На мостарски аеродром слетио црни најлуксузнији боинг хотел VIDEO

klix.ba
На мостарски аеродром слетио црни најлуксузнији боинг хотел VIDEO
На мостарски аеродром слетио црни најлуксузнији боинг хотел VIDEO

На Аеродром Мостар данас је поново слетио један од најлуксузнијих авиона на свијету, атрактивни црни боинг 757 200. Пословна елита која користи овај авион долетјела је у град на Неретви и задржаће се до поподневних сати.

Авион је то који сматрају луксузним хотелом с крилима, а припада америчкој компанији TCS World Travel, специјализованој за приватна и луксузна путовања. Сам авион је прерађена верзија боинга 757 који у стандардној изведби има 233 мјеста.

Предвиђен је за 75 путника, а унутрашњост је уређена у складу с луксузним дизајнерским рјешењима познатих свјетских инжињера из ове области.

Након Мостара авион ће одлетјети за Сарајево, а својим ексклузивним гостима похвалили су се и службеној Фејсбук страници Аеродрома Мостар, казавши да током године TCS организује неколико различитих путовања у трајању од двије до четири седмице на разне дестинације, пише Klix.

Свако путовање је испланирано до најситнијих детаља и презентује се приликом одабира туре, а путницима се даје могућност да га додатно обогате својим жељама и захтјевима.

Исти угледни гости били су у Мостару и прошле године, а домаћин је као и овај пут била туристичка агенција Fortuna Tours.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана