Џенет проговорила о борби с депресијом

Агенције
Џенет проговорила о борби с депресијом

Пјевачица Џенет Џексон проговорила је о својој борби против депресије која је посљедица комплекса инфериорности у дјетињству, као и расизма и сексизма у америчком друштву.

У тексту објављеном у часопису “Есенс”, намијењеном црним женама, педесетдвогодишња звијезда објашњава да је први пут истински била срећна када је родила своје прво дијете 2017. године. Пјевачица, која се прославила осамдесетих година, открила је да јој је, једну деценију након што је напунила 30 година, било веома тешко.

- Било је тешко борити се против болести. Могла сам да проведем живот анализирајући извор моје депресије - навела је Џенет.

Млађа сестра краља попа Мајкла Џексона, који је такође патио од депресије, вратила се на сцену 2015. новим албумом, али је затим нагло прекинула турнеју у марту 2016. и објаснила да жели засновати породицу. Родила је сина Еишу почетком 2017. Међутим, брак није потрајао. Само неколико мјесеци након рођења дјетета Џенет је одлучила да стави тачку на брак са осам година млађим Висамом Ал Маном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана