Конкурс за све бх. блогере

M:tel
Конкурс за све бх. блогере

Интернет је данас моћан канал путем кога баш сви можемо изразити своје емоције, ставове или показати таленат, а да је то одмах доступно великом броју људи. Једна од могућности за промоцију својих интересовања, знања или пак хобија путем глобалне мреже јесте писање блога.

У свијету је ова врста ауторског изражаја веома популарна и постала је уобичајена форма 'вођења дневника'. У БиХ, такође, постоје аутори чији блогови су постали веома праћени и читани.

Да би дао подршку блогерској сцени, као и охрабрио оне који размишљају да започну своју блогерску каријеру, м:тел је отворио конкурс за све бх. блогере. У оквиру конкурса под називом „м:блогер" можете изабрати једну од понуђених тема о којој желите да пишете, и то: „Технологија", односно текст на тему модерних технологија и телекомуникација, „Хероји из комшилука", која се тиче хуманитарних иницијатива, помоћи угроженима категоријама и мањинским групама, те „Промоција правих вриједности", гдје се обрађују теме из културе, умјетности, образовања, спорта и екологије.

Свакако, за најбоље текстове, односно њихове ауторе, м:тел је припремио вриједне новчане награде, 3.000 КМ за освојено прво мјесто, 2.000 КМ за друго мјесто, те 1.000 КМ за освојено треће мјесто. Такође, најбољима м:тел нуди и сарадњу у периоду од годину дана, и то на начин да им омогући приступ широкој читалачкој публици свог корпоративног блога, на чијој адреси се сви детаљи у вези са овим конкурсом и налазе. Управо на том, веома посјећеном блогу, аутори ће моћи да представе своје текстове, те да стекну прве, односно нове фанове својих блогова.   

Конкурс „м:блогер" ће трајати све до поноћи 31. августа 2016. године, а да бисте учествовали у њему потребно је да сте држављанин БиХ, старији од 18 година, те да на конкурс пошаљете текст који није претходно објављиван.

Важно је рећи и то да ће сви аутори који своје текстове пошаљу на овај конкурс, имати јединствену прилику да учествују на предавању које ће за њих организовати компанија м:тел, а на којем ће предавачи бити успјешне личности из регионалне блогосфере, када ће бити уприличено и проглашење најбољих изабраних блогова.

Све детаље у вези са конкурсом „м:блогер" можете пронаћи на адреси blog.mtel.ba/mbloger

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана