Отворен Фолксвагенов продајно-сервисни центар

Срна
Отворен Фолксвагенов продајно-сервисни центар

Лакташи - Предсједник Републике Српске Милорад Додик данас је у Трну код Лакташа отворио овлаштени "Фолксвагенов" продајно-сервисни центар "Брчко Гас" Бањалука у којем је ће бити запослен 21 радник.

Обраћајући се окупљенима, Додик је рекао да је "Брчко гас" позната регионална компанија и да му је драго да су у бањалучкој регији, отварајући овај центар, проширили своју дјелатност.

"Сада ће свима који купују њихове аутомобиле и који су ишли на сервисирање у Брчко то бити омогућено да обаве овдје", истакао је Додик.

Он је рекао да подржава пословне амбиције власника компаније "Брчко гас", који је његов велики пријатељ.

"Сама чињеница да ће овдје бити 21 новозапослени радник говори о томе да се остварује одређена друштвена корист", истакао је Додик.

Градоначелник Брчко дистрикта Синиша Милић пожелио је да се Република Српска развија и да буде оно што је "Фолксфаген" у свијету аутомобилске индустрије.

Милић је нагласио да је од велике важности да се на овај начин да пуни допринос афирмацији Републике Српске у привредном смислу, посебно ако се има у виду отварање 21 новог радног мјеста у овом центру.

Власник компаније "Брчко гас" Ђорђа Којић рекао је да ова компанија данас запошљава укупно 334 радника, а 22 године бави се продајом "фолксфаген" и "ауди" возила.

"Надам се да ће овај наш пословни центар радити успјешно као што ради у Брчком", истакао је Којић.

Он је рекао да је у овом центру отворен сервис и продаја возила, а ускоро ће бити отворена и лакирница возила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана