Бекамови током боравка у ЦГ имају 28 невјероватних захтјева

Агенције
Бекамови током боравка у ЦГ имају 28 невјероватних захтјева

Медији већ данима брује о томе да је породица Бекам посјетила Црну Гору. Они се тренутно налазе на Светом Стефану, а папараци на све начине покушавају да дођу до њих.

Као што се очекивало, они су жељели да остану у строгој тајности и ван камера, а ово су само неки од захтјева који су имали поред тога.

Осим тога да имају сталну пратњу (како на копну, тако и у води), популарни пар је тражио да о њиховој породици током љетовања у Црној Гори брине иста послуга, возачи и кухари, док су за собе тражили повећан проток кисеоника.

Позив Бекамовима да дођу на Јадранско приморје упутио је један од пријатеља, уз гаранцију да ће имати потпуну приватност, након чега је њихов тим ипак послао 28 захтјева који се морају испунити.

Да ће моћи да уживају као на пустом острву без папараца и фанова био је један од 28 услова које су Бекамови тражили прије него што су стигли на Свети Стефан. Између осталог на списку су били захтјеви везани за положај лежаљки и удаљеност других лежаљки од њихових, специјалну исхрану и врсту воде коју породично пију, али и проток кисеоника у њиховим апартманима. На услузи све вријеме имају возача и обезбјеђење које их прати са дистанце. Поглед из апартмана, звучна изолација и балкон такође се налазе на том списку. Викторија је врло одмјерена и слабо комуницира са људима около, иста је као што је виђамо на црвеним теписима озбиљна и шутљива док је Дејвид опуштен – каже извор који је ручао у оближњем ресторану док су Бекамови уживали на плажи.

“Они су на коришћење добили два де лукс апартмана и све вријеме им је на услузи особље које је само за њих задужено. Свако од њих потписао је уговор о приватности ове породице како у јавност не би процурила ниједна информација везана за њихово понашање током боравка у њиховом ризорту. Собарице у њихове апартмане улазе у тачно договорено вријеме и без мобилних телефона како случајно не би фотографисале у каквом стању Бекамови оставе ствари и апартман иза себе”, истиче извор.

Како се прича, челници луксузног ризорта одабрали су најбоље раднике који све вријеме брину о породици Бекам, а чије биографије су унапријед послате тиму популарне породице на увид.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана