Facebook зарађује на вама! Зарадите и ви на њему

Агенције
Facebook зарађује на вама! Зарадите и ви на њему

Током прошле године Facebook је на нама зарадио невjероватних 1.56 милијарди долара док је цијена његових акција порасла чак 36%. Према Financial Times-у, до краја ове године цијена акција Facebookа би могла да порасте још додатних 20%.

Искористите прилику да узмете бесплатних 50€ за трговање на свјетској берзи  и зарадите на цијени акција Facebookа.

Бесплатних 50€ за трговање можете преузети овдје.

Прошла година је била веома импресивна за Facebook. Цијена акција је остварила раст од чак 36%  а сама компанија је постала 8. на свијету по величини тржишне капитализације. Тренутна вриједност Facebook-а је око 323 милијарде долара. Цијена акција Facebookа надмашила је растом гиганте као што су General Electric, Johnoson & Johnoson и АТ&Т.

Данас Facebook представља озбиљну конкуренцију и ТВ индустрији са својом „video streaming" услугом као  и YouTube-у са „video hub" и видео претраживачем. Прошле године преглед Facebook-ових видеа се дуплирао са 4 милијарде током априла на 8 милијарди током новембра. Огроман раст дневних прегледа отворио је широм врата додатној заради од огласа.

Поред тога, на F8 „developer" конференцији, Марк Зуцкерберг је представио стратегију компаније за наредних 10 година.  Основна идеја је интензивније зближавање људи путем посебних наочара чиме ће бити омогућена интеракција са свим осталим корисницима као да су у истој просторији без обзира у ком дијелу свијета се налазили. Основна мисија Facebook-а је дијељење, а ова врста виртуелне, свеприсутне „телепортације" и комуникације представља изузетно моћно средство у том правцу.    

Приход по акцији Facebookа је прошле године достигао 2.28 долара а до 2018. године очекује се да порасте на 5.50 долара. 

*****

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, potraživanje niti transakciju, u pogledu bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garanciju za tačnost ili potpunost ovih podataka. U pogledu toga toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана