Лопез: Знамо шта имамо

Агенције
Лопез: Знамо шта имамо

Глумица и пјевачица Џенифер Лопез се средином прошлог мјесеца на друштвеним мрежама похвалила огромним дијамантом на руци и тиме објавила вјеридбу са двогодишњим партнером Алексом Родригезом.

Недуго након објаве вјеридбе почела су нагађања о датуму свадбе и о томе како ће цијела церемонија изгледати.

Међутим, у једном интервјуу је и сама Џенифер проговорила о овом и тиме многе изненадила.

- Још ништа не планирамо. Тек смо се вјерили. Одмах након вјеридбе су ме чекали неки велики пословни пројекти које морам да завршим до краја године, па искрено не знам ни да вам кажем шта ће се све догодити - рекла је Лопезова.

- Заправо нисмо ни сигурни да ли желимо уопште да угурамо вјенчање у тако густ распоред или ћемо ипак још сачекати. Ништа још не знам - казала је она.

Недуго након објаве вјеридбе у јавности су се појавиле приче да је Алекс Родригез током ове везе имао и афере са двије жене. Једна од њих је “Плејбојева зечица” Зое Грегори, која тврди да има доказе да је Родригез тражио полни однос с њом.

На ове оптужбе Џенифер ни њен вјереник нису имали одговор, али многи тврде да је управо ово разлог за одгађање вјенчања.

Ипак, Џенифер се недавно први пут огласила поводом тога.

- Знам шта је истина. И познајем Алекса. Он такође зна ко сам ја. Једноставно смо срећни. Нећемо да допустимо другим људима да нам говоре какав је наш однос, јер ми знамо шта имамо - закључила је Џеј Ло у радио-емисији “The Breakfast Club”.

Пјевачица је такође додала да је морала да оконча гласине, као и да вјерује у љубав са Родригезом, а да ли ће њихова веза опстати, остаје нам да видимо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана