Jahorina ekonomski forum povezuje region

M. Mi.
Jahorina ekonomski forum povezuje region

Banjaluka - Treći "Jahorina ekonomski forum", čija će glavna tema biti regionalna saradnja kao poluga ekonomskog razvoja zemalja jugoistočne Evrope, biće održan 3. i 4. maja ove godine u hotelu "Termag" na Jahorini.

Forum organizuje Udruženje ekonomista RS - SWOT u saradnji sa Savezom ekonomista Srbije i pod pokroviteljstvom predsjednika RS Milorada Dodika. Izvršni direktor Udruženja ekonomista RS - SWOT Saša Grabovac istakao je da su dosadašnja dva foruma izazvala veliku pažnju stručne, ali i šire javnosti i da očekuje da će ih ovogodišnji nadmašiti u svim segmentima.

- Najveća novina u odnosu na prethodne dvije godine je da ovogodišnji forum organizujemo u saradnji sa Savezom ekonomista Srbije koji već 25 godina organizuje "Kopaonik biznis forum", koji je jedan od najvećih skupova ovog tipa u ovom dijelu Evrope. To će nam dati dodatni kvalitet. Očekujemo da će ovogodišnji forum biti najposjećeniji do sada, jer je već postao prepoznatljiv brend u regionu. Na 13 panela i tri okrugla stola okupićemo veliki broj stručnjaka koji će u razmjeni mišljenja, iskustava i očekivanja doći do zaključaka koji će svima biti od koristi - kazao je Grabovac.

Govoreći o temi ovogodišnjeg foruma, Grabovac je rekao da se ona sama nametnula kroz trendove i projekte koji se dešavaju ili su najavljeni u posljednjih godinu.

Više informacija o "Jahorina ekonomskom forumu" dostupno je na njnjnj.jahorinaforum.com i www.swot.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana