Драма и напад ножем у Хитној помоћи у Пријепољу: Заклаћу те, Турчине

Агенције
Драма и напад ножем у Хитној помоћи у Пријепољу: Заклаћу те, Турчине

Пријепоље - Мушкарац В.М. из Пријепоља напао је ножем у субуту ујутру медицинског техничара А. М. из Бродарева у служби Хитне помоћи, пише "Блиц".

Како наводе, В.М. је медицинском техничару претио "да ће га заклати".

Нападнути мушкарац је за "Блиц" рекао да је В.М. "смирено ушао у просторије Хитне помоћи", али да је потом вербално напао докторку И.П. због тога како је обучена и нашминкана.

"Покушао сам да га смирим и рекао му да седне. Кад је сео заврнуо је мајицу и казао: ‘Имам нешто за тебе’. Онда је из извукао велики нож, од полиције сам касније сазнао да је сечиво било дуго 30 центиметара. Махинално сам га ухватио за руку, а он је нож подигао у висини мог врата. У том тренутку умешао се портир који је покушао да га примири. Искористио сам тренутак његове непажње и улетео у собу за техничаре. Покушао је да ме удари, али сам затворио врата па је нож остао заглављен између врата и штока. Викао је: ‘заклаћу те, Турчине’. Лупао је покушавајући да уђе у просторију, али сам, наслоњен на врата, успео да га задржим", наводи медицински техничар.

Како каже, нападача познају све његове колеге јер живи близу болнице.

Према његовим ријечима, једна докторка је током напада побјегла на дјечје одјељење на спрату и позвала полицију која је убрзо дошла и савладала га.

Послије хапшења В.М. је саслушан и биће предат Вишем тужилаштву У Ужицу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана