Бинго центар донио посао за 60 радника у Брчком

Д. С.
Бинго центар донио посао за 60 радника у Брчком

Брчко - Компанија "Бинго" отворила је у петак у објекту некадашњег "Туша" у Брчком нови "Бинго центар", а ријеч је о 178. пословници по реду, у којој је запослено око 60 радника.

У објекту површине 4.000 метара квадратних налазе се хипермаркет и ресторан са играоницом, а од наредног мјесеца Брчацима ће на располагању бити и апотека, оптика и златара.

- Ово је трећа "Бингова" пословница у Брчком и очекујемо да ће купци бити задовољни нашом понудом. Као и сваки пут до сада, за купце смо припремили бројна изненађења на дан отворења, али и у наредних седам дана - рекла је Љиљана Костић из маркетинг службе компаније "Бинго".

Додала је да већ наредног петка отварају центар у Босанском Петровцу у оквиру којег ће бити и производни погон "Алма Рас".

- До краја године планирамо отварање још објеката, од којих је највећи пројекат "Бинго сити центар" у Тузли, док у Зворнику тренутно радимо на преуређењу и проширењу хипермаркета. Осим тога, припремамо маркет у Теочаку, хипермаркет на Ступу у бившем "Меркуру" у Сарајеву, а већ можемо најавити и преузимање објекта "Туша" у Бијељини - истакла је Костићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана