Х&М отвара продавницу у Бањалуци, расписан конкурс за пријем радника

Х&М отвара продавницу у Бањалуци, расписан конкурс за пријем радника 04.07.2018 16:35 | klix.ba

Свјетски позната компанија Hennes & Myuritz (Х&М) расписала је конкурс за пријем радника на неколико позиција у Бањалуци, што потврђује како познати шведски ланац продавница одјеће оствара своју пословницу и у Бањалуци.

Судећи према огласима на Посао.ба, компанија Х&М тражи директора сектора, благајника, продавача, менаџера продавнице и правника. Х&М тражи по једну особу за сваку од ових позиција.

"Све што је досад познато јесте да они долазе у Бањалуку те да креће регрутација и одабир нових радника. Локација продавнице те било какве додатне информације нису познате. Онолико колико пише у огласима за посао, толико је и нама познато", казала је за klix.ba менаџер Ерна Саљевић из агенције Посао.ба.

Како се наводи у огласима за посао, Х&М тражи отворене, организоване, амбициозне и оптимистичне раднике који имају велику страст према моди и лидерске особине. Потребно је добро познавање енглеског језика, а сви кандидати морају бити у могућности путовати у друге земље.

"Х&М долази у БиХ. Бренд Х&М има своје фанове широм свијета и прешао је дуг пут од прве продавнице коју је отворио давне 1947. године у шведском граду Вастерасу. Х&М компанија окупља више од 171.000 колега различитих националности широм свијета те има више од 4.700 продавница на 69 тржишта. Трудимо се имати најбоље јер највише бринемо о нашим вриједностима", наводи се у огласима за посао.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица