Тренер Борца одбио понуду тузланске Слободе

Синиша Котараш
Тренер Борца одбио понуду тузланске Слободе

Бањалука - Иако је дан уочи поласка за Тјентиште, гдје ће са фудбалерима Борца одрадити осмодневне припреме, добио примамљиву понуду тузланске Слободе, стратег Бањалучана Дарко Војводић изјавио је да тренутно за њега постоји само тим са Градског стадиона.

- Хвала челницима Слободе што су ме се сјетили и имају повјерење да бих ја могао да будем рјешење, али сам ја дао ријеч да ћу да завршим оно што сам започео. Било би веома неозбиљно од мене да одем сада када сам се нешто договорио. Уосталом, иако ми је Слобода на срцу, моја ријеч вриједи и ја је не кршим - категоричан је Дарко Војводић.

Иначе, Бањалучани се од петка налазе на припремама на Тјентишту, гдје ће провести осам дана и за то вријеме одиграти три контролне утакмице.

- Тренутно је ту 25 играча, а у недјељу ће нам се прикључити Саша Кајкут, који је тренутно на терапијама, те посљедње појачање Делимир Бајић, који тренутно сређује документе за регистрацију. Највише пажње посветићемо раду на физичкој припреми јер је то основни предуслов за све остало. Уз то, помало ћемо уигравати линије тима, а већ сада се назиру контуре почетне поставе - каже Војводић.

Стручни штаб Борца планирао је одигравање три контролна меча, а ривали се већ знају.

- Договорили смо два сусрета са Сутјеском, један на Тјентишту, а други у Фочи, те утакмицу у Горажду са истоименим чланом Прве лиге ФБиХ. Прилику ће добити сви кандидати за први тим и та три сусрета ће бити сасвим довољна да видим колико на кога могу да рачунам - појаснио је Војводић.

Према његовим ријечима, и досадашњи дио рада који је обављен на Градском стадиону у Бањалуци био је на изузетно завидном нивоу, а играчи су, баш као што је и захтијевао од њих, дали свој максимум.

Играчки кадар

На Тјентишту ће се припремати 23 фудбалера и четири голмана, и то: Марко Саватовић, Горан Вуклиш, Немања Тркуља и Лука Дамјановић (голмани), те играчи Синиша Дујаковић, Данијел Мајкић, Бојан Батар, Александар Радуловић, Милош Жеравица, Милош Чудић, Ђорђе Ћосић, Никола Мазић, Демир Јакуповић, Стефан Дујаковић, Владимир Арсић, Никола Турањанин, Милан Шикањић, Петар Илић, Марко Кујунџић, Никола Мојовић, Игор Аничић, Саша Кајкут, Владан Даниловић, Стефан Триван, Бојан Буразор, Љубиша Рељић и Делимир Бајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана