Bojan Luburić novi predsjednik Uprave Mikrofin banke

M. L.
Bojan Luburić novi predsjednik Uprave Mikrofin banke

Banjaluka - Nadzorni odbor Mikrofin (MF) banke imenovao je dosadašnjeg člana Uprave Bojana Luburića za novog predsjednika Uprave s mandatom od četiri godine.

Na redovnoj sjednici odbora Sandra Lonco, koja je do sada bila na ovoj funkciji, imenovana je za člana Uprave. Nadzorni odbor je dodijelio mandat i sadašnjem članu Uprave Draganu Đuriću, čime je Uprava banke dobila kompletan sastav. Predsjednik Nadzornog odbora MF banke Aleksandar Kremenović ocijenio je da je Luburić veoma dobar izbor.

- Kao član Uprave i direktor tržišta obavio je odličan posao na planu redizajniranja i unapređenja procesa u veoma izazovnom okruženju tokom protekle tri godine. Vjerujem da ćemo uz ambicioznu strategiju i sposoban tim nastaviti stabilan rast kakav smo bilježili do sada - istakao je Kremenović, naglasivši da su svi ključni pokazatelji rasta MF banke odlični, te su ostvareni svi postavljeni ciljevi u 2018. godini. Luburić se MF banci pridružio 2010. godine kao kreditni službenik. Od 2013. do 2015. godine je vodio Odjel za korporativne i javne klijente, zatim Službu za razvoj i obučavanje, a nakon toga je bio na poziciji direktora tržišta. U aprilu 2017. je imenovan za člana Uprave MF banke, kada je preuzeo odgovornost za sektore tržišta, marketinga, ljudskih resursa i digitalizaciju ukupnog poslovanja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana