Крунићев отац: Убиство мог сина је плаћено

nezavisne.com
Крунићев отац: Убиство мог сина је плаћено

Бањалука - Драгомир Крунић, отац убијеног привредника Славише Крунића, рекао је да је његов син био добар човјек који се увијек трудио да помогне људима, те је рекао да је ово убиство плаћено.

“Овдје није у питању политка, овдје није у питању мржња, овдје је у питању плаћено убиство”, рекао је Крунићев отац.

Он је поручио да ће породица с њим на челу и на челу с његовом снахом наставити послове које је он водио, и да не види потребу да се било шта мијења.

Говорећи о убицама, истакао је да никад није примијетио да његов син има било какву пријетњу.

“Мислим да мој син од никог није заслужио да сутра мени и његовој дјеци неко враћа ово”, рекао је Крунић.

Додао је да упркос неким проблемима и неспоразумима, ипак вјерује у Министарство унутрашњих послова.

“Не кажем да немам неких примједаба, било је негдје и неспоразума и проблема. Али 99 одсто сам убијеђен да ће МУП на професионалан, људски, коректан начин ово ријешити”, рекао је он, и додао да МУП не може радити сам, већ да сви морају помоћи.

Комеморација Славише Крунића и његовог пратиоца Жарка Павловић одржана је данас у Бањалуци.

Они су убијени у понедјељак увече у сачекуши недалеко од Крунићеве породичне куће у Гламочанима. Тада је убијен и један од нападача, Жељко Ковачевић.

У копривама нађено оружје из троструког убиства у Гламочанима

Полиција је пронашла двије аутоматске пушке и припадајуће оквире за муницију за које се претпоставља да су кориштени приликом извршења убистава у Гламочанима у општини Лакташим, сазнају “Независне”.

Оружје је пронађено претрагом терена коју су у раним јутарњим часовима започели припадници Управе за организовани и тешки криминалитете МУП-а Републике Српске у сарадњи са припадницима Специјалне антитерористичке јединице.

На фотографија се види да су оружје и муниција пронађени у копривама.

У мјесту Гламочани, 22. априла убијени су бањалучки бизнисмен Славиша Крунић, његов пратилац Жарко Павловић и нападач Жељко Ковачевић.

У бјекству је Бенеди Ђукановић и за њим је расписана потјерница.

Ауто убијеног Ковачевића пронађен у Залужанима

 Возило Жељка Ковачевића, нападача који је убијен током атентата на бањалучког бизнисмена Славише Крунића и његовог сарадника Жарка Павловића, пронађено је у бањалучком насељу Залужани, потврђено је “Независним”.

Наш саговорник потврдио је да ће ова црвена корса, која је пронађена у близини локалног Дома културе, у наредним данима бити предмет вјештачења, како би се из ње узели трагови неопходни за даљи кривични поступак.

Ковачевић је, подсјетимо, убијен током злочина у насељу Гламочани, надомак Лакташа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана