“ОК камп” отворио врата за посјетиоце

Радмила Ђевић
 “ОК камп” отворио врата за посјетиоце
“ОК камп” отворио врата за посјетиоце

“ОК камп” на Тјентишту отворио је јуче врата за посјетиоце петог “Нектар ОК феста”, који почиње данас и трајаће до недјеље.

Током три дана фестивала, на којем ће наступити познате свјетске и регионалне звијезде, млади из региона и Европе моћи ће, осим у музичком дијелу програма, да уживају и у рафтингу Таром, планинарењу и шетњи атрактивним дестинацијама Сутјеске и гледању филмова под отвореним небом.

Прве вечери фестивала, на главној бини, наступиће “Хладно пиво”, Кирил Џајковски и “Стерео ем-си”.
Миле Кекин из “Хладног пива” је рекао да је прошли пут било одлично на “ОК фесту”.

- Драго ми је да свирамо на таквом значајном мјесту на којем је изборена велика побједа против фашизма. Волим такве свирке у природи. Људи су опуштенији и позитивнији кад их окружује зеленило - додао је Кекин.

Кирил Џајковски је рекао да се радује што ће имати прилику да наступи први пут на овој познатој историјској локацији.

- Сигуран сам да ће атмосфера на Тјентишту и “ОК фесту” бити предивна - додао је Џајковски.

У суботу ће публику забављати “Лету штуке”, “Џинкс” и Џибони, док ће посљедње вечери фестивала, у недјељу, посјетиоци имати прилику да уживају у ритмовима “Елементала”, “Сарса” и “Рудиментала”. Џибони је открио каква су његова очекивања од овог наступа те искористио прилику да публику позове да заједно уживају сутра у НП “Сутјеска”. Популарни Џибо је поручио да се цијела његова екипа весели наступу на Тјентишту и обећао оно што је на његовим наступима, у ствари, и загарантовано: “Биће супер!”

У “ОК кампу” ће наступити Лака, “Земља Грува”, “Атеист реп”, “Обојени програм”, “Ритам нереда”, “Ортодокс Келтс”, а на трећој бини на базену публику ће током дана забављати ди-џејеви, али и у раним јутарњим часовима након програма на главној бини.

Момци из новосадског панк рок бенда “Атеист реп” су поручили да ”ОК фест” пуно доприноси одржању рокенрола и неопходне будности код младих и мало старијих генерација.

- Као такав има се неговати, пазити, одржавати и бити квалитетно испраћен од медија и публике - додају из “Атеист репа”.

Познати пјевач Елвир Лаковић Лака очекује да ће овогодишњи “ОК фест” бити најбољи фестивал до сада, првенствено због природног окружења у којем се одржава.

Мирела Приселац Реми из “Елементала” подсјећа да је овај састав већ једном свирао на Тјентишту.

- Збиља је било магично искуство јер смо колективно, као бенд, отишли да посјетимо споменик, прошетали до музеја и једноставно упијали атмосферу. Има нешто врло интензивно на том мјесту, осјећаш људе који су тамо некоћ били и истовремено те преплаве мир и нека магија - рекла је Реми.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана