Ovaj čovjek je zaradio više od 3000$ za manje od 2 dana, trgujući na svjetskoj berzi od svoje kuće

G.S.
Ovaj čovjek je zaradio više od 3000$ za manje od 2 dana, trgujući na svjetskoj berzi od svoje kuće

Mladen Todorović iz Bijeljine (BiH), pored porodičnog restorana koji vodi, ima i dodatni izvor prihoda. Zaradu ostvaruje od kuće, sa svog laptopa i mobilnog telefona, trgujući na svjetskoj berzi preko interneta.

’Za trgovanje na svjetskoj berzi i FXLider sam saznao preko interneta. Prvo sam na njihovom sajtu otvorio demo račun za vježbanje i trgovao par dana. Poslije toga sam otvorio realni račun, investirao svoj novac i vrlo brzo krenuo da zarađujem’, kaže Todorović.

Za samo 2 dana, Mladen Todorović je na uloženih 180 dolara ostvario profit od 3264 dolara trgujući ruskom rubljom na svjetskoj berzi.

’U globalu sam do sada zaradio oko 4000 dolara, a najviše sam zaradio na rublji. Najviše trgujem evrom u odnosu na dolar, zlatom i naftom. Međutim, od FXLider-a sam dobio informaciju da bi nešto moglo da se desi sa ruskom rubljom zbog kolapsa na njihovom tržištu. Iskoristio sam tu informaciju i nakon manje od dva dana trgovanja, zaradio sam 3264 dolara na uloženih 180 dolara’, kaže Todorović.

Svim čitaocima “Glasa Srpske”, koji žele da se oprobaju u trgovanju na svjetskoj berzi, FXLider daje 50€ namijenjenih za trgovanje na jedinoj berzi na kojoj možete zaraditi i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju.

Prijavite se ovdje i uzmite 50€ za trgovanje

 

 

 

FXLider ima ekskluzivnu saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Pored dolenavedenog odricanja od odgovornosti, ovaj materijal ne predstavlja ponudu , ili zahtjev za izvršenje transakcije bilo kojim finansijskim instrumentom. Društvo Fortrade ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu koja može biti sačinjena od ovih komentara ili za poljedice koje proizilaze iz njih. Ne daju se nikakve izjave niti garancije za tačnost i potpunost informacija. Shodno tome svako lice postupa u tom smislu u potpunosti na sopstveni rizik. Svako obezbjeđeno istraživanje, ne uzima u obzir specifične investicione ciljeve, finansijsku situaciju i potrebe određene osobe koja može da ga primi. Ono nije sastavljeno u skladu sa zakonskim zahtjevima, osmišljen da promoviše nezavisnost investicionog istraživanja, kao takvog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana