Људи с овом крвном групом су најбољи у кревету: Воле да пробају нове позе и понеку “играчку”

Агенције
Људи с овом крвном групом су најбољи у кревету: Воле да пробају нове позе и понеку “играчку”

Посебно им одговарају партнери који су непредвидиви у кревету као и они сами, јер се ужасавају монотоније.

Не воле унапред да знају како ће се све одвијати, то им чак смањује сексуално узбуђење

Ради се о нултој крвној групи! Ово је најчешћа крвна група, а стручњаци кажу и да је најстарија на свијету - та група је настала прва и имали су је наши најстарији преци.

Људи чијим жилама тече. одлични су у логичком размишљању. Јако добро се сналазе у простору и имају добар осјећај за оријентацију. Они напросто жуде за осјећајем моћи и у стању су да се одлично фокусирају на циљ који желе да постигну. Знају да реагују импулсивно.

Често су одлични љубавници - страствени, непредвидиви, њежни и груби у исто вријеме. Они напросто уживају у сексу и у стању су да полако воде љубав сатима, пише Nature and Socety Magazine, а преноси 24sata.hr.

Јако им је важно да и партнер ужива и понекад ће себи да ускрате задовољство само да би друга страна уживала још више. Неки их сматрају најбољим љубавницима међу свим крвним групама.

Посебно им одговарају партнери који су непредвидиви у кревету, као и они сами, јер се ужасавају монотоније. Не воле унапред да знају како ће се све одвијати, то им чак смањује сексуално узбуђење. Ради су да испробају нове позе и понеку играчку, али ништа превише екстремно, тек толико да мало зачине доживљај.

Иначе, људи с нултом крвном групом су по природи оптимистични, одговорни и савијесни.

Ипак, и они имају своје слабе тачке, а то су стрес и досада. То их убија у појам и понекад код њих изазива деструктивно понашање. Адреналин је оно што им је потребно да се осјете живима - што су више активни, то су пунији позитивне енергије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана