Серија “Штребери” завршава се 12. сезоном

Глас Српске
Серија “Штребери” завршава се 12. сезоном
Серија “Штребери” завршава се 12. сезоном

Серија “Штребери” (“The Big Bang Theory”) неће више бити снимана након предстојеће, 12. сезоне.

Ријеч је о најпопуларнијој телевизијској комедији која је почела с два цимера физичара, заљубљеника у фантастику и стрипове, чије ликове тумаче Џим Парсонс и Џони Галеки. Након тога радња се проширила и на њихове пријатеље, дјевојке и жене. Серија о неспретним научницима и њиховом љубавном животу одушевила је фанове када се појавила 2007. године, и у међувремену је стекла толику популарност да су главне звијезде серије међу најплаћенијим ТВ глумцима и глумицама.

Прије неколико година “Штребери” су чак обуставили снимање док им није исплаћен жељени хонорар од милион долара по епизоди. Серија је у међувремену номинована за чак 52 “Еми” награде. Телевизијска кућа Си-Би-Ес је саопштила да ће 12. сезона серије “Штребери” бити посљедња. На овој телевизији се емитује и серија, заснована на лику Шелдона, названа “Млади Шелдон”. Парсонс је за улогу социјално потпуно неприлагођеног Шелдона Купера добио четири “Емија” и “Златни глобус”. Представници ове телевизије изразили су задовољство због дугогодишњег трајања и успјеха ове серије.

- Ми, заједно са глумачком поставом, писцима и остатком тима смо заиста задовољни због успјеха серије. Циљ нам је да публици представимо финалну сезону и финале серије које ће имати епски завршетак, рекли су из телевизијске куће Си-Би-Ес.

Остале главне улоге у овом телевизијском остварењу тумаче Кејли Куоко, Сајмон Хелберг и Кунал Најар.

Посљедња сезона “Штребера” ће почети 24. септембра.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана