Џибони на тјентишту 7. јула

М. В.
Џибони на тјентишту 7. јула
Џибони на тјентишту 7. јула

Велика регионална звијезда Златан Стипишић Џибони ове године долази на “ОК фест” на Тјентишту, а посјетиоци овог фестивала у наступу бриљантног сплитског кантаутора уживаће друге фестивалске вечери, 7. јула.

Џибони је подијелио очекивања од овог наступа, те искористио прилику да публику позове да заједно уживају у НП “Сутјеска”. Пјевач је поручио да се цијела његова екипа весели наступу на Тјентишту и обећао оно што је на његовим наступима у ствари и загарантовано.

- Биће супер!!! - кратко је рекао Џибони.

За одличну атмосферу исте вечери на Тјентишту уз Џибонија ће се побринути Џинкси и “Лету штуке”. Загријавање другог фестивалског дана у дневној варијанти препуштено је програму “Back to roots” који на “ОК Summer stage” доносе: ДЈ Умбо и Аудио ИнФунктион. За највјернију фестивалску публику ОК кампере стајања нема, јер наставак слиједи на Сенсатион ОК стагеу уз “Атеист реп” и “Обојени програм”. По завршетку вечерњег програма на Ј⌂гермеистер маин стагеу враћају се у камп, гдје их до свитања чека одлична забава на ОК афтер партију уз Гилета - ЕЛ оргазам и Mika the Kawiar.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана