Једина птичица која вам пружа прилику да зарадите новац

Агенције
Једина птичица која вам пружа прилику да зарадите новац

Као што и претпостављате ријеч је о Twitterу, најпознатијој птичици на свијету, чије су дионице од фебруара ове године до данас порасле за невјероватних 43%.

FXLider, свима који желе да зараде на цијени дионица Twitterа на свјетској берзи, даје бесплатних 50 евра почетног капитала.

Бесплатних 50 евра за трговање можете преузети овдје.

Twitter, гигантски сајт за мини блогове, основан прије 10 година, представља интернетско окружење вођено паролом „Шта се то тренутно дешава у свијету".

Број активних корисника се посљедњих година константно увећава, а у другом кварталу ове године достигао је 313 милиона. Иако се број корисника спорије увећава још од 2014. године, просјечна годишња стопа раста још увијек износи 45%.

Послије недавно објављених пословних резултата за други квартал, према којима је забиљежен раст прихода од оглашавања за 20%, ова компанија је осмислила нови начин на који жели да увећа приходе - промотивни стикери. Наиме, када корисник направи фотографију, може одабрати промотивни стикер одређеног бренда који може подијелити са осталим корисницима Twitterа. То значи да ће промотивне стикере креирати познати брендови који ће платити компанији Twitter да их стави на располагање милионима својих корисника. Ова услуга ће бити понуђена глобалним компанијама, а прва међу њима биће Pepsi Co. који ће дизајнирати 50 својих стикера. Чини се сјајна идеја да твитераши, комуницирајући између себе, раде уједно на маркетингу великих брендова, али и Twitter који ће то лијепо наплатити.

Приходи Twitterа су у 2015. години износили 2,2 милијарде долара, а очекивани за ову годину су 2,6 милијарди. Од ове нове иницијативе се очекује много. Тачније, то, да њен допринос у укупним приходима буде најмање 13%.

********

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, potraživanje niti transakciju, u pogledu bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garanciju za tačnost ili potpunost ovih podataka. U pogledu toga toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана