Позвала 150 момака на састанак у исто вријеме

Агенције
Позвала 150 момака на састанак у исто вријеме

Манекенка Наташа Апонте из Њујорка прошлих неколико мјесеци марљиво је слала поруке путем апликације за упознавање “Тиндер” како би организовала масовни сусрет са више од 150 мушкараца, пише Гардијан.

Манекенка је, међутим, момцима прећутала нешто. Наиме, сваки од њих је мислио да је он једини с којим она иде на састанак. Када је њих 150 до 200 у недјељу у 18 сати дошло на Трг Унион на Менхетну, увидјели су да ово неће бити само још један дејт.


Као прво, на локацији су их дочекали Ди-џеј Ник АМ и бина. Мушкарци су се убрзо окупили око бине и Апонте је нешто касније изашла пред њих.

Манекенка је састанке које је договорила преко Тиндера на лицу мјеста претворила у такмичење за њену пажњу. Око бине су се врло брзо позиционирали сниматељи који су добили задатак да документују цио догађај.

“Морам нешто да вам признам”, рекла је Апонте са бине и додала: “Довела сам вас овдје како бисте изашли са мном на дејт.”

Манекенка је потом објаснила да је одустала од апликација за упознавање и да жели да се њени удварачи такмиче за њену пажњу.

Прво је дисквалификовала све који су нижи од 178 центиметара, који се зову Џими (рекла је да јој се то име не свиђа) и све које су дјевојке оставиле. Одстранила је оне који су у вези (рекла је да су истраживања показала да је више од пола мушкараца на Тиндеру у вези), као и оне који су гласали за или подржавају Доналда Трампа.

“Ако мислите да можете да подржавате Трампа и будете у вези с Порториканком, напустите ово мјесто одмах”, рекла је Наташа Апонте.

Након тога је од оних који су остали затражила да ураде 30 склекова.

Касније је према властитом укусу елиминисала још једну карактеристику код појединих мушкараца. Морали су да оду сви они који су имали дугачке браде, пивске стомаке, ципеле Томс и каки панталоне. Потом су морали да оду сви пушачи и они који су били заинтересовани само за секс.

Преостали су морали да се такмиче како би се избор још више сузио, а они који су прошли и тај филтер, требало је у једном минуту да објасне зашто би Наташа Апонте с њима требало да изађе.

Амир Плезантс (21) из Монтклера у Њу Џерсију рекао је за Њујорк тајмс да се он у том тренутку повукао са такмичења. Плезантс је потврдио да га је Наташа Апонте позвала прије пар мјесеци и да му је рекла да жели да се нађе са њим 19. августа и да њен пријатељ ди-џеј наступа тог дана на Тргу Унион. Плезантс је рекао да је на крају неко заиста побједио и освојио састанак са Наташом Апонте, али није запамтио име мушкарца.

Када су из Њујорк тајмса позвали ди-џеја који је наступао прије такмичења за Апонтино срце, рекао им је да не може да говори о томе јер је потписао уговор, али је рекао да треба да се јаве Робу Блису из маркетиншке компаније “Rob Bliss Crative”.

Та компанија је постала широко позната по продукцији видео-материијала у којем је Шошана Робертс десет сати ходала по Њујорку како би показала колико су жене изложене вербалном злостављању.

Блис је рекао да ће ускоро сви да знају о чему се ради, док Наташа Апонте није давала изјаве.

Шта мислите, коју поруку су Наташа Апонте и њен тим жељели да пошаљу?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана