ПРЕУЗМИТЕ БЕСПЛАТНИХ 50 ЕУРА и тргујте дионицама Аудија

Агенције
ПРЕУЗМИТЕ БЕСПЛАТНИХ 50 ЕУРА и тргујте дионицама Аудија

Од фебруара 2016. године, дионице Volkswagen-а (у чијем саставу је и Ауди) су порасле око 24%, углавном на крилима вјеровања да ће компанија коначно повратити свој стари углед, који је у 2015. години био пољуљан.

FXLider, свим читаоцима Гласа Српске, даје бесплатних 50 ЕУРА за трговање цијеном дионица Аудија (VW-а) на свјетској берзи.

Бесплатних 50 ЕУРА за трговање можете преузети овдје.

Кобна 2015. година

У љето 2015. године Volkswagen је с правом оптужен да је намјерно подесио софтвер у својим ТДИ моторима како би прошао тестове емисије издувних гасова Америчке агенције за заштиту животне средине. Одмах потом, Volkswagen је опозвао 482.000 својих возила из САД. Осим тога, очекивало се да скоро 11 милиона возила широм свијета крене истим путем без повратка. Бројни учесници на тржишту су, природно, жељели да се ослободе дионица ове њемачке компаније, па је њена цијена стрмоглаво пала око 44%. Било је неминовно да менаџмент компаније нешто предузме.

У септембру 2015. године, Volkswagen је именовао Матијаса Милера, главног директора Porsche-а, за новог извршног директора компаније који је на своја плећа преузео задатак да поврати пољуљано повхерење у Њемачког гиганта.

Бесплатних 50 ЕУРА за трговање цијеном дионица Аудија можете преузети овдје.

Годину дана касније и велики повратак

Годину дана касније, Volkswagen још увијек није мртав. Напротив, ова групација јача и подиже стандарде својим конкурентима. За захтјевне купце из Кине, у припреми је модел Fideon из топ седан класе са одмјерено луксузним карактеристикама. Већ спреман за масовну производњу, овај модел покреће мотор од 300 коњских снага, запремине 3000 кубика,као и турбо расплињач са шест цилиндара у В распореду. Својим димензијама превазилази модел Passat. Почетна цијена овог модела је око 53.000 долара. Процјене су да ће, годишње, између 1000-2000 возила бити продато. Интересантно је да ће овај модел највjероватније бити директна конкуренција Ауди-ју, сестринском бренду Volkswagenа.

Бесплатних 50 ЕУРА за трговање цијеном дионица Аудија можете преузети овдје.

Audi E-Tron

С друге стране, конструктори Volkswagen-овог бренда - Ауди не посустају. За 2018. годину је у припреми СУВ модел који ће бити прво електрично возило под називом „е-трон" чији концепт је осмишљен још 2009. године. Ауди настоји да прошири понуду у сегменту електро-возила и тиме задовољи потребе све ширег круга купаца. Све ово дешава се у свјетлу настојања и обећања руководства Volkswagen-а и Аудија да се обустави даља производња неких слабијих модела и ресурси преусмјере на сегмент возила на електрични погон.

Бесплатних 50 ЕУРА за трговање цијеном дионица Аудија можете преузети овдје.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970. Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана