"Крајинапетрол" је једини ланац бензинских станица који је у државном власништву.

Пословање

"Крајинапетрол" је 2016. годину завршио у плусу, а 151 радник редовно је добијао плате, уз које су уредно уплаћивани порези и доприноси.

- Настојаћемо да наставимо са добрим резултатима и да их, уколико се укаже прилика, побољшамо - навео је Милован Бајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана