Радна група на челу Дрине

Драго Гајић
Радна група на челу Дрине

Зворник - Фудбалски клуб Дрину у наредном периоду водиће Радна група са предсједником Скупштине Мирком Милошевић на челу, а осим њега у њој се налазе бивши предсједник клуба Јеленко Васић, вршилац дужности тренера Ацо Костић и спортски радници Владан Матић и Мирздет Мустафић.

Ово је одлучено на ванредној сједници Скупштине зворничког прволигаша на којој је прво усвојена оставка досадашњег предсједника Васића и спортског директора Милана Ђокића. Скупштина је разматрала и предложени извјештај о финансијском пословању у протеклој сезони, али га је због одређених мањкавости вратила на дораду и на усвајање на наредној сједници.

- Радна група мора да спријечи даљи суноврат клуба, јер смо дошли до критичне тачке. Основни задатак нам је да обезбиједимо оптималне услове за рад и такмичење најбоље селекције, али и млађих категорија. Предуслов за рад је да се хитно нађе рјешење да буде одблокиран жиро-рачун клуба. Свакако да је један од приоритета Радне групе да буде именован тренер и његови помоћници - рекао је Милошевић.

Како је играчки кадар у овом тренутну веома оскудан због бројних одлазака, то ће један од приоритета Радне групе бити довођење одређеног броја појачања.

- Све ово што је до сада стигло у клуб од играча је дошло захваљујући ауторитету Аце Костића. Ми као Радна група настојаћемо да доведемо играче који недостају како би клуб имао солидан састав, који ће обезбиједити мјесто на табели које припада реномеу клуба. Свакако ћемо и избором нове управе која би морала да се именује до краја године, створити услове да се боримо за што боље мјесто у првенству Републике Српске - додао је Милошевић.

Одласци

У љетњем прелазном року Дрину је напустило чак десет фудбалера. У међувремену уз младе играче од којих су већина из јуниорског и кадетског погона или повратници из других клубова, стигла су и четворица веома квалитетних фудбалера. То су: повратник из Казахстана Никола Васиљевић, млади голман, који је стигао из београдске Црвене звезде Јован Вићић, те Слађан Ступар из бијељинског Радника и Његош Матић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана