Дерби Црвене звезде и Партизана 13. марта у Бањалуци

Агенције
Дерби Црвене звезде и Партизана 13. марта у Бањалуци

Бањалука - Пријатељски ватерполо дерби “Црвене звезде” и “Партизана” биће одигран 13. марта на Градском олимпијском базену у Бањалуци, рекли су у бањалучком предузећу “Аквана”, преносе агенције.

Карте за овај пријатељски дерби у продаји ће бити од 4. марта по цијени од пет марака, рекла је портпарол “Акване” Дијана Врховац.

Улазнице ће се моћи купити само на рецепцији Градског олимпијског базена, уз личну карту, а моћи ће се купити највише двије карте по особи.

Врховчева је навела да ће због великог интересовања у продају бити пуштено и додатних 100 карата за стајање по цијени од три марке будући да на Градском олимпијском базену има 532 сједишта.

Она је истакла да је то није довољено за све који желе да у Бањалуци гледају врхунски ватерполо.

Утакмица почиње у 20:15 часова уз директан телевизијски пренос.

Идеја да вјечити дерби буде одигран у Бањалуци, према ријечима Врховчеве, потекла је од предузећа “Аквана” које управља Градским олимпијским базеном.

- Циљ је да се Бањалучанима приреди незабораван спортски догађај, као и да се младим ватерполистима који тренирају на Градском олимпијском базену омогући да на дјелу виде врхунске ватерполисте Андрију Прлаиновића, Николу Рађена, Душка Пијетловића, Слободана Сора - појашњава Врховчева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана