Ovaj Banjalučanin za manje od 2 mjeseca zaradio je više od 2000€ trgujući na svjetskoj berzi od svoje kuće

Agencije
Ovaj Banjalučanin za manje od 2 mjeseca zaradio je više od 2000€ trgujući na svjetskoj berzi od svoje kuće

Tomislav Rogić iz Banjaluke, je dio svog slobodnog vremena posvetio jednom savremenom načinu zarađivanja novca koji mu već dva mjeseca obezjbeđuje konstantan prihod. On trguje na svjetskoj berzi preko interneta putem svog laptop-a ili mobilnog telefona kada je u pokretu.

’Vidio sam jednu reklamu na internetu za FXLider, malo me je zaintrigiralo, pročitao sam nešto o tome i poslao im jedan mejl . Vrlo brzo su mi odgovorili. Moje prvo pitanje je bilo čime se trguje i šta je najprofitabilnije, na osnovu čega sam se opredjelio za naftu’, kaže Rogić.

Za  manje od 2 mjeseca, Tomislav Rogić  je na investiranih  5000 eura ostvario profit od 2182 eura trgujući cenom nafte na svetskoj berzi.

’Uložio sam 5000 eura i za ova dva mjeseca napravio profit od nešto više od 2000 eura. Sav profit koji sam ostvario do sada sam podigao, on je uplaćen na moj račun, a moj uloženi novac plus bonus koji sam dobio od FXLider-a i dalje stoje na mom računu za trgovanje’, kaže Rogić.

Svim čitaocima Glasa Srpske, koji žele da se oprobaju i iskuse trgovanje na svetskoj berzi, FXLider daje 50€ namenjenih za trgovanje na jedinoj berzi na kojoj možete zaraditi i kada cene rastu ali i kada cene padaju.

 

Prijavite se ovde i uzmite 50€ za trgovanje

 

FXLider ima ekskluzivnu saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

 

Pored dolenavedenog odricanja od odgovornosti, ovaj materijal ne predstavlja ponudu , ili zahtjev za izvršenje transakcije bilo kojim finansijskim instrumentom. Društvo Fortrade ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu koja može biti sačinjena od ovih komentara ili za posljedice koje proizilaze iz njih. Ne daju se nikakve izjave niti garancije za tačnost i potpunost informacija. Shodno tome svako lice postupa u tom smislu u potpunosti na sopstveni rizik. Svako obezbeđeno istraživanje, ne uzima u obzir specifične investicione ciljeve, finansijsku situaciju i potrebe određene osobe koja može da ga primi. Ono nije sastavljeno u skladu sa zakonskim zahtjevima, osmišljen da promoviše nezavisnost investicionog istraživanja, kao takvog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana