“Зовем те” првенац ауторског рада бањалучке пјевачице Маријe Кривокућe VIDEO

Данко Кузмановић
“Зовем те” првенац ауторског рада бањалучке пјевачице Маријe Кривокућe VIDEO

Бањалука - Пјесма “Зовем те” настала је јако брзо што се тиче самог костура пјесме, једне ноћи у заиста касне сате када сам чекала бившег момка да ми се јави на телефон послије једне мале свађице. Имала сам инспирацију коју сам добро упаковала пар мјесеци послије.

Казала је ово за “Глас Српске” бањалучка пјевачица Марија Кривокућа поводом изласка њеног новог сингла “Зовем те”. На претходном синглу “Без ријечи” сарађивала са музичком кућом “Магиц рецордс”.

- Сарадња стоји, и то је добар вјетар у леђа, али не и крајњи циљ и рјешење у смислу да сад само и искључиво за њих објављујем. Желим да ширим своју циљну групу људи, али и да стварам своју базу. Важно је да се не ослањам превише на самог издавача кад је у питању сваки сингл који објавим, тако да је “Зовем те” на неки начин првенац у смислу мог ауторског рада. Јако је важно имати, прије свега, своју подлогу. Циљ ми је да од ове пјесме почнем градити свој канал. То не значи да више нећу објављивати за “Магиц рецордс”, већ више да не желим баш сваки сингл да дијелим и да се поуздам искључиво у издавачку кућу - објаснила је Кривокућа.

Пошто се ради о одмицању од звука претходног сингла, Кривокућа је рекла како не жели да ограничава звук пјесме.

- Не бих се жанровски ограничавала. Прва два сингла су суште супротности, јер је то ствар инспирације и не треба да ограничавамо звук саме пјесме. Како пјесма настане, како је чујемо у старту настанка, у том правцу идемо - навела је Кривокућа.

Како је рекла пјевачица, спој дип хауса и саксофона није ништа необично у данашњој музици.

- Свашта се данас комбинује. Што се тиче Немање Тубића и Алберта Савића, заиста су зачинили моју пјесму баш тим саксофоном који носи пјесму. Дали су јој “вегету”. Та линија саксофона требало је да буде одсвирана за једну потпуно другу пјесму, али када су чули моју пјесму “Зовем те”, одустали су од те друге пјесме - истакла је Кривокућа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана