Најбогатија пјевачица на свијету открила више него што је жељела

Агенције
Најбогатија пјевачица на свијету открила више него што је жељела

Она је открила планове за даљи развој каријере, а потом је отворено причала и о томе како планира брак, па чак и дјецу.

Пошто је осигурала прво мјесто најбогатије пјевачице на свијету, Ријана је ријешила да поред своје још свјеже бизнис каријере уплива и у воде кинематографије, у најновијем интервјуу је разговарала с глумицом Саром Паулсон, колегиницом са снимања филма “Океанових осам”. Из овог разговора су испливале многе невјероватне информације које су Ријанини обожаваоци једва дочекали.

Прошло је већ три године откад је избацила посљедњи албум, тако да је пјевачица искористила моменат да се оправда изјавом: “Некада сам била у студију, само у студију, по три мјесеца без паузе, па бих онда избацила нов албум. Сада ми је живот као рингишпил. Једног дана бавим се модом, другог дана доњим вешом, слиједећег дана козметиком, па тек оног музиком. Као да имам гомилу дјеце и о сваком морам подједнако да се бринем”.

Када смо већ код дјеце, Ријана је одмах рекла: “Више од свега желим да будем мајка”, док је на питање о браку, уз осмијех, одговорила: “Само бог зна, дјевојко. Ми планирамо, а бог се смије”. Наравно, да би било брака и дјеце, певачица прво мора да нађе дјечка, а кад ју је колегиница Сара упитала с ким је у вези, дочекао ју је одговор: “Гуглуј!”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана