Бањалука постаје рај за шопингхоличаре

Драгана Орловић
Бањалука постаје рај за шопингхоличаре

Бањалука - Највећи тржни центар у Републици Српској “Делта планет” сутра отвара своја врата у Бањалуци, а осим познатих модних брендова за све љубитеље шопинга, донијеће и многа нова радна мјеста и привући велики број туриста.

Већ мјесецима у граду на Врбасу с нестрпљењем се очекује овај шопинг мол, који ће својом понудом обрадовати и становнике осталих дијелова Српске. У жижи интересовања није само због нових познатих свјетских модних марки, већ и због тога што ће са његовим радом почети, како тврде стручњаци, и нова ера туризма. Привући ће, како тврде, посјетиоце из региона, али и шире.

- До сада су из Бањалуке увијек организоване шопинг туре у Загреб, Беч или Грац. Сада можемо очекивати велики број туриста у Бањалуци, и то управо због овог тржног центра. Ту ће остављати свој новац, јер је “Делта планет” припремио богате садржаје - рекла је директорица Туристичке организације РС Нада Јовановић. Бањалука ће постати, како истиче Јовановићева, регионални шопинг центар.

Како најављују из “Делта холдинга”, овај тржни центар у Бањалуци представља нову планету шопинга и забаве за све генерације. Додају да ће тај јединствени објекат својом величином, понудом и амбијентом привући купце из цијеле бањалучке регије, а велики број модних брендова ће се први пут појавити на тржишту Републике Српске и БиХ.

Осим шведске компаније H&М, у “Делта планету” ће се, између осталих, налазити и “Desigual”, “Inoma”, “Guess”, “Calvin Klein”, “Dexy Co”, XYZ, “Modiana”, “Plaza”, “Levi's”, “Orsay”, “Lindex”, “Ecco”, “Reserved”, “Tiffany”, “BS Fashion”, “Penti”, “Pertini Toy”, “Lacoste”, “Nicola's”, “Lee Cooper”, “Extreme Intimo”, “Springfield”, “U.S. Polo”, “Tomy Hilfinger”, “Тудорс”, “Tom Tailor”, “Rellax”, “New Yorker” и “Fashion&Friends”.

Посјетиоцима ће бити на располагању и биоскоп површине 1.500 метара квадратних са шест биоскопских сала, банке, апотеке, супермаркет, праоница за аутомобиле, паркинг са скоро 1.000 мјеста и дио са ресторанима.

Богат програм

Загријавање пред отварање “Делта планета” почиње сутра у 14 часова, и то концертом Жељка Јоксимовића испред шопинг мола. Након једночасовног уживања у његовим пјесмама, сви посјетиоци моћи ће шопинговати и учествовати у богатом забавном програму који је припремљен током цијелог викенда. Очекују их различите акције, попусти, поклони, изненађења, наступи јутјубера, Самбансе, концерт “Вива Воџа”. Најмлађи ће моћи да уживају у посјети мађионичара и радионици балона, а наступиће и дјечији хор “Врапчићи”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана